Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
babami Severim Ama Pek Belli Etmem Oda Belli Etmez Ama Onun Basi Sikistiginda Ilk Yardimcisi Dert Ortagi Olurum O Yuzden Kiyamaz Bana Kiyamadigi Icin Gelin Edemior Bi Turlu :) Tabe Bu Ayri Konu Ama Babamin Dag Gibi Arkamizda Oldugunu Bilmek Ayri Bi Zevk Keske Sevgimizi Daha Fazla Belli Etsek Ikimizin Huylari Ayni Die Inatlastigimizda Cok Olur Yinede Canim Babam O Benim
Babam ilk aşkım,ilk dostum...:asigim: Kirpiğimin hereketinden anlar ruh halimi.. Bu yüzden moralim bozukken hep gözlerimi kaçırırım ondan.. Rabbim anamızı da babamızı da başımızdan eksik etmesin inşallah:1hug:
ben babama çok doyamadım o yüzden ilk zamanlar eşimde babamı aradım çünkü aynıydılar hep babam gibi bir erkek girsin hayatıma derdim allah kabul etti ve eşimi verdi bana şimdi o benim hem anam hem babam hem kardeşim herşeyim yıllar sonra anladım ki ben babamı o kadar çok insanda aramışım ama bulamamışım seni çok özledim benim yakışıklı babam