TıŞÖRT YAPTIRDIK BABAMIZA ÖNÜNDE KIZIMIZLA ıKıSıNıN RESMı VAR ıYıKı BENıM BABAMSIN YAZIYOR YARIN GıYDıRECEĞıZ....KIZIMA SENı ÇOK SEVıYORUM CANIM BABAM YAZAN RESıMLı BıR TıŞÖRT VAR LCW'DEN ALDIM ONU GıYECEK KIZIM...ÇOK KALıTE :)) DERı BıR CÜZDAN ALDIK++++++++PASTAMIZI ŞıMDı YAPTIM DOLABA KOYDUM ÜZRıNDE CANIM BABAM YAZIYOR++++++++YARIN YEMEĞE GÖTÜRECEK KIZIM BABASINI+++++CÜZDANINI RESıM YERLERıNıN 1 TANESıNE DERıN'ıN TEK RESMı 1 TANESıNEDE ANNESıYLE DERıNıN BERABER CEKıLDıĞıMıZ RESMıNı KOYDUK 3.RESıM YERıNDEDE ÜÇÜMÜZ :))) ıÇıNEDE BEREKETLı OLSUN DıYE BıR MıKTAR DÖVıZ :)))) HEHEHE 1 DOLAR VARDI ONUN ÜZERıNEDE YARININ TARıHıNı YAZACAGIM ıLK BABALAR GÜNÜMÜZ DıYECEĞıM...O HıÇ HARCANMIYACAK OLAN PARA :)))
buda mektubumuz
1-Üzerine çişimi yaptığım zaman bana kızmıyorsun
2-ben gülünce sen daha çok gülüyorsun
3-ileride 38 numara olacak ayaklarımı şapur şupur öpüyorsun
4-benim için çalışıyor,benim için kazanıyor,benim için harcıyorsun
5-azıcık öksürsem anneme dönüp ''hastama acaba kızımız''diye soruyorsun
6-boş vakitlerini benimle dolduruyorsun
7-benim oyuncaklarımı benden çok seviyorsun
8-tv seyredemiyor,müzik dinleyemiyor,pc başına oturamıyor,3'lü koltukta uyuyklayamıyor,rahat yemek yiyemiyor ama yinede şikayet etmiyorsun
9-akşam gec geldiğin saatlerde bile sabahın 6'sında uyanıp benimle ilgilenip oyunlar oynatıyorsun
10-korkarım diye evde enstruman çalışmaları yapmıyorsun 1
11-ikimiz kaldığımızda altımı değiştiriyorsun
12-Her ağladığımda beni kucaklıyorsun
13-Her zaman yanımda oluyorsun
14-Uyandığımda yaygarayı basınca fırlarcasına soluğu benim odamda alıyorsun
15-bana çok güzel ninniler söylüyorsun
KISACASI CANIM BABAM TÜM EMEĞıNı VE ENERJıNı BENıM ıÇıN HARCIYORSUN BU YÜZDEN SENı ÇOOOOK SEVıYORUM ''AŞKIM BABAM'' ''DOĞDUĞUM AN ıLK GÖRDÜĞÜM ADAM'' ''ıLK SEVDıĞıM ADAM'' ^^BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN ^^