- Konu Sahibi b_u_y_c_u
serhat biliyomusun oraları
duymadım daha yeniyim heralde o yüzden.amaan bende koca ankara neresini bilicen hemen 4 ayda dimi ama. çok bilmişlik yapmanın alemi yok maiberf şşşt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serhat biliyomusun oraları
kaydirigubbakcemile3sen nersindensin
yakınız o zaman demetevlerin yukarısında kalıyo bizimki
aynen öleeekaydirigubbakcemile5
9 gün sora tocişim geliyor.sonra ver elini kütahya ankara istanbul ankara vira vira bi15 gün ben kaybolaaa...ama soraa maiberf burdaa özelden haberler bizzat alınaa.beni habersiz bırakmayın emi.
ohoo hiç şansın yok
biz bir hafta girmedik unutulmuşuz :umursamaz:
sen on beş günden bahsediyorsun
heyyy millet nerdesiniz yahuuu
noldu 2. kitappp
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben taşınma işleri vs.. derken epey yoruldum, malum bebiş de yordu beni iyice uzun zamandır giremedim topice. Artık buradayım Allah'ın izniyle. Henüz kitabımı alamadım, sanırım bugün alacağım. İçinizde başlayan var mı hanımlar?
Topicin sessiz olduğundan, unutulmalardan vs.. bahsetmişsiniz ayyy kızlar beni de unuttunuz mu yoksa bilmiyorumkismile Sarissa'cığım seni unutmadık, yeni evine alışabildin mi canım?
Sevgiler opuyorumnanaktan
kızlar kitaba henüz kimse başlamadı bildiğim kadarıyla yeni evin hayırlı uğurlu olsun burcucum opuyorumnanaktan
hayıllı uğullu olsun burcu kemirgeniiii..ben daha almadım bile kitabı ne başlaması pufff tociş gelsin alıcam az bekleyin üç deyince başlarız oldu mu hi hohodelikafadulden
yeni evin hayırlı olsun canım
içine sinerek oturursun inşallah
evet alıştım, gayet memnunum
başlangıçta amerikan mutfak olması beni düşündürmüştü ama
şimdi hoşuma bile gidiyor
her şey elinin altında, dolaptan bir şeyler alıp yemeye üşenmiyor insan:)) bayanssulusmile
ilgin için teşekkür ederim opuyorumnanaktan