• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B12 vitamini

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
83
Kızlar aranızda doktor vs varsa benim duruma bir el atabilir mi acaba? B12 değerim 210 cıkmıS. Doktora gidemiyorum şuan. Kendimi epeydir halsiz bitkin hissediyorum sac dökülmem çok fazla kel kalıyorum o derece diyebilirim. Uyandığımda gün içinde göz kararması yasıyorum. SebEbi b12 olabilİR Mi?

Canım b12 vitamini değil de demir eksikliği olabilir. Tam kan tahlili yaptır sana sağlık ocağında hastaneye gitmene gerek olmadan orada eksik değerlerin için ilaç ve vitamin takviyesi yapılacaktır. Geçmiş olsun.

buradan ne denirki dr degilim ama b12 sikintisi yasadim donem donemde dusuyor
Sadece b12 degil b grubunda sorun olabilir
Kansizliginiz demir eksikliginiz olabilir
Hormonel sorununuz olabilir
Deger yazmissiniz ama o deger laboratuarlarin deger araligina gorede degisebiliyor Ozunde hepsi dahiliyenin tahlilleri sonucu sikinti varsa bolum yonlendirmesi ile cozulecek durum cildiye,hemotoloji ebdokrin vs vs
İhmal etmeden dr gorunun gecmis olsun

Aslında kan değerlerim çok iyi sadece b12 düsük. Bir de daha önce gittiğimde dhea-so4 yüksekti doktor hiç birşey vermedi gönderdi öylece. Tüm değerlerim iyi anlayacağınız su sac dökülmesine bir çözüme bulamadım tek eksik bunlar herşey iyi onun haricinde

Back