• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyıklarımmmm:S:S:

yok hayır yasım ıcın daha erken olduggunu söyluyor (lise 1)ama ben bu durumumdan cok rahatsız oluyorum :S

canım bende lisede okuyorum annem benimde tepki gösteriodu başlarda ama baktı çevredekiler beni üzüyor alıorum artık kaşlarımı bile

canım benimde annem kızıyordu.arkadaşlarım dalga geçiyordu hep.en son lise 3.sınıfta yengemden cımbız istedim oda bana kendi cımbızını değilde ucu bozuk cımbız vermiş.bıyıklarımı almaya çalıştım sonra baktımki kırmış hepsini traş olmuş gibi bi halim vardı.sonra cımbız aldım kendime aldım sonra..günah değil bıyık almak al sanki ne olacak.

yok hayır gunah deıl dıe deıl de ne bilim erken oldugunu söyledıgı ıcn izin vermior ? kullandıgınız ururnnu markası nedr ? ögrenme ımkanım varmı acaba?

markayı araştırana kadar bi kuaföre git sirle 2 ytl iplede o civarda bi ücrete alırlar ne uraşcan

Arkadaşlar benim de sorunum son zamanlarda favorilerimin renginin koyulaşması. Tüyler kalın değiller ama çok beyaz tenliyim ve belli olmaya başladılar. Yüzüme sürdüğüm nemlendiriciden beslendiler sanki :) Sir ağda yaptırmayı düşünüyorum, cildim de çok hassas ama. Bu konuda bir fikri olan varmı?

kıl kökleri yağ hücresinden oluştuğu için bitkisel hayvansal hangi kökenli yağ olursa olsun kıl köklerini besliyor,onun için kullanacağınız kıl yok edici tüm ürünlerin içeriğine iyi bakın derim

gulsun cüm bi tavsiyem var. bizim sınıfta bi kız vardı onunda bıyıkları vardı ve almıyordu lisedeyken. daha sonra bi gün hepsini aldı geldi sınıfa. vee bizim sınıftaki tüm erkekler ooo parlamışsın kız bilmem ne hangi berbere traş oluyorsun bizde gidelim falan filan kızı rezil ettiler. isim taktılar falan filan. pala diyorlardı kıza.
benim tavsiyem yavaş yavaş alman. tek tük al. cımbızlada alsan ağdaylada alsan aynı hepsi geri çıkacak. ama dediğim gibi ağdayla alırsan parlarsın sengözlerimebaksanab onun için sen yavaş yavaş azalt derim. hem annen anlamaz hemde sınıftakiler :jeyyar: emin ol erkek milleti bunlar zaten alay edecek yer arıyorlar ellerine koz verme. çaktırmadan yavaş yavaş al kolay gelsin yerimseniben

''dry dry '' artık cok geç aldım bu aksam yarını beklıorum tabi bide annemın farketmesini :D yannız bişi sorcam sizin dediniz gibi yüz için bantlardan aldım da dudamın etrafına bulaştı azıcık orada da tuy buyur mu :D? :D

Benim annemde alma onlar kendi kendilerine dökülür diyodu bütün tüylerim için amaa ...

Anne bacaklarım diyodum dökülür diyodu bıyıklarım diyodum dökülür diyodu kaydirigubbakcemile3

Ayol dökülürmü hiç... :bbo:

Annemi bazı konularda dinlemediğim için pişman değilim ... benneyaptımki

Kıl kökü yoksa büyümez.Varsa da alınanlar çıkar diğer bölgelerdeki gibi.

Kurtuldun bıyıklardan,tebrik ederima.s

:D:D neyse cok bulaşmadı ztn cekeken deıl yapıstırırken bulaşmıstı evet ama :D artık pala gbi dolaşmıcam :D:D:D:D bende sizze eşekkür ederim şuan odamdan cıkamıorum bıyık bolgm kıpkırmızı :D

Back
X