• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba-Kız Aşkı(Babalar günün de)

ay maşallah ne tatlı bi kızın var

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan

Ayy artist bu cimcime yaa. Maaşallah. Allah bağışlasın çok tatlı,çok fotojenik,çok şirin.. Bu ne baba aşkı böyle.. Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.

:Saruboceq:amin canim o sevgi dolu yüregine sicacik yorumuna saglik:Saruboceq:

amanın bu negüzelliktir böleee...bu nası güzel baba-kız muhabbettidir.. Allah nazarlardan saklısınnn Allah ağzınızın tadını bozmasın inşşş...:nazar:

:Saruboceq:aminnnnnnnnnnnn insallah canim benim:Saruboceq:

Binlerce kez masallah:nazar:cok tatli bir kizin var sana cok benziyor buyuyunce cok guzel bir genc kiz olucak.Babayada cok duskun nedir bu kizlarin babaya olan duskunlukleri.Benim kiz da babasina cok duskun kiskanmiyor da degilim.:çok üzgünüm:Allah mutlulugunuzu bozmasin.a.s.

dünya tatlısı ya maşallah Allah nazarlardan korusun meleğini

opuyorumnanaktancanimsin cok tskleropuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:

ayyyy çokk şekerrr maşallaaahhhh:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

allah nazarlardan saklasın tam bi baba kız aşkı :asigim:

çok tatlı görünüyooooo zemuszemus zemuszemus

opuyorumnanaktantskler canim benim evvet bu ask baska bi aska benzemiyo ciddenopuyorumnanaktan

Binlerce kez masallah:nazar:cok tatli bir kizin var sana cok benziyor buyuyunce cok guzel bir genc kiz olucak.Babayada cok duskun nedir bu kizlarin babaya olan duskunlukleri.Benim kiz da babasina cok duskun kiskanmiyor da degilim.:çok üzgünüm:Allah mutlulugunuzu bozmasin.a.s.

:Saruboceq:amin canim o güzel yüregine saglik:Saruboceq:
opuyorumnanaktancok seker seyler yazmissin mest ettin beni tskler canimopuyorumnanaktan

maşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

Allah uzun ömürler versin bu tatlı kıza...

sana benziyor ama dimikaydirigubbakcemile2

Allah bana da nasip etsin inşallah yaaa:çok üzgünüm:

foto roman gibi olmuş çok tatlı bir kızın var Allah size bağışlasın sizi de ona tabii.

maşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

Allah uzun ömürler versin bu tatlı kıza...

sana benziyor ama dimikaydirigubbakcemile2

Allah bana da nasip etsin inşallah yaaa:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktancanim o sevgi dolu yüregine saglikopuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim insallah rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder:Saruboceq:

Back