• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba korkusuu demiştim :)

cici123456

ben böyleyim!
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
788
118
123
kızlar ben baba korkusu diye bir konu açmıştım sancılı bir durumum vardı ama ama ama ama hepiciğiii geçtiiiii çünkü pazar günü beni istemeye geldiler veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dünde tatlımız yendi çoook güzel geçti herşeyyy Rabbime şükürler olsun yüzüğüm parmağımda çok mutluyummm :32::32::32::32:

kızlar ben baba korkusu diye bir konu açmıştım sancılı bir durumum vardı ama ama ama ama hepiciğiii geçtiiiii çünkü pazar günü beni istemeye geldiler veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dünde tatlımız yendi çoook güzel geçti herşeyyy Rabbime şükürler olsun yüzüğüm parmağımda çok mutluyummm :32::32::32::32:

evettttttt ben hatırladımmm seniii canm çok sevindimmm hayırlısı olsunn

canım bendede aynı korku vardı ama sandığım gibi olmadı ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME söyledik babama 3 hafta sonra tanışmaya geldiler şimdi biz gidicez babam naz yapıyo sanki:))) bi gideriz yada onlar gelsin diyo darısı başıma ne diyim işteee herşeyin bedeli var....

amin canım amin ah bu babalar ahh benide okadar strese soktu ama şimdi şeker gibi:34:

Back