• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B12 ve folik asit

sarihperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.605
762
73
İstanbul
Merhabalar, sevgili anneler ve de benim gibi anne adaylari (gerci ben aday adayiyim daha) sizlere sormak istedim bende b12eksikligi vardi doktor igne verdi haftalik kutumdayim sonra aya gecicem, esimle bebek istiyoruz inşaallah bugunde degerlerime baktirmak icin aile hekimine gittim bana b12ignesi olurken hamileligin olmamasi gerektigini söyledi benim tedavime de daha 6ay var bizde mayis gibi bebek yapmaya baslamak istiyoruz sizin bilginiz var mi bu konuda birde b12ignem bittikten ne kadar sonra tahlil yaptırmaliyim ki degerlerim doğru cikmali? Folik asit icin ise planli gebelikte 3ay onceden baslamak gerek dedi peki mayista bebek olcak diye bi kesinlik yok bu folik asit gebe olmadan mi kullaniliyor sadece uc ay, kafam cok karisik cok arastirmakta istemiyorum int.te kotu yerlere variyor hepsi doktorlarda cok guzel aciklamiyor genelde bilen varsa cvplarsa sevinirim

Back