b_u_y_c_u Kitap Günü Organizasyonu 2.Anket

• Konu Sahibi Konu Sahibi b_u_y_c_u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b_u_y_c_u Kitap Günü Organizasyonu 2.Anket

• Dublörün Dilemması - Murat Menteş

OY: 6 75,0%
  • Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk - Prof. Dr. İskender Pala

OY: 2 25,0%
  • Sen de Yanarsın - Julie Garwood

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
bnmde evim amerikan mutfak cnm gayet memnunum dediğin gibi üşenmiyorsun herşey elinin altında oluyor
kızlar bu arada kitabı alan var mı ben daha aşk ı bitiremedim bitirince alıcam

Ben kitabı D&R'ın internet mağazacılığından sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek :)

ben almadım henüz ama önümüzdeki hafta mutlaka alıcam inşallah hi ho ho.ya yaz geldi topic terkedildi bakıyorum bakıyorum kimsecikler yoook.kemirgenler firardaaa

Evet, yaz geldi herkes gezmeye gidiyor sanırım :) açık hava, bol güneş.. Topic çok sessiz kaldı.

Evet, yaz geldi herkes gezmeye gidiyor sanırım :) açık hava, bol güneş.. Topic çok sessiz kaldı.

ayh evet herkes yoook.ha ha bayılıyorum böle anlatım bozukluğu yapmaya beeennn.şaka maka kitabı çok merak ediyorum.murat menteşi çok duydum ama ilk kez okuyacağım.umarım beğeniriz vee tüm kitaplarını kemireriiiz.genç bir yazar ama yorumlara göre oldukça başarılı ve iddialı kitapları var.ne diyim okuyum görücez hadi bakalım rastgeleeeeebuyrunnnnnnnnn

hadi buyrun okuyun bakalım yazarımızın bir şiiri.belki hakkında biraz fikir verir ha ne dersiniz hatun kemirgenler

SEKSAPEL SEKSEN PAPEL

Bir 45’lik lütfen; plak ya da tabanca.

Stresli bir gangster başka ne ister?

Aşiretim kötürüm çetem komada

Hareketli bir hedef gibi Jüpiter

Telefonum çalıyor, arayan canlı bir kız!

Ateş ile barut süper bir ikilidir.

Kimsecikler kırılmaz, hangi çağdayız?

Hem cinayet göründüğü kadar zevkli değildir.

Pekala, yanılmışım fakat isabet olmuş:

Taziyeye giden bir ağır hasta gibi

İmgesel rehineler, simgesel değiş tokuş…

Kainatı görmezden gelemezsin ki?

Radyo anteni sanki, Türkiye’ye yapışık,

Halka dik dik bakan 30 bin heykel.

Duygu, zaman, imaj, beden her şey kiralık

Maalesef, mesela seksapel seksen papel.

Avını kovalarken kaybolmayasın?

Şans, bir aptalın temel ihtiyacıdır.

Paso lagaluga, habire mırın kırın

“İnşallah” demeyen paranoyaktır.

Murat Menteş

yeni kitabındaaaann fırından yeni çıktı kitap :dance: Garanti Karantina okumak lazımmm :icecream:

Günaydın hanımlar!

Benim kitabım dün geldi, bu sabah kahvaltıyı hazırlarken bir kaç sayfa okudum, tabi şimdilik yorumlarımı kendime saklıcam kimsenin okuma hevesi kaçmasın. Ama çok çabuk okunan bir kitap olacağa benziyor çünkü sayfalar su gibi akıyor. ılerleyen sayfalar neler anlatacak bakalım :))

ben de bugün aldım kitabı ve henüz başlamadım.ama eğlenceli bişey gibi duruyor hadi bakalım hayırlısı.hemen okumaya başlamıyorum çünkülüm kütahyada geçireceğim sıkıcı günlerde bu kitap tek eğlencem ve kaçışım olacak hımm sabır banaaa.veee yarın tocem geliyor gözün aydın beeeeen.

ben henüz alamadım ama bütün yoğunluğumu üzerimden attım en yakın zamanda alıp okumaya başlayacağım .sizinde böyle iyi yorumlarınızı okuyunca dahada bir heveslendim .

günaydın kızlar bende daha alamadım kitab ı bu hafta alıcam inş. mairber cnm gözünaydın

Günaydın şekerler!

maiberf gözün aydın canım.
Ben kitabı yarıladım sayılır arkadaşlar, 155. sayfadayım. Çok çabuk okunuyor kitap ama başka bir şey yazmayacağım kitap hakkında, herkes bitirsin sonra konuşuruz kitap hakkındaki yorumlarımızı.

Son düzenleme:
prensesi,burcu brc teşekkür ederim canlarıııım.tocişim geldi annemdeydik bu gece kütahyaya gidiyoruz kitabı da yolda epey okurum sanırım.hiç kimse yorum yapmamış hımm meraklanmaya başladım sanırım ilginç şeyler çıkacxak bu kitapla ilgili.ınınınnnnn bekleyelim görelim.hepinize sevgiler tekrar görüşene kadarrrrr.yaşasın kemirgen kerdeşliğiiii hobaaaaaa:sm_cool:

Uzun zamandır siteye giremiyordum
şimdi gördüm, benim de almayı planladığım bir kitaptı
biraz geç kaldım ama hemen alıp başlıycam.

iyi okumalar herkese.

Merhaba arkadaşlar,

Topic epey sessiz kalmış. Başladınız mı kitabı okumaya, nerelerdesiniz? Ben kitabımı bitirdim. Diğer ankete başlamak için 1 ayın dolmasını bekleyeceğiz sanırım. Başka kitaplar okumaya devam edeyim, sizler de bitirince yorumlarımızı paylaşırız. Şimdilik kitap hakkında açık vermeden bir yorum yapayım; çok çabuk okunan, kelimelerin birbiriyle yarıştığı, sürprizli bir kitaptı. Beğendim. Herkese keyifli okumalar dilerim.

ıyi geceler.

slm kızlar kimse yok muuu??
burcu cnm senden başka kitabı bitiren yok heralde bende daha başlayamadım malesefe aşk'ı okuyorum yoğunluktan kafamı veremiyorum o yüzden bırakıyorum çünkü aşk sindire sindire okunması gereken bir kitap ama çok az kaldı bu hafta biter haftasonu başlarım kitaba inş. :hulya:

merhabalar iş yoğunluğundan dolayı takip edemiyorum ama kitaba başladım güzel gidiyo şimdilik

prensesi Aşk'ı beğendin mi, yorumların nedir? Ben de okumak istiyorum o kitabı.

Nerelerdesiniz kızlar? ılk topicteki sohbetleri özler olduk...

prensesi Aşk'ı beğendin mi, yorumların nedir? Ben de okumak istiyorum o kitabı.

Nerelerdesiniz kızlar? İlk topicteki sohbetleri özler olduk...

aşk süper bir kitap bence ama sindire sindire okumak her satırını anlamak gerekiyor mutlaka okumalısın ben sonlarına yaklaştım

selam kemirgenler.huh geldim sonunda ama kalıcı değilim.şuan ankaradan istanbul istikametine doğru yol almadayım gesmeye gidiyos tocişle.neysem geldim sadede kitabı bitirdim ve yetmedi hihoho daha bitmeyesi olaydı didim içimden.kısacası bir dilbilimci ayrıyetten kelimeleri sapıttırmayı seven biri olarktan diyorumki bu kitap olmuş.nım nım hemide pek datluu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…