B12 EKSİKLİĞİ İÇİN TAKVİYEMİ HANGİ MARKA ALMALIYIM

sementha1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
67
29
8
33
Kullandığım bir ilaçtan dolayı (kolsişin) sıklıkla b12 desteğine ihtiyacım var. marka konusunda kararsız kalıyorum. kullanıp fayda görenler markasını ve hangi formu olduğunu (hap-sprey-iğne) olduğunu yazabilir mi. yakında buraya bakmayı unutacak kadar unutkan olacağım o kadar düşük değerim

Doktorunuza size uygun iğne yazmasını söyleyin.Burasi bunun için yanlış yer.Igne değerleri tavan yapıyor ,kendim olduğum için biliyorum.ilac formları çok uzun sürede ve gidim gıdım arttirmisti ben de ,o yüzden dr iğne yazmıştı.

her gittiğimde farklı doktor ve farklı öneri alıyorum. hangi doktora gideyim hangisini kullanayım şaşırdım. ne yazık ki devletin karşıladıkları pek sonuç göstermedi. özel olanları da tecrübe edilmesi benim için önemli. takviye sonuçta ilaç değil. herhangi birini eczaneye gitsem zaten alabiliyorum. o kadar çok marka var ki emin olamıyor insan. birkaç hastalığım var ve sürekli doktordayım. bir de çalışıyorum. sıra gelmiyor bile iğneyi de danışayım

solgar kullandım bende hani şu dil altı minik olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…