Baba, 8 aylık bebeğine tecavüz eden gencin ellerini kesti

Gerçekten suçluysa oh olsun, beter olsun, lanet olsun ölüsüne de dirisine de.
Ama ya eğer suçsuzsa : (

İşte ya eğer suçsuzsa konusu mahkemelee icinde
Gerçekten suçluysa oh olsun, beter olsun, lanet olsun ölüsüne de dirisine de.
Ama ya eğer suçsuzsa : (

Baba ile faili soy isimleri aynı. Aynı koyde yaşıyorlar o zaman bunlar akraba. Haberde tam detaylari yok ama işte babası emin demekki.

Yani pipisini kesmekten çok daha iyi bir ceza. Bundan sonra kimseyi yakalayıp tecavüz edemez.

Suçu sabit değil.
Sadece bir inanç.
Hala "iyi olmuş" diyebiliyor musun?
suçu sabitse eğer diye açıklama yapmışım orada ben. sabit değilse ne demeye iyi olmuş diyebileyim? ya da ohhhh olsun demiyorum suçu sabitse diye not düşüyorum.

Maalesef artık öyle bir noktaya geldik ki bu tip caydırıcı şeyler gerekiyor. 10-15 yıl ceza verseler 3-5 yıl yatıp çıkacaktı...

suçu sabitse eğer diye açıklama yapmışım orada ben. sabit değilse ne demeye iyi olmuş diyebileyim? ya da ohhhh olsun demiyorum suçu sabitse diye not düşüyorum.

Hapse giren hatta müebbet yiyen yüzlerce insan yıllar sonra masum çıkabiliyor.
Bu olasılık daima var.
İftira, komplo...
Bunlar çok sık karşılaşılan durumlar.
Tıpkı yanlış anlaşılmalarda olduğu gibi.

Bu nedenle, tüm olasılıklar göz önünde bulundurulmalı ve koşul ne olursa olsun yasalar çerçevesinde davranılmalı.

Bu olasılık daima var.
İftira, komplo...

Bu nedenle, tüm olasılıklar göz önünde bulundurulmalı ve koşul ne olursa olsun yasalar çerçevesinde davranılmalı.
Haklısınız ancak suçlu olduğu bariz olan kişilere öyle az cezalar veriliyor ki böyle sonuçlar çıkması çok normal.

Haklısınız ancak suçlu olduğu bariz olan kişilere öyle az cezalar veriliyor ki böyle sonuçlar çıkması çok normal.

Cezaların ağırlaştırılması savunulabilir, bu normal.
Fakat kimse kendini adalet sağlayıcısı konumuna getirmemeli.

eger bunu gerçekten yapmışsa baba bu adama az bile yapmış.Allahım 8 aylık bir bebekten bahsediliyor burda saçları efil efil uçuşan saçlarını taramaya kıyamazdıgımız sadece 8 aylık bir bebek.eger bunu yaptıysan geber

Bu olasılık daima var.
İftira, komplo...

Adalet zaten intikam almaz. Ama bir baba işte böyle intikam alabilir. Ben failin gerçekten suçlu olduğunu düşünerek bu yorumu yapıyorum. Belki aralarında husumet var ve çocuğa zaten iftira attı vs. Üstüne de böyle yaptı. Bilemem. Ama bir bebeğe tecavüzun intikamı böyle alınır işte diyip içimi yağları eridi.

Ama 17 aylık bebeğe tecavüz davasında hakim karşısına çıkmışlar yine. Hurriyet te okudum bugun. Annesi ve kadının birlikte olduğu adamlar falan kimse kabul etmiyor. Herkes birbirine atiyor sucu. Ee napacak adalet, soyliyeyim hepsini atacak hapse. Hepsi de yatacak 10-15 yil. Peki ben burada adalet sağlanmış hissetmeyecegim ama. Çünkü yetmez.

İnsan gerçekten korkuya kapılıyor çocuklarını büyütürken...İleride kimbilir bizleri neler bekliyor, Allah'ım bizi koru...

