baba evine çeyizlerimi serdik :)

Ne güzel herşeyini tamamlamışsın , çokta güzel görünüyorlar , Allah sorunsuz bir şekilde şu günleri atlatmayı nasip etsin

Maşallah canım, sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah.

Seni aynı zamanda tebrik ederim, nasıl serdiniz bunca çeyizi?

Benim gözüm almıyor doğrusu, ama zaten bizim evimizde metrekare anlamında küçük olduğu için, baba evinde seremeyeceğim.
Hem de çok zahmetli geliyor..
Herşeyin çok güzel, maşallah...

Henüz 2 aylik nisanliyim. Nisan bohcamda gelen hediyelerimi bir hafta sonra akrabalar gelecek diye tam bi hafta toplamadan salon masasina serili durdu babam ve kardesim surekli soylendi:))) neyseki bizim adetimizde dugunden once kiz evine ceyiz sermek gibi bir adet yok gelinin yeni evine gelip gorulur.Nisanlimin tarafında ise yeni eve ceyizler serilir bir hafta sonra toplanıp yerine yerleştirilirmis.Bizde boyle yapacaz gibi görünüyor allahtan kalabaligiz sermek de yerlestirmek de kolay olur:))))

maşallah cnm eşyaalrının hepside çook güzel baya varmış :) sermesi hoş güzelde onları geri kolilemek kırılamsın diye iyice sarıp yerleştirmek koliye koyunca acaba kırılırmı diye içinin gitmesi koliyi bantladıktan sonra açıp baksammı acaba kırıldılarmı diye düşünmek daha bi sürü şey :D cnm ben sermeyecegim valla alır alamz hepsini paketleyip iyice sardım sarmaladım koliye koyup bantladım açıp tekrardan toplamak eziyet valla :D :1:

Biz de bu hafta çeyizlerimi koliledik hep bugün de kıyafetlerimi, ev tekstili ürünlerimi hazırlıyoruz annnemle yarın gidiyor çeyizlerim kendi evime ve acayip yorulduk bir de bunları serip üstüne toplayıp kolilediğimizi düşünemiyorum bile. :53:

Back
X