baba evine çeyizlerimi serdik :)

_izmirli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
1.462
211
73
zaman çok yaklaştı sadece 20 gün kaldı zaten hafta sonu kendi evime çeyizim serilcek sonra ki hafta bayram sonrada hemen düğün derken nasıl geçti zaman anlamıycaz çok sıkıntılı yorucu bir dönem insanın duyguları karmakarışık oluyor çok alıngan herşeye ağlayan biri oluyosun çok bunaldım artık bir önce bitsin gitsin die bakıyorsun dio lardıda inanmıyordum ama insan o duruma gelio her sözün bitimi bizim düğün yoruldum artık agız tadıyla gelsin artık bu arada çeyizlerimi umarım beğenirsiniz siz hanımlardan çok şey öğrendim burdaaa herkese çok teşekkürler....

Eklentiler

• $Fotoðraf0292.webp
    $Fotoðraf0292.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 686
  • $Fotoðraf0293.webp
    $Fotoðraf0293.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 193
  • $Fotoðraf0294.webp
    $Fotoðraf0294.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 330
  • $Fotoðraf0295.webp
    $Fotoðraf0295.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 225
  • $Fotoðraf0296.webp
    $Fotoðraf0296.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 203
  • $Fotoðraf0297.webp
    $Fotoðraf0297.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 218
  • $Fotoðraf0298.webp
    $Fotoðraf0298.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 198
  • $Fotoðraf0299.webp
    $Fotoðraf0299.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 333
  • $Fotoðraf0300.webp
    $Fotoðraf0300.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 182
  • $Fotoðraf0301.webp
    $Fotoðraf0301.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 344
  • $Fotoðraf0302.webp
    $Fotoðraf0302.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 161
ne cok ceyızın var kız eve sıgmamıs:nazar: maasallah gule gule kullanırsın ınsallah

çok güzel güle güle kullan canım çeyizlerini en çok ikili çay takımını beğendim çokk güzel:nazar:

güle güle kullan canım hepsi çok şık
ama neden baba evinede seeriliyor ki zor olmıcak mı baba evinden serilern şeyleri tekrar topla evine götür falan

güle güle kullan canım hepsi çok şık
ama neden baba evinede seeriliyor ki zor olmıcak mı baba evinden serilern şeyleri tekrar topla evine götür falan

ahhh ahh sorma tatlım böyle bir adet var işte neymiş efendim çeyiz görmeye herkes evime gelemezmiş kızına çeyiz yapamamış demesinlermiş ama olan bana oldu annem çalışıyo herşeyimi ben yaptım yani bu dizayn bana ait bu adetler gelin ve damadı yormaktan başka bi işe yaramıyo zaten

Ben sermiyecem çeyiz felan. Kime ne ya benim eşyalarımdan. Anca eziyet. Kesinlikle katılıyorum sana konu sahibi.

Çeyizlerini güle güle kullan. Mutluluklar dilerim

:nazar::nazar::nazar:cnm maşallah çok güzel çeyizlerin çok az kalmış sıkma kendini bu kadar allahım ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin inş:16:

ahhh ahh sorma tatlım böyle bir adet var işte neymiş efendim çeyiz görmeye herkes evime gelemezmiş kızına çeyiz yapamamış demesinlermiş ama olan bana oldu annem çalışıyo herşeyimi ben yaptım yani bu dizayn bana ait bu adetler gelin ve damadı yormaktan başka bi işe yaramıyo zaten

eskiden annemlerin zamanında bizim buralarda da varmış öyle adetlerama artık yuok çok şükür eziyet hakkatende bana gelin evine bile serip düğünden sonra kaldırmak zor geliyor yani

canım biz ikimizin de memleketinde yaşamıycazbaya bi uzak orası tüm çeyiz de orada zaten

kimse gelemiycek evime çook uzak çünkü 24 saat

şimdi millet göremicek diye ben oları buraya getiriyim millet baksın sonra toplayp geri mi götüreyim

bi kamyon yeter heralde taşımaya :1:

sana katılıyorum canım bizi yormaktan başka hiçbi işe yazamıyo bu adetler

oh ben sermiyorum da çok mutluyum

çeyizlerin de çok güzelmiş canım bi ömür mutlulukla kullan

Son düzenleme:
Nekadarr çok şeyy var yaaa
Yappp Yappp bitmedii hee çeyizlerr
Çok güzel herşey
Güzel günlerde kullanınn
Bu çeyiz serme olayıda zahmetlii olsa gerek
Bende sermeyi düşünmüyorum

Nekadarr çok şeyy var yaaa
Yappp Yappp bitmedii hee çeyizlerr
Çok güzel herşey
Güzel günlerde kullanınn
Bu çeyiz serme olayıda zahmetlii olsa gerek
Bende sermeyi düşünmüyorum
gerçekten öyle tatlım ya aslında hala alcam dedim mi bir sürü eksik var ama artık yeter dedim ve sermek gerçekten zahmetli iş bide annem çalışıyo herşeyi ben kendim yaptım ve bende sermek istemiyodum ama böyle zamanlarda kimseyi kırmamaya çalışıyo yaa büyükleri kıramadım işte ...............

Back
X