3 hafta oldu canım babaannem gideli. Şu dünyada bi Allah’ın kulu ben kalmışım gibi geliyor. Kolum, kanadım, her şeyimdi benim güzel ninem.
Büyük bir aşkla severdim onu. Onun da en sevdiği torunu bendim son anına kadar dilindeydim.
alışamıyorum bir türlü üç hafta önce de konu açmıştım.
Hayatın akışına kapılıyorum bazen ufak bi tebessüm oluşuyor suratımda sonra da babaanneme haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor sanki bi an bile onu unutmamam gerekiyor gibi
Nasıl geçecek bilmiyorum, bir gün ona kavuşma ümidiyle yaşıyorum işte.
Etrafımda da beni anlayan kimse yok yaşlıydı zaten diyorlar. 78 yaşında hala yaşamayı seven biriydi halbuki
Rica etsem şu mübarek günün hayrına edeceğiniz dualara ninemi de ekler misiniz ? Adı Fatma.
Allah bütün sevdiklerimizin kabrini nurla doldursun
Büyük bir aşkla severdim onu. Onun da en sevdiği torunu bendim son anına kadar dilindeydim.
alışamıyorum bir türlü üç hafta önce de konu açmıştım.
Hayatın akışına kapılıyorum bazen ufak bi tebessüm oluşuyor suratımda sonra da babaanneme haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor sanki bi an bile onu unutmamam gerekiyor gibi
Nasıl geçecek bilmiyorum, bir gün ona kavuşma ümidiyle yaşıyorum işte.
Etrafımda da beni anlayan kimse yok yaşlıydı zaten diyorlar. 78 yaşında hala yaşamayı seven biriydi halbuki
Rica etsem şu mübarek günün hayrına edeceğiniz dualara ninemi de ekler misiniz ? Adı Fatma.
Allah bütün sevdiklerimizin kabrini nurla doldursun