Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar B vitamini, keratin, hindistan cevizi yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Truman Show

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
5.413
21.773
348
Yıpranmış saçlara çözüm olarak en çok bu üçlüyü duyuyorum. Hindistan cevizi yağı almaya karar verdim. Hangi marka almalı hangisi gerçektir acaba?
B vitamini kullananlar nasıl kullanıyor ? (Hap olarak içmekten başka.)
Keratini saç maskesine ne şekilde karıştırıyorsunuz? Hangi marka güvenilirdir?

Yıpranmış saç için( ben boyama sonucu yıpranan saçlarım için kullanıyorum) pantenin yeni çıkan 3 dakikada onarım kremini kullanıyorum. Pantenin gelmiş geçmiş en başarılı ürünü bu kesinlikle. Kozmetiğe çok meraklıyımdır araştırırım denerim kullanırım. Gözüm kapalı tavsiye edebilirim zaten uygun fiyatlı bir ürün. Saçları ilk haline geri döndürüyor, elimden kayıp gidiyor diyebilirim çok başarılı buldum bittikçe alırım kesinlikle.
Hindistan cevizi yağı da hem cilt için hem saç için kullanılabilir ben bu tarz yağları 10 günde bir kullanıyorum güzelce saça yedirip hastane bonesiyle sarıyorum 3-4 saat bekletiyorum gözle görülür parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Bütçeniz iyiyse Kerastase ürünleri de gercekten basarılı, umarım kendinize uygun olanını bulabilirsiniz :)

Kerastase ürünlerini çok duydum denemeyi düşünüyorum. Benim saçlarımdaki yıpranma boyadan değil ısı işlemi görmesinden. Teşekkür ederim tavsiyeniz için :) Makyajkolik13 Makyajkolik13

Kerastase ürünlerini çok duydum denemeyi düşünüyorum. Benim saçlarımdaki yıpranma boyadan değil ısı işlemi görmesinden. Teşekkür ederim tavsiyeniz için :) Makyajkolik13 Makyajkolik13

Zaten bahsettiğim pantenin 3 serisi var ısıya karşı onarım için de kremi mevcut. Denemekte fayda var :)
Hindistan cevizi yağı olarak da marka sormuşsun ben gratisten alıyorum orada yağların olduğu bölümde satılıyor betaz donuk bir şekilde cam şişede. Sıvı halde olanı kullanma onlar karışım yağlardan elde ediliyor. Donuk şekilde olanı aldığında kaloriferin üstünde ya da sıcak su koyduğun bir kabın içerisinde çözdürebilirsin :)

Zaten bahsettiğim pantenin 3 serisi var ısıya karşı onarım için de kremi mevcut. Denemekte fayda var :)
Hindistan cevizi yağı olarak da marka sormuşsun ben gratisten alıyorum orada yağların olduğu bölümde satılıyor betaz donuk bir şekilde cam şişede. Sıvı halde olanı kullanma onlar karışım yağlardan elde ediliyor. Donuk şekilde olanı aldığında kaloriferin üstünde ya da sıcak su koyduğun bir kabın içerisinde çözdürebilirsin :)
Evet onu okudum ben de internette, sıvı olanlardan uzak durmak lazımmış. Gratis'e gittiğimde hem yağa hem de pantene bakacağım. Şimdilik saçıma sadece elma sirkesi kullanıyorum iyi geldiğini fark ediyorum. Ama yağa ihtiyacı var saçımın çok kuru çünkü.

ben hindistan cevizi yağından müthiş memnun kaldım :)
saf zeytin yağı ile karıştırıp kullanıyorum
bazen tek başına kullanıyorum
ben gratisten 28 tl gibi bir fiyata aldım kavonozda katı şeklinde oluyor hatta yemeklerde bile kullanılabilir diyor ama denemeye cesaret edemedim henüz

ben hindistan cevizi yağından müthiş memnun kaldım :)
saf zeytin yağı ile karıştırıp kullanıyorum
bazen tek başına kullanıyorum
ben gratisten 28 tl gibi bir fiyata aldım kavonozda katı şeklinde oluyor hatta yemeklerde bile kullanılabilir diyor ama denemeye cesaret edemedim henüz
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler Gratis'e gidince ilk iş ona bakarım :)

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler Gratis'e gidince ilk iş ona bakarım :)
kullanmaya başladıkça bana hak vericeksiniz :)
saçım haricinde
makyajdan önce nemlendirici niyetine
duş sonrası saçıma bir cimdik nemlendirici niyetine
dirseklerime ayak topuklarıma dudaklarıma ara sıra göz çevreme koltuk altıma sürüyorum

kullanmaya başladıkça bana hak vericeksiniz :)
saçım haricinde
makyajdan önce nemlendirici niyetine
duş sonrası saçıma bir cimdik nemlendirici niyetine
dirseklerime ayak topuklarıma dudaklarıma ara sıra göz çevreme koltuk altıma sürüyorum
Cilde de çok iyi geldiği döyleniyor.
Saçınıza duştan sonra kullanmanız haricinde nasıl kullanıyorsunuz?

Cilde de çok iyi geldiği döyleniyor.
Saçınıza duştan sonra kullanmanız haricinde nasıl kullanıyorsunuz?
katı olduğu için biraz alıyorum elimde ısıtıp dipten uca sürüp bekletiyorum ne kadar bekletebilirsem bazen yarım saat bazen geceden sabaha kadar
ara sıra da bir miktar cam kavona koyup biraz zeytin yağı ile benmari usulü eritip tüm saçıma ve diplerime ılık bir şekilde yediriyorum.
dax ı saç diplerime sürüp saç boylarına hindistan cevizi yağı sürüyorum bu şekilde dönüşümlü kullanıyorