Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damat çok mert olsaydı kızı kaçırmazdı , adam gibi lsterdi ailesinden , önce söz kesilirdi sonrada düğün yapılırdı babanın kızgınlığını anlayabiliyorum çünkü kızın yaşı küçük , artık kaynanaya hizmet edet kızcağız bildiğiniz bdv konular yaşanacak
O kdr cmlenin icnde dick bunu bulmanz.. alsknlk dielm..neden sesli harfleri kullanmıyorsunuz
gozlerimiz yoruluyor, duzgun yazin siz de..O kdr cmlenin icnde dick bunu bulmanz.. alsknlk dielm..
Okumak zorunda deilsz szde.. Bnmkini gecip baska mesajlari okuyabilirsinz.. Gozleriniz acisindan..gozlerimiz yoruluyor, duzgun yazin siz de..
valla burda kurallar var, siz yazarsiniz millet okur, fikir alisverisi olur.. sadece sessiz harfler olunca bi sey anlasilmiyo, sadece yoruluyosunuz.. bundan sonra mesajlarinizi zaten 'dikkate almam', rahat olun.. tartismaya gerek yok.. iyi gunler dilerim..Okumak zorunda deilsz szde.. Bnmkini gecip baska mesajlari okuyabilirsinz.. Gozleriniz acisindan..
Oda bnm mesaj yzma alsknlgm ki devmli yazdgm topiklerde var anlasilmadgm olmadi hic. Ayrca szn dikkate alip almadigiz bni pek ilgilendirmio ben sizi tanimam etmem sizde beni birbirimizi dikkate almak zorunda deilz. Zaten buda bi tartisma deil zira tartisarak bseleri anlatmayi sevmem iyi gunler..valla burda kurallar var, siz yazarsiniz millet okur, fikir alisverisi olur.. sadece sessiz harfler olunca bi sey anlasilmiyo, sadece yoruluyosunuz.. bundan sonra mesajlarinizi zaten 'dikkate almam', rahat olun.. tartismaya gerek yok.. iyi gunler dilerim..
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.
Yazım kurallarına azami dikkat edilmesini ayrıca rica ediyoruz...
Uyarı alan kişi Türkçe biliyor, Azeri, Türkmen, Yurtdışında yaşadığı için Türkçe'ye hakim olmayan kişilere zaten tolerans gösteriliyor, onlar durumlarını söylüyor zira.yalnız bir de şöyle bir durum var sanki. burada sadece türkçe bilenler mi fikir alışverişi yapıyor da türkçe kurallara uyulması gerekiyor ? burda azerisi rusu her türlü kadın var bazıları zor türkçe yazıyor ve bizler anlamaya çalışıp bir de üstüne yardımcı olmaya çalışıyoruz.Biz kimseye demiyoruz bunları siteye yabancı uyruklu almayın diye.Kısacası diyeceğim şu ki sesli harf kullanmıyor diye bir insanı diğer kişilerin egoları için ortada küfür yok hakaret edici bir söz yok iken siteden uzaklaştırılmasına anlam veremedim.sanki karşınızdaki çocuk gibi cezalandırmaya da anlama veremedim ki zira çocukları bile terbiye etmenin yolu bu şekilde değildir.çok doğal bir yazışma olmuş.bazı konularda anlaşamamışlar uzatmamış konuyu kapatmışlar.bu kadarını insan ailesiyle bile yaşıyor.
Anlayacağınız herşey iyi hoş güzelde kadınlar kulübünde bunu gördüm ve gerçekten çok şaşırdım inanamadım hatta okuduklarıma..hiç böyle bir şeye hiçbir sitede şahit olmadım fındık kabuğunu doldurmayan ve hatta türkçe kullanım zorluğu olduğunu.bir çok insan ingilizcede biliyor yani yabancı biri gelip ingilizce yazışsalar durum ne olacak.ben ingilizce bilmiyorum anlamıyorum diye şikayet etsem onuda siteden uzaklaştıracakmısınız?
o zaman bizler alışkanlıklarımızı mı terk edelim anlamadım yani çözüm bu mu? sonra burda herkes herkesin yazdığını okuyor veya okuyamıyor diye ayrım mı var? ben yazılanları okumakta hiç zorlanmadım da zorlanan biri yüzünden böyle cezalarmı veriyorsunuz siz? ki okuyamıyorsa o rumuzun yazdıklarına bakmasın olur biter.ben cezaya anlam veremedim zaten..Uyarı alan kişi Türkçe biliyor, Azeri, Türkmen, Yurtdışında yaşadığı için Türkçe'ye hakim olmayan kişilere zaten tolerans gösteriliyor, onlar durumlarını söylüyor zira.
Yabancı dil yazışmaları ilgili yabancı dil topiklerinde yapılır, burda değil. Şayet Kalkıp burda Israrla Türkçe bildiği halde İngilizce, Almanca Fransızca yazarsa evet uyarı alır.
Bakınız vereceğim linkte yabancı dil topikleri mevcut, orda kimseye İngilizce pratik yapamazsınız demiyoruz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yabanci-dil-egitimi.532/
Siteye üye olduğumuzdan itibaren kurallara uymakla yükümlüyüz, üyelik sözleşmesini kabul ediyorum seçeneğini işaretlediğimiz an bu yükümlülük başlar ve site kurallarının ilk maddesi Türkçe'yle ilgilidir.o zaman bizler alışkanlıklarımızı mı terk edelim anlamadım yani çözüm bu mu? sonra burda herkes herkesin yazdığını okuyor veya okuyamıyor diye ayrım mı var? ben yazılanları okumakta hiç zorlanmadım da zorlanan biri yüzünden böyle cezalarmı veriyorsunuz siz? ki okuyamıyorsa o rumuzun yazdıklarına bakmasın olur biter.ben cezaya anlam veremedim zaten..
Kadınlar Kulübü'nün sizlere daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla forumu kullanmadan önce aşağıda yazan kurallara uymanızı rica ederiz.
Şimdiden teşekkürler...
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Yazım Kurallarına Özen Gösterelim
Aslında yazım kuralları ilkokuldan başlayarak öğretilir ama nette nedense biraz dikkatsiz oluyoruz. Doğrular, yanlışlar birbirine karışıyor.
Sitede yazılan metinlerde genelde yapılan hataları, yardımcı olmak adına vurgulamak istiyorum. Daha temiz bir Türkçe için sizin de desteğiniz olursa sevinirim.
1- Dahi anlamına gelen ekler ayrı yazılmalıdır.
Ben de yazacağım
Sana da aldım
Onun da gözleri mavi
Belki de gelir.
Bitişik yazılanlar
Senin kalemin bende
Bu kitap sende var mı?
2- Soru ekleri ayrı yazılmalıdır
Yazar mısın?
Gelir misin?
Anladınız mı?
Geldi mi?
3- Sözcüklerin içinin boşaltılmaması gerekir.
Bnm, gelio, ii, evt
Benim, geliyor, iyi, evet
Kısaltmalar alışkanlık haline gelirse zamanla doğru imiş gibi algılanabilir.
4- Yalın olmak kökünden geldiğinden YALNIZ, yanılmak kökünden gelen YANLIŞ doğru yazımdır.
5- Özel isimlerin baş harfinin büyük harfle yazılmasına dikkat edilmelidir.
6- Özellikle cümlenin sonuna nokta koymaya, sonraki cümlenin baş harfinin büyük olmasına özen gösterilmelidir.
7- Konuştuğumuz gibi yazmamalıyız.
Gelicem, gitcem yerine geleceğim, gideceğim.
8- Alfabemizde olmayan q, w gibi harfleri Türkçe sözcüklerde kullanmayalım.
9- Bazen s ve z harfleri yer değiştiriyor nedense?
Herkez, ösledim, kıslar
Doğrusu:
Herkes, özledim, kızlar.
10- Hamiş, kociş, bebiş, oğluşum gibi Türkçede olmayan sözcükleri en azından başlıklarda kullanmamaya özen gösterelim.
Teknolojisini satan, kültürünü de satar diye bir söz vardır.
Evet, genelde teknolojiyi maalesef dışarıdan alıyoruz ama kültürümüze de sahip çıkmamamız için bir mazeret olamaz.
Kültürümüzü kaybedersek öz benliğimizi de kaybederiz.
Türkçemize sahip çıkalım.
Herkese iyi paylaşımlar diliyorum.
arkadasi ben bildirmedim yonetime, oncelikle bunu soyleyeyim.. ikincisi de, yorumunuzda bana hakaret var, ordaki mudahalem 'ego' ile alakali degildi, sadece bi rahatsizligi dile getirdim.. zaten sizin de dediginiz gibi uzatmadan bitirdik, kirici cumleler kullanmadan.. banlanmasina ben de sasirdim.. ama tekrar ediyorum, arkadasin banlanmasini 'kisilerin egosunu tatmin' olarak gorurseniz, bu bana hakarettir, kabul etmiyorum.. sevgiyle kalin..yalnız bir de şöyle bir durum var sanki. burada sadece türkçe bilenler mi fikir alışverişi yapıyor da türkçe kurallara uyulması gerekiyor ? burda azerisi rusu her türlü kadın var bazıları zor türkçe yazıyor ve bizler anlamaya çalışıp bir de üstüne yardımcı olmaya çalışıyoruz.Biz kimseye demiyoruz bunları siteye yabancı uyruklu almayın diye.Kısacası diyeceğim şu ki sesli harf kullanmıyor diye bir insanı diğer kişilerin egoları için ortada küfür yok hakaret edici bir söz yok iken siteden uzaklaştırılmasına anlam veremedim.sanki karşınızdaki çocuk gibi cezalandırmaya da anlama veremedim ki zira çocukları bile terbiye etmenin yolu bu şekilde değildir.çok doğal bir yazışma olmuş.bazı konularda anlaşamamışlar uzatmamış konuyu kapatmışlar.bu kadarını insan ailesiyle bile yaşıyor.
