Baba, 8 aylık bebeğine tecavüz eden gencin ellerini kesti

Gercekten sucluysa bi dahakine pipisini kessin

Cezaların ağırlaştırılması savunulabilir, bu normal.
Fakat kimse kendini adalet sağlayıcısı konumuna getirmemeli.

canım eğer vaka doğru ise çocuk maalesef ölmüştür.
bu durumda o babanın bu dünyada adaleti sağlamak için seçtiği çözümün yanlış olduğunu hala savunabiliriz, ama aynı durumda olsak farklı davranabileceğimizi söyleyebilir miyiz.

Baba bu kadar emin olmasaydı yapmazdı diye düşünüyorum, Hindistan'ın nasıl ülke olduğunu az-çok biliyoruz, baba kendi adaletine göre yargılamış.

bazıları cidden ütopyada yaşıyo sanırım. evet insanlara iyi davranmalıyız, evet hukuku adalete bırakmalıyız, evet suçluları cezalandırmamalıyız, evet düşmüş topluluğa birde biz vurmamalıyız..........amma eğer işleyişte sıkıntı çıkıp insanlar da kendilerini korumaya çalışıp aynı zamanda zarar verenler savunulursa işte orda halk kendi adaletini sağlamaya geçer. olması gereken bu mu değil. ama burda suçlu halk değil. o tecavüzcüyü salan sistemde. burada insanların acılarını algılayamayıp "imi biyli divrinmimiliyiz" demeyi hiç de samimi bulmuyorum. madem olayı eleştirceksin ellerini kesen adamdan ziyade onu bu duruma iten sistemi eleştir önce

Sıkıca iple bağlayıp orasından ağaca assaymış ibreti alem olsun diye sonra nasılsa kangren olurdu krsmeleri gerekirdi erkeklerden böyle şerefsizlerden tiksiniyorum bu ve bunun gibi haberler duyduğumda içimden bi piskopat çıkıyo

Keşke başka yerini kesseydi :KK11:

Çok iyi yapmış , ama neden zamanında yapmamış .
Bi de ya zanlı suçsuzsa , ya iftara atılmışsa .

Konu evlat olunca şüphe etmek bile insana her şeyi yaptırabiliyor.

bazıları cidden ütopyada yaşıyo sanırım. evet insanlara iyi davranmalıyız, evet hukuku adalete bırakmalıyız, evet suçluları cezalandırmamalıyız, evet düşmüş topluluğa birde biz vurmamalıyız..........amma eğer işleyişte sıkıntı çıkıp insanlar da kendilerini korumaya çalışıp aynı zamanda zarar verenler savunulursa işte orda halk kendi adaletini sağlamaya geçer. olması gereken bu mu değil. ama burda suçlu halk değil. o tecavüzcüyü salan sistemde. burada insanların acılarını algılayamayıp "imi biyli divrinmimiliyiz" demeyi hiç de samimi bulmuyorum. madem olayı eleştirceksin ellerini kesen adamdan ziyade onu bu duruma iten sistemi eleştir önce

Ya elleri kesilen adam suçsuzsa peki onu düşündünüz mü?
Misal, aşağıdaki olaydaki gibi zanlı (bakın zanlı diyorum, suçlu değil henüz) aslında suçlu değilse, tecavüz etmemişse? "İmin ilsin nipilim" mı diyeceksiniz?

http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...ina-ugradi-asil-suclu-bakin-kim-cikti.919458/

Suçlu ile zanlıyı ayırmak lazım önce.
Adam suçludur ama mahkeme beraat vermiştir veya 2 yıl yatıp çıkmıştır, dersiniz ki "adam suçlu olduğu halde cezasını çekmedi, baba da kendi cezasını kendi verdi". Ama burada henüz adamın suçlu olup olmadığı belli değil, ya o adam suçlu değilse onun telafisi nasıl olacak? "Kardeş yanlış anlama olmuş, pardon" mu denilecek?

Eger sucluysa cok cok iyi yapmis. Ki babanin bu kadar emin olmasa bu derece gozunun donup, sogukkanlilikla bu isi yapabilecegini sanmiyorum..

