• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyıklarımmmm:S:S:

gulsun_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
lisedeyken sizinde bıyıklarınızla dalga geçmişler miyydi? benmle dalga geçiolar lisede (lise 1 e gidiorum) :S ama annem kızıo almamaaaa :S:çok üzgünüm::a015: annemı mı iknaa edsem gizlice mı alsam ?:S yha da öyle bıraksam mı veyha alsam mı?

canım tabiki bıyıklarını aldır.annene sorarmısın bıyıkların eninde sonunda alınacak okulunda huzursuz olmandan dalga geçilmesinden memnun mu? alsan ne zararı olucak?

Annene aldırınca daha mutlu ve rahat olacağını söyleyebilirsin canım.

Senin yaşında yeğenimin bıyıkları da belli oluyor.Sir ağda bandıyla alıyorum onunkileri ben.
Kaşlarını aldırmakta istedi ona karşıyım izin vermedim ama bence bıyığın mahsuru yok.Kafasına takmasındansa rahat etsin,onun mutluluğu en önemlisi.

Annen de anlayacaktır.Ama ikna olmazsa aldırmana izin verene kadar iyi bir marka sarartıcıyla(Sally Hansen tavsiye ederim uzatma yapmıyor.)sarartabilirsin.Dalga geçenleri de kafana takma,en büyük derdin kıl olsun:teselli:

cnm benimde annem bırakmıyorduu...cımbızlaaa yavaş yavaş aldım anlamadıııı..baya bi zaman sonra sen bıyıkını aldınmı dedi sadece kızmamıştı...

cnm benimde annem bırakmıyorduu...cımbızlaaa yavaş yavaş aldım anlamadıııı..baya bi zaman sonra sen bıyıkını aldınmı dedi sadece kızmamıştı...

ben aynısını kaşımda yapmıştım annem kızmıyordu ama öyle aniden incelmesin diye. ama sen bıyıklarını cımbızla alma sakın hiç tavsiye etmem hem ilk kez alcaksan acıtır hem de daha kalın çıkabilir anneni ikna et neden izin vermiyosun diye konuş sakin sakin ya da zaten o kadar kafaya takılacak bir şey değil :)

Bence de..Annene söylersin bu beni psikolojik rahatsız ediyor diye..Hem dalga geçilmese bile sonuçta bir bayanda tüy ,hele de görünen bir yerde durmaması lazım.Bir nevi temizliktir..

bence anneniz biyiklarinizi almaniza daha cok cogalir mantigiyla izin vermiyor..yani kimine göre cogalir alma düsüncesi var ama annene demek zorunda degilsin ki agda bantari var onlardan kullanabilirsin canim kolay gelsin

evet annem bı nevi çoğalır dusuncesıyle ızın vermıor pekı bunları nereden temın edebılırım bide ücreti ne kadardır bu konuda da bana yardımcı olur musnuz? :D

Marketlerde, parfümerilerde bulunabiliyor canım.
Ben kendi kullandığımı 7milyona alıyorum.Ama diğer markaları bilemiyorum.

bıyıkla yaşanır mı yaa...evlatlarının bıyığına kadar karışan anneleri de kınıyorum....

rahat bırakın çocuklarınızı ya nedir bu bu kadar mıç mıç üstüne düşmek..bırakın dilediğini yaşasın....:mymeka:

hmm teşekkrler yorumun ıcın bu seyler yuz ıcın özel oluyor sanıırm deılmı ? :D

Evet canım yüz için özel olanlar var.Onlardan alırsan çok rahat edeceksin eminim.Kullanımı üstünde yazıyor zaten.
İlk kez yaptığın için zorlanırsan üzülme alışırsın bir kaç seferde.
Kolay gelsin.

Ne yapman gerektıgı soylenmıs o yuzden bu konuda bı tavsıye de bulunmayacagım ama bu tavsıyelerı uygulayacaksan once kucucuk bı kısmında uygula kı goresın yuzun alerjık bı reaksıyon verecek mı?Benım bıyık sorunum yokken sonrada ortaya cıkdı ılk aldırdıgımda sır agda ıle aldırdım ve cıddı bır reaksıyonla karsılastım.Tecrubeyle sabıt oldugunda uyarmak ıstedım.Bu yuzden ben su anda sadece iple aldırmayı tercıh edıyorum işlembıtınce de hemen kolonyayla siliyorum.Ama oyle pamuk eslıgınde felan degıl.Hanı ellerıne dokersın ya o sırada elını ıyıce ovmadan hemen ufak ufak dudak ustume tampon yapıyorum.Faydası ne dersennnnnnnn kardesımın esı ıle bırlıkde gıderız ama bı bırlıkde aldırırız bı sadece o aldırır.Kolonya ya baglıyorum ben bunu cok nadır cıkar yaklasık 4-5 haftada bır.Sadece kucucuk bı tavsıye kolay gelsın sana;)

ya ben her sekil alıyhorum bazen sir ağda bazen iplee ( anneme aldırıyorm) bazende alıyorm cımbızı baslıyorumm:))) hormon bozuklşuğu olmasına ragmen bıyıklarım ince ve sarı cıkıyoo :) sakın sarartma derim daha kötü oluyoo o en iyis i ilk deneyim olrk sir ağda:)

Evlenince mi alırsın diyo yoksa,ya da bazıları günah diye öyle bıyıklı bıyıklı geziyolar o yüzden mi acaba?Canım 2dk.da ağda bantını yapıştırıp çek kurtul gitsin...

Back
X