How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

b_u_y_c_u Kitap Günü Organizasyonu 2.Anket

• Konu Sahibi Konu Sahibi b_u_y_c_u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b_u_y_c_u Kitap Günü Organizasyonu 2.Anket

• Dublörün Dilemması - Murat Menteş

OY: 6 75,0%
  • Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk - Prof. Dr. İskender Pala

OY: 2 25,0%
  • Sen de Yanarsın - Julie Garwood

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
canım sana , maiberf, buycu ve live msj atmadım . biliyorum kesin devam edeceğinizi :) bende yeni ankete sabırsızlanırken , yeni kitabımı okumak içinde sabırsızlanıyorum. ilgimi epey çekti. sen neler düşünüyosun kitap hakkında kuzum?

az kalmış yani :dance:

burcu arkadaşımız neden banlandı ki ?:ecrin_bebek:

Liv ben de kitapçılarda bulamamıştım, D&R'ın sitesinden sipariş verdim 2. günde kitap elime ulaştı. ıstersen oradan sipariş verebilirsin canım.

canım sana , maiberf, buycu ve live msj atmadım . biliyorum kesin devam edeceğinizi :) bende yeni ankete sabırsızlanırken , yeni kitabımı okumak içinde sabırsızlanıyorum. ilgimi epey çekti. sen neler düşünüyosun kitap hakkında kuzum?

Teşekkür ederim, düşünceli şeker :)) Kitabı okurken bir sonraki hikayede ne olacak diye merak çok oldu. En güzeli de olaylar sırayla anlatılmıyor, ilerleyen sayfalarda ilk başta okuduğun bölümlerin neden ve nasıl olduğunu okuyorsun. Anlatımı çok eğlenceli, kelimeler birbiriyle yarışıyor. Keşke bu kadar çabuk bitmeseydi dedim okuduktan sonra :))

oley ozaman :)
bir sürü karamsar filmin , ağır ve hüzünlü kitapların arasında boğulmuşken. dublörün dilemması iyi gelecek bana ...
b_u_y_c_u arkadaşımız için hiç anketiyle ilgilenmiyor diye dedikodu yapacaktım ki , gitmiş :)

Liv ben de kitapçılarda bulamamıştım, D&R'ın sitesinden sipariş verdim 2. günde kitap elime ulaştı. ıstersen oradan sipariş verebilirsin canım.

aaaa öyle mi
yalnız şöyle birşey var kredi kartlarımı iptal ettirdigim için int üzerinden alışveriş yapamıyorum bilmiyorumkismile

aaaa öyle mi
yalnız şöyle birşey var kredi kartlarımı iptal ettirdigim için int üzerinden alışveriş yapamıyorum bilmiyorumkismile

D&R'da havale ile de ödeme yapabiliyorsun canım. Sanırım %2 havale indirimi de yapıyorlar :)

oley ozaman :)
bir sürü karamsar filmin , ağır ve hüzünlü kitapların arasında boğulmuşken. dublörün dilemması iyi gelecek bana ...
b_u_y_c_u arkadaşımız için hiç anketiyle ilgilenmiyor diye dedikodu yapacaktım ki , gitmiş :)

Ben de buycu nerelerde diyordum sen banlanmış diye yazmışsın. Sen film anketine de katılıyordun değil mi canım? Nasıl keyifli geçiyor mu film günleriniz?

prensesin.uykusuyum yarın açıyor musun anketi? Beklemedeyim :))

Ben de buycu nerelerde diyordum sen banlanmış diye yazmışsın. Sen film anketine de katılıyordun değil mi canım? Nasıl keyifli geçiyor mu film günleriniz?

evt canım çok keyifli geçiyor. 2. sinema günlerini bitirdik 3. ye başlıyoruz. sen niye katılmıyorsunnn :)

prensesin.uykusuyum yarın açıyor musun anketi? Beklemedeyim :))

dur yarın değil daha kitabımı okuyorum :D 5inde açacağım kuzum tam bir ay dolsun öyle.

ben yanlış görmüşüm 2sinde bir ay doluyormuş , bir kaç gün daha beklesek olmaz mıı bilmiyorumkismile

olur cnm bence bende daha bitiremedim kitaba yeni başladım güzel başladım zemuszemus

kitaptaki filmler, isimler dikkatimi oldukça çekiyor. Nuh'un Ferruh Femanı "El secreto de sus ojos" filmiyle tanıdığım Ricardo Darine benzetmesi gözümdeki canlandırmalarada yardımcı oldu. Ayrıca Huzur Evinde White Rabbit çaldığından beri kitap oldukça eğlenceli bir hal almaya başladı benim için:))))

evt canım çok keyifli geçiyor. 2. sinema günlerini bitirdik 3. ye başlıyoruz. sen niye katılmıyorsunnn :)

dur yarın değil daha kitabımı okuyorum :D 5inde açacağım kuzum tam bir ay dolsun öyle.

Aslında ben de katılmak istiyordum sinema günlerine ama korku ve gerilim filmlerini izleyemiyorum. Hamilelik bütün duygularımı etkilemiş durumda daha da bir korkup geriliyorum sanki :)) Ama tavsiye edeceğin şöyle güzel komedi ya da romantik filmler varsa izlemek isterim.

Tamam şekercim sizler de bitirin kitaplarınızı öyle açarsın anketi. Yorumlarına baktım sen de beğenmişsin kitabı :)) İyi okumalar şekerim :)

Aslında ben de katılmak istiyordum sinema günlerine ama korku ve gerilim filmlerini izleyemiyorum. Hamilelik bütün duygularımı etkilemiş durumda daha da bir korkup geriliyorum sanki :)) Ama tavsiye edeceğin şöyle güzel komedi ya da romantik filmler varsa izlemek isterim.

Tamam şekercim sizler de bitirin kitaplarınızı öyle açarsın anketi. Yorumlarına baktım sen de beğenmişsin kitabı :)) İyi okumalar şekerim :)

Kuzum bilmediğim yerden sordun :) komedi yada romantik filmlerle pek ara iyi değil ama aklıma gelen olursa mutlakaki söylerim.

Kitabı dün gece bitirdim arkadaşlar. Baştada söylediğim gibi oldukça ilgi çekici sürükleyici bir kitaptı. Yazarın kelime oyunları beni mest etti , bazı yerlerinde bir cümleyi bir kaç kez daha okudum.
Nuh Tufandan ıbrahim Kurbanlı bölümlere gelince kitabın gidişatı ve havasıda değişti. En çok ıbrahim Kurban'ın bölümü beni sıktı ne yazıkki . Dilara Dilemma aslında en çok ilgimi çeken karakterdi, ne yapar amacı nedir . Bir tek onun hikayesi anlatılmamış. Meyvandetta favori bölümüm açıp yüz kerede okusam yinede kahkalara boğulurum herhalde :)))))) Olay örgüsünü "snatch" filmine benzettim , tavsiye ederim mükemmel bir filmdir :)

böyle işte... saol Buycucum bu güzel kitap için.

Kuzum bilmediğim yerden sordun :) komedi yada romantik filmlerle pek ara iyi değil ama aklıma gelen olursa mutlakaki söylerim.

Ben de pek sevmem aslında canım ama mecburen izliyoruz artık :)) Bu arada geçtiğimiz hafta Iron man 2'ye gittim bayıldım. Tavsiye ederim.

Kitap hakkındaki yorumlarına da katılıyorum. İbrahim Kurban bölümü benim için de diğer bölümlere göre daha ağır geçti. Evet, b_u_y_c_u arkadaşımıza ben de teşekkür ederim bu güzel kitap önerisi için.

Back