Eğer yaptıysa çok iyi olmuş.
Ben kısasa kısas diyenlerdenim ,isteyen eleştirsin beni ama tutup da çocuğuma tecavüz edecek sonra da hapse girip ekmek elden su gölden rahat rahat yaşayacak ,yok canım.Böyle tecavüz olaylarında idam olsun bana göre ,sonuçta tecavüz eden adam karşı tarafı fiili olmasa bile öldürüyor.Hayatını ,umutlarını ,hayallerini öldürüyor.
Ben sevdiklerimin başına böyle şeylerin gelmesini kaldıramam,günümüz de "adalet" kavramına da inanmıyorum artık.
Benim başıma gelseydi eğer itiraf edeyim belki ben daha kötüsünü yapardım
Sevdiklerim her şeyden önemli

ben tecavüz edenin ama belki suçu yoktur diye aklamaya çalışmaktansa, tecavüz edilenin edilmiş olma ihtimaline her zaman daha önem veririm. Elbette ki asıl adalet bu tarafta sağlanamıyor, ama bu çocuğa dava bile görülüyorsa demek tecavüz sabit.Haaa elleri kesilen mi yapmıştır tabi ki bilemem ama o zaman suçunu itiraf edenden bile şüphe duyalım, ya zorla söylettiriliyorsa diye. Bunun sonu yok, adaleti sağlayanlar sadece kendi ve ceplerini doldurarak işlerini götürüyorsa, adaletsizlik almış başını gidiyorsa, oturup ne zaman bize sıra gelecek diye bekleyelim mi? daha yeni ya Üniversite öğrencisi sırf zevki için son model arabasıyla hava atabilmek için içip içip geçtiği direksiyonda otobüs durağına daldı 5 kişi öldü ve serbest :) O otobüs durağında senin evladın, senin annen-baban yakının can verse gözün gönlün götürür mü? Ya da 8 aylık evladına tecavüz edilse sende çıldırmazmıydın?

Ne suca maruz kalan kisi ne de zanli soz konusu oldugunda"ihtimaller" dogrultusunda hareket edilemez.
Sen olaya duygusal yaklasiyor ve magdur yerine kendini veyahut yakinini koyuyorsun.
Birde iftiraya ugrayan, kanit yok iken elleri kesilen zanli ile empati yapmayi dene.

Evet, buyuk ihtimalle cocugun saldiriya ugradigi sabit, fakat kimin gerceklestirdigi degil.
O halde, tum dunyayi bu yolda katletmek gerekmez mi?
Cunku ortada kanit yok iken o zanlida en az diger insanlar kadar masum.

Sanki hikaye anlatiyorsun. Elbette sucu itiraf edenden bile suphe duyacaksin. Tehdit edilmis, komploya kurban gitmis olabilir. Senin degil, polislerin, yasa koyucularin isi bu.

Peki ya sen, masum bir yakininin (kardes, dost, cocuk vb) elleri kesilse, olduresiye dovulse cildirmaz miydin?

Ne suca maruz kalan kisi ne de zanli soz konusu oldugunda"ihtimaller" dogrultusunda hareket edilemez.
Sen olaya duygusal yaklasiyor ve magdur yerine kendini veyahut yakinini koyuyorsun.
Birde iftiraya ugrayan, kanit yok iken elleri kesilen zanli ile empati yapmayi dene.

Evet, buyuk ihtimalle cocugun saldiriya ugradigi sabit, fakat kimin gerceklestirdigi degil.
O halde, tum dunyayi bu yolda katletmek gerekmez mi?
Cunku ortada kanit yok iken o zanlida en az diger insanlar kadar masum.

Sanki hikaye anlatiyorsun. Elbette sucu itiraf edenden bile suphe duyacaksin. Tehdit edilmis, komploya kurban gitmis olabilir. Senin degil, polislerin, yasa koyucularin isi bu.