Anlayacağınız herşey iyi hoş güzelde kadınlar kulübünde bunu gördüm ve gerçekten çok şaşırdım inanamadım hatta okuduklarıma..hiç böyle bir şeye hiçbir sitede şahit olmadım fındık kabuğunu doldurmayan ve hatta türkçe kullanım zorluğu olduğunu.bir çok insan ingilizcede biliyor yani yabancı biri gelip ingilizce yazışsalar durum ne olacak.ben ingilizce bilmiyorum anlamıyorum diye şikayet etsem onuda siteden uzaklaştıracakmısınız?
senı tanımıom hıc muhabbetımız olmadı ama huzur bulmak ıstedıgım su zamanlarda su fotograf coook ıyı geldı yaaa :)Büyük konuşmak istemiyorum, Allah alnı açık, ayakları üstünde duran, aklı fikri yerinde olan evlat versin.
Baba geç olmadan kurtarayım demiş kızımı ama geç kalmış.Babaya üzüldüm.
Bu sıcak yaz günlerinde serin bi yağmur ve toprak kokusu iyi gelirdisenı tanımıom hıc muhabbetımız olmadı ama huzur bulmak ıstedıgım su zamanlarda su fotograf coook ıyı geldı yaaa :)
hem de nasıllllBu sıvak yaz günlerinde serin bi yağmur ve toprak kokusu iyi gelirdi
Birlikteliklerine karşı çıktığı gençle evlenen kızını kaçıran baba, hamile olduğunu öğrenince kocasına geri gönderdi.
Eki Görüntüle 1583802
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kaçarak evlenen ancak kızın babasının araya girmesi ile mutlulukları yarım kalan iki gencin filmleri aratmayan hikâyesi, mutlu sona doğru yelken açtı. 22 yaşındaki damat Onur Aslan'ın "Eşim hamile, onu geri getir" çağrısı yerini buldu. Baba Erdoğan Öndin, kaçırdığı kızı Merve'yi (19) tekrar eşine teslim etti. Birbirlerine kavuşan âşıklar, cumartesi günü yapacakları düğünün hazırlıklarına başladı. Her şey yaklaşık 1.5 ay önce, fabrika işçisi Onur Aslan'ın ailesinin birlikteliklerine karşı çıktığı Merve'yi İstanbul'daki evlerinden kaçırmasıyla başladı. Gençler, kaçar kaçmaz resmi nikâh kıydırıp evlendi.
'EŞİM HAMİLE, GETİR'
Ardından Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi'nde kiraladıkları eve yerleşen çift izlerini kaybettirdi. Ancak, çiftin mutlulukları kısa sürdü. Kızın ailesinin tehditleri üzerine çift, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Geçen hafta da baba Erdoğan Öndin (53) 3 Otomobil ve 6 kişi ile birlikte gelip izini bulduğu kızını "barışmaya geldik" bahanesiyle dışarı çağırıp kaçırdı. Onur Aslan ise polise giderek şikâyetçi oldu. Soruşturma sürerken, Onur Aslan, Sabah aracılığıyla kayınpederine "Eşim hamile, onu geri getir. 18 Temmuz'da düğünümüz olacak. Davetiyelerimiz bile basıldı" diye çağrı yaptı. Çağrı Öndin ailesinde karşılık buldu. Öfkeli baba, hamile olduğunu öğrendiği kızını önceki gün damadı Onur'la birlikte yaşadığı eve bıraktırdı. Tekrar kavuşan çift, büyük sevinç yaşadı.
ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAKLAR
Genç çift, davetiyelerini bile bastırdıkları Sakarya'nın Kızılcaali köyündeki yemekli, eğlenceli düğünün hazırlıklarına başladı. Bayramın ikinci gününe denk gelecek düğünün davetiyesinde, "Kenardan biz geçelim, yol sizin olsun. Biz pınardan içelim, göl sizin olsun. Biz evleniyoruz, haberiniz olsun. Niyetimiz yuva kurmak. Dileğimiz mesut olmak" ifadeleri yer aldı. Şikâyetini geri çeken Onur, yaşananları geride bıraktıklarını, kimseye kırgın olmadığını söyledi.
http://www.haberler.com/baba-kizinin-hamile-oldugunu-ogrenince-geri-7510499-haberi/