Baba korkusu

nişanlınızla paylaşın ki aslında duygularınızın yoğun olduğunu bilsin. anlatmamak belki zamanla nişanlınızda da farklı düşünceler doğurur, uzaklığı yanlış yorumlayabilir.

Peki oyle yapacagim. anlatacagim her seyi.şu ilk gece korkusunu anlatmama gerek yok zaten diyorum ya her ne kadar guvensem de rahat degilim bu beynimde kodlanmis resmen insallah dugune kadar asarim
İlk gece korkusu için burada çok konu var onları oku öncelikle, zevkin ne olduğu konusunda fikrin yoksa masturbasyon yapmayı öğren, ne hissedeceğini bilmek seni rahatlatır. Cinselliği öğrenebileceğin sayfalardan araştırmalar yap.
Sevdiğinle tek vücut olmak utanılacak bir şey değil, aksine güzel bir şey, zevkli bir şey, buna hazırlanmaya çalış, babanın saçmalıkları evliliğini de kabusa çevirmesin, kendini bu kurtuluşa hazırlayacak vaktin var kullan bunu mutlak.
Lütfen baba korkunu yenmeye çalış, yakında kurtulacaksın onun hükmünden

Peki oyle yapacagim. anlatacagim her seyi.şu ilk gece korkusunu anlatmama gerek yok zaten diyorum ya her ne kadar guvensem de rahat degilim bu beynimde kodlanmis resmen insallah dugune kadar asarim
sevdiğin insana güveniyorsan her manada korkacak bir şey yok. ancak bu tarz şeyler ancak birbirine destek olarak aşılır. ben de sevdiğim insanla birlikte olmayı ilk bir kaç seferde başaramamıştım. bana destek olmasa beni rahatlatmasa şu an ne durumda olurdum hiç bilmiyorum. hissettiğim her şeyi kendim bile kabullenemediklerimi ona anlattım. anlattıkça hafifledim özgürleştim. beni hiç yargılamadı zorlamadı. gerçek sevgi, gerçek bir ilişki budur. iyiyi de kötüyü de paylaşırsın. o yüzden sen de öyle yap. artık nişanlın da senin ailen olacak. babandan daha çok ailen olacak hem de.

Nişanlınıza baba baskınını, korkunuzu anlatın tabii ki. Hatta istediğiniz kadar yüzeysel ya da istediğiniz kadar ayrıntılı anlatmak da size kalmış. Asıl önemli olan nişanlınızı sevdiğini, ona güvendiğinizi ama baba korkusu ile bunu kendisine gösteremediğinizi söyleyin. Her baba baskısı da vajinusmusa yol açacak diye bir durum yoktur. O konuyu hiç kafanıza takıp büyütmeyin. İnşAllah nişanlınız iyi bir eş olur ve mutlu olursunuz. Babanıza da sabredin artık sonuçta az bir zaman kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…