Peki ya sen, masum bir yakininin (kardes, dost, cocuk vb) elleri kesilse, olduresiye dovulse cildirmaz miydin?
Su var savundugun sen oyle dusunuyorsun diye mutlak dogru degil, biliyorsundur. Bende savundugum bana gore dogru sana ya da bir baskasina dikte edemem.gorusunu belirtirsin katilan begenir.tek tek alinti yapip cocuga anlatir gibi.cevap hakki doguyor bu seferde.sen oyle dusunuyorsun.senin dogrun sana benimki bana.sen katil tecavuzcu vs acisindan bakabiliyorsun, ben magdur tarafindan bakiyorum.pek tabi ki masum bir bebegin tecavuzu kabul edilemez.adamin suclu olmadigina emin miyiz peki? Gazeteye haber olmus, yargilaniyor denmis.yaxilan uzerinden yorum yapiyoruz kafadan senaryo uretmiyotuz ki burada.ihtimalleri degerlendirecek ne bilgiye sahibiz.ne de yetkiye.ihtimallere vurdurursak bir suru ihtimal cikar ortaya.hatta insan begni bu ugrasirsak bebegi bule suclu cikartabiliriz.vs vs.kaldi ki daha ilk yorumumda asin kesinn ohhh demedim sucu sabitse iyi olmus dedim.

Tecavüz etmiş mi etmemiş mi orası ayrı dava da, böyle bir durumda bebeğin babası tamam ben affediyorum deyince adam salıveriliyor mu ?

Devletin sağlayamadığı adaleti baba yaptı diye suçlu olmuş ne yazık

emın olmasa bukadar cıldırıp hayvanın elını kesmezdı
ıbret olsun dıcem de allah bılır bu genc kesın serbest kalır babaya hapıs cezası verılır

Baba, 8 aylık bebeğine tecavüz ettiğine inandığı 17 yaşındaki genci feci şekilde dövdükten sonra ellerini kesti.
Sitene Ekle
baba-8-aylik-bebegine-tecavuz-eden-gencin-ellerini-kesti-6910430.Jpeg

Hindistan'ın Pencap eyaletinin Bathinda bölgesindeki Kotli Ablu köyünde 2014 yılının nisan ayında yaşanan olayda, o tarihte 14 yaşında olan tecavüz zanlısı Parminder Singh iddiaya göre Paramjit Singh'in 8 aylık bebeğine tecavüz etti. Bütün Hindistan'ı şok içinde bırakan bu tecavüz olayının salı günü Bathinda mahkemesinde dava duruşması yapıldı.

Tecavüz kurbanı küçük kızın babası Paramjit Singh (25) ile tecavüz zanlısı Parminder Singh duruşma sonrası mahkeme salonundan çıktı. Paramjit, kızına tecavüz eden Parminder ile uzlaşmaya varmak istediğini, kendisini motosikletiyle köye kadar götürebileceğini söyledi.

AĞACA BAĞLAYARAK DÖVDÜ, SONRA İKİ ELİNİ DE KESTİ

Yol üzerindeki Jhumba köyüne vardıklarında baba Paramjit, kızına tecavüz ettiğine inandığı 17 yaşındaki genci motosikletten indirerek bir ağaca bağladı. Parminder'i feci şekilde döven baba, daha sonra gencin her iki elini de bileklerinden kesti. Olayı görüp polise haber veren köylüler, Parminder'i ve kesik ellerini alarak Bathinda'da bulunan hastaneye getirdi.

fft16_mf6910452.Jpeg

Feci şekilde dövülmüş ve elleri kesilmiş genci tedavi eden doktor Ajay Gupta, Parminder'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi. Olaydan sonra kaçan Paramjit Singh polis tarafından yakalandı. Genç adam sorgusunda olayı planladığını yanında ip ve kesici bir alet getirdiğini itiraf etti.

http://www.milliyet.com.tr/baba-8-aylik-bebegine-tecavuz/dunya/detay/2231056/default.htm
Bu nedir arkadas ya yeminle midem bulaniyor erkeklerden ya. Bu nasil bir körlük nasil bir insanliktan uzaklasmadir ya. Her Allahin gunu tecavuz-taciz haberleri insanda psikoloji birakmadilar..

Yani bunun şüphesi bile o adami oldurmeye yeter bence bi baba veya ana icin iddia yada supheneymiş.

Back