Bu olasılık daima var.
İftira, komplo...

ben tecavüz edenin ama belki suçu yoktur diye aklamaya çalışmaktansa, tecavüz edilenin edilmiş olma ihtimaline her zaman daha önem veririm. Elbette ki asıl adalet bu tarafta sağlanamıyor, ama bu çocuğa dava bile görülüyorsa demek tecavüz sabit.Haaa elleri kesilen mi yapmıştır tabi ki bilemem ama o zaman suçunu itiraf edenden bile şüphe duyalım, ya zorla söylettiriliyorsa diye. Bunun sonu yok, adaleti sağlayanlar sadece kendi ve ceplerini doldurarak işlerini götürüyorsa, adaletsizlik almış başını gidiyorsa, oturup ne zaman bize sıra gelecek diye bekleyelim mi? daha yeni ya Üniversite öğrencisi sırf zevki için son model arabasıyla hava atabilmek için içip içip geçtiği direksiyonda otobüs durağına daldı 5 kişi öldü ve serbest :) O otobüs durağında senin evladın, senin annen-baban yakının can verse gözün gönlün götürür mü? Ya da 8 aylık evladına tecavüz edilse sende çıldırmazmıydın?

Böyle sapıklar için verilebilecek en güzel ceza bu olsa gerek, eline sağlık. tecavüzün, sapıklığın her türlüsüne karşıyım verilebilecek en ağır ceza verilmeli hapisde besleyip sokağa salmak değil, hele birde çocuklar söz konusu ise başını vurmalı böyle parazitlerin aldığı nefes israf.....

İyi de ortada bir "iddia" var.
Babası görmüş mü, şahit var mı, veya adamın suçlu olduğundan nasıl bu kadar emin?

Salt iddia üzerine, zan üzerine birinin iki elini birden kesmek bu kadar kolay mı yani?

Bunu ben de düsündüm ama 8 aylik bebegin tecavüze ugrayip ugramadigi gayet anlasilabilir bir sey. Olayin ic yüzünü bilmiyoruz o ayri

Bunu ben de düsündüm ama 8 aylik bebegin tecavüze ugrayip ugramadigi gayet anlasilabilir bir sey. Olayin ic yüzünü bilmiyoruz o ayri
Uğrayıp uğramadığı anlaşılabilir.
Ama o kişinin yapıp yapmadığını eğer kendi görmediyse/şahit yoksa/tıbbi delil yoksa bilemez.

Varsayalım ki tecavüz eden bu adam değil. Babanın yaptığının telafisi var mı, yok.

Geçenlerde haber vardı, hatırlarsınız belki. Kız, kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle bir adamı suçluyor, adam iki yıl hapis yatıyor, iki yılın sonunda kız yalan söylediğini itiraf ediyor.

başka bir yerini de kesseydi keşke....
:KK62:

Ne kadar çoğaldı bu sapıklarr kahretsin

Uğrayıp uğramadığı anlaşılabilir.
Ama o kişinin yapıp yapmadığını eğer kendi görmediyse/şahit yoksa/tıbbi delil yoksa bilemez.

Varsayalım ki tecavüz eden bu adam değil. Babanın yaptığının telafisi var mı, yok.

Geçenlerde haber vardı, hatırlarsınız belki. Kız, kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle bir adamı suçluyor, adam iki yıl hapis yatıyor, iki yılın sonunda kız yalan söylediğini itiraf ediyor.

Evet maalesef iftira attan kadinlar da var. Hatta bir yakinimin basina geldi. Dava acti sonra.

olayda geçen isimleri internette arattım bişey çıkmadı resimleri arattım yine dunya basınından bir haber çıkmadı
açıkçası habere inanmıyorum. son dönemlerde çocuk, tecavüz, adaletin elden tecelli edilmesi oldukça popüler konular
birileri de hepsini birleştirip şu halkı nasıl daha çok kanser ederiz diye haber yapmış bence.
ama bu konu üzerinden reytig olmaz olmamalı.

Back