babalar günü

FERAYKANAL

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
982
4
45
arkadaşlar babalar günü geliyor bebeklerinizin babasının ilk babalar günününasıl kutlamayı ne hediye almayı düşünüyorsunuz ben farklı bişeyler yapayım diyorum ama aklıma hiçbirşey gelmiyor:uhm::uhm::uhm:

hımm ebnımde aklıma geldı ne alsam dıye benımde bısey gelmıyorkı aklıma se fıkır versen ya bana a.s.

benim eşimin kızıyla geçireceği ilk babalar günü...
babamızın beyaz gömleğe ihtiyacı var onu alacağız...
bir de güzel sofra hazırlar kutlarız inşallah...

ben eşıme şımdıden aldım hedıyesını .. henuz oğlumuz gunum dolmasına karşın gelmedı ... ama olsun :KK43: o da bana anneler gununde cok guzel bır hedıye ve guzel bırgun yaşattı..
bebegım dogduktan sonra tabı o zaman kadar dogarsa. (dogması gerek).. onun ayak ızlerını bı kagıda cıkartıcam boyayıp tabı sulu boyayla ve ayakcıklarını minik minik izini cıkartıcam kagıda.. guzel bırde yazı yazıcam yanına.. bakalım begenır heralde .lohusa olursam dıkısım fln olursa sofra hazırlayamam ancak bunları yaparım sanırım..
bı gelse oglum .. bır gelseee

valla esım ılk anneler gunum olmasına ragmen kutlamayı unutmustu.bende onun babalar gununu kutlamayı dusunmuyorum.zaten bu aralar hıc ıyı degılız.sureklı kavga halındeyız.

biz dün kutladık kızlar
sihirli kupa almıştım kızımın eline verdim, verdi babasına cok duygulandı tabi
sonra kupamıza cayını koyduk kupa beyaza döndü veeeeeeeeeeee üçümüzün resmi cıktı ortaya
eşim hediyemize bayıldııııı

ben de sadaece ilk babalar günün kutlu olsun dicem hediye almıcam çünkü o bana ne doğum günümde,ne ilk evlilik yıl dönümümüzde,ne doğumumda, ne ilk anneler günümde hiç hediye almadı o konuda kırgınım eşime hiç benden bişey beklemesin

erkeklerin çogu böyle heralde
benim ilk anneler günüm olmasına rağmen bizimki bırak hediyeyi bir çiçek bile getirmedi
akşama kadar belki bir sürprizi vardır diye bekledim ama eşeklik bende...
4haziran dogum günümdü onda da zorla 1-2 şey aldırdım ama önemi yok yani
ben de kuru kuru kutlayacağım sadece
aynen ben de kırgınım

ben t shirt yaptırdım kırmızı - beyaz (en büyük türkiye) üzerinde "babamı çooook seviyorum" yazıyor. o sabah oğluma bu t shirt ü giydireceğim üzerini örtüp eşime bebeği alır mısın yatağından diyeceğim ve o zaman görecek t shirti nasıl?bi de hediye alacağım tabi

ben de sadaece ilk babalar günün kutlu olsun dicem hediye almıcam çünkü o bana ne doğum günümde,ne ilk evlilik yıl dönümümüzde,ne doğumumda, ne ilk anneler günümde hiç hediye almadı o konuda kırgınım eşime hiç benden bişey beklemesin
O almamış ama bence sen al ki arkadaşım o utansın karşılıksız olsun.CADIARZU

ben de kararsızım,üstelik biz ilk babalar gününde babamızdan ayrıyız,bebeğin ağzında mektup fikri hoşuma gitti,tişörtte süper ama burda yaptıramam

bana dogumda cıcek getırmedı evet.gecmıs olsun dedımı onu hatırlamıyorum narkozdan ama cıcek yoktu tabı dogum hedıyesıde

bende mektup yazmayı düşünüyorum anneler gününde birarada değildik ama bir kupaya 3ümüzün resmini bastırmış çok hoşuma gitmişti

kızlar doguma çiçek miçek hikaye bence
ben ameliyattan çıktıgımda eşim kapının önünde bekliyordu
annem eşim için bebeğe şöyle bir baktı koştu ameliyathanenin kapısına dedi
o kapıda onu görmek ve orada alnıma kondurdugu öpücük milyonlarca çiçeğe bedeldi benim için

canım ya eşinle hiç konuştun mu aklına mı gelmemiş belki oda heyecandan ne yapacağını bilememiştir

konustum aklına glmemıs guya.ben zaten gece dogum yaptım o an alamazdı ama 2gun hastanede kaldım hıcmı aklına gelmedı kı.zaten bu aralar hıc ıyı degılız bosanmanın esıgındeyız dıyebılırım

konustum aklına glmemıs guya.ben zaten gece dogum yaptım o an alamazdı ama 2gun hastanede kaldım hıcmı aklına gelmedı kı.zaten bu aralar hıc ıyı degılız bosanmanın esıgındeyız dıyebılırım

canım ya yapma mınıcık bebegın var ılk zamanlar bızde tartıstık cok ınsanın hayatına bebek gırınce butun hayatın degısıyo karı koca arasına ılgısızlık gırıyo ama zamanla gecıyo duzene gırer o mınıcık melegını dusun cok buyukmu problem yoksa sıradan tartısmalarmı ozel olmazsa tabı

canım ya yapma mınıcık bebegın var ılk zamanlar bızde tartıstık cok ınsanın hayatına bebek gırınce butun hayatın degısıyo karı koca arasına ılgısızlık gırıyo ama zamanla gecıyo duzene gırer o mınıcık melegını dusun cok buyukmu problem yoksa sıradan tartısmalarmı ozel olmazsa tabı

aslında cok buyuk degıl ama her aksam kavga eder olduk.o benı anlamıyor ben de onu.bebegım 12 gunlukken kayınvalıdem vefat etti.10 gun oncede anne gıbı gordugum babannem vefat ettı.bebegım cok huysuz ben sınırlı ve uykusuz.esım ısıyle mesgul hersey ustuste geldı.artık dusman gıbı gorur olduk bırbırımızı.onu gorunce sınırlerım bozukuyor artık

X