aşk süper bir kitap bence ama sindire sindire okumak her satırını anlamak gerekiyor mutlaka okumalısın ben sonlarına yaklaştım
maiberf hoşgeldin ohh ne güzel geziyorsun valla
burcucum sana tavsiye edebilceğim pek çok kitap var ne tür seversin ? mesela ben canan tan kitaplarına bayılıyorum 2günde bitiryorum özellikle piraye ve en son yürekler ölür muhteşemdi
uçurtma avcısını önerebilirim onu da geçen aylarda okudum şok olarak bitirdim kitabı
o zaman piraye ile başla cnm ben o kitabı 1 günde bitirdim aşk var ama öle dediğin gibi sulu aşlk değil pirayeyi seversen en son yürekler ölürü okursun
bir de eroinle dans var yine canan tanın bu da beni çok etkilemişti 2 dostun hikayesi ve illet eroin..sırayla okursun cnm yorumlarını paylaşırsın burdan bakalım sen sevecekmisin
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. Okuduğumda yorumlarımı paylaşacağım. Şuan 2 yıldır kitaplığında duran ama bir türlü okumadığım Adam Fawer Olasılıksız kitabına başladım. Bitirince diğerlerine başlayacağım inşallah.
kitabın siparişini verdim, bir iki gün içinde elime olur
çok geçmi kaldım arkadaşlarherkes okudumu ne durumdasınız ?
Olasılıksızı bir türlü bitiremedim
Henüz sadece iki kişi bitirdik, başlamayan arkadaşlarımızda var canım. Geç kalmadın :)
canım hiç kitap okumak istemediği halde kendimi zorladım okumak için seninde dediğin gibi kumarbazın hikayesi benimde pek ilgimi çekmedi devamını getiremedim , eğer severek okursan bende tekrardan bir şans tanımayı düşünüyorum çünkü kitabın seveni okuyanı çok fazla.
bu arada burcucum daha önce sana Nuh'un gemisini okuduğumu söylemeştim, kitabı bir çırpıda bitirdim hikaye benim gerçekten ilgimi çekti ve severek okudum tavsiye ediyorum:)
bu sefer herkes geç kaldı desene , anket açılalı nerdeyse bir aya yakın oluyor , yeni ankete 9 gün kalmış :) benim için yeterli bir süre alıp size yetişeceğim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?