Ba-sen-Ler

MeryemNeva

Canımm Oğlumm
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
979
1
Merhaba arkadaşlar.Böyle bir konu açıldımı bilmiyorum.EĞer böyle bir konu açıldıysa özür diliyorum.
Benim başım basenlerimle dertte.Belim çok ince.38 beden giyebildiğim halde basenlerimden dolayı 42beden etek giyiyorum.Artık psikolojim bozuldu.Ne yapmam gerekiyor en kısa zamanda bu basenlerden kurtulmam gerekiyor.Bana bu konuda yardım edin lütfeeeeen:çok üzgünüm:

aahhhh ahhhh aynı dert bendede var bacımmm insana kafayı yedirtiyo dimii ama ben yürüyüşle küçültmüştüm basenleri sonra evlenip hamile kaldım falan yine pörtlediler ama yine başlıcam yürüyüşe olmuyoo böle ama başka yöntem bilenler varsa lütfen yazsınn :Saruboceq::Saruboceq:

yürüyüşün faydası var mı basenlere?bende nivea bodyle dinamik sabahlar cdsinden kalça basen çalışıyorum ama yeni başladım ne zaman etkisini gösterir ki?
hiç bişi yakışmıyor ne etek ne pantolon basenler hop diye çıkıyor..
mafoldumben

basenin tek çaresi spordur
googleye yazın basen eritme hareketi diye ve kararlı bi şekilde ilerleyin
bakın görün nasıl küçülüyorlar..

teşekkür ederim canım sağol.sabırla çalışmalara başlamam lazım o halde.
bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar yok mu?siz neler yapıyorsunuz mesela???

benimde basen sorunum var diyetisyenime söylemiştim nasıl hareket yapmam gerekir diye bi kaç hareket gösterdi ama tamamen gitmez onlar dedi o senin vücut yapınla ilgili dedi.Sadece küçülüyolar birascık :KK70:

burda hareketler var bacak için yapabilirsiniz :KK66:

exersizders1.gif

exersizders2.gif

exersizders4.gif

benimde basen sorunum var diyetisyenime söylemiştim nasıl hareket yapmam gerekir diye bi kaç hareket gösterdi ama tamamen gitmez onlar dedi o senin vücut yapınla ilgili dedi.Sadece küçülüyolar birascık :KK70:

exersizders1.gif

exersizders2.gif

exersizders4.gif

valla canım doğru beslenme diyet ve sporla birlikte gayette gidiyorlar , elbetteki vücut yapısıda var ama bu üçünü yapıp sıkı çalışıp ne halden ne hale gelen arkadaşlarım oldu , inanılmaz sonuçlar elde ettiler
yalnız disiplin ve sabır şart yoksa olmayacak bişi yok , kolay gelsin ::)

ben de basenlerden çok şikayetçiydim gerçi hala daha öyleyim ama salonda her gün düzenli olarak (hızlı çeviriyorum pedalları baya)bisiklete biniyorum 30-50 dk arası..ve gerçekten çok farketti ben bile şaşırıyorumkaydirigubbakcemile2 tabii bide iç bacak dış bacak çalışıyorum20 x6 set halinde onlarında etkisi oluyodur sanırım..kalça problemim olduğu için bu aralar tempolu yürüyüşe de ağırlık veriyorum bakalım ne olcak:eek: bide su içmeninde etkisi vardır sanırım baya su içiyorum cidden

exersizders1.gif

exersizders2.gif

exersizders4.gif

çok saol canım deneyeceğim.d
pes etmek yok arkadaşlar sabırla ve azimle
kaydirigubbakcemile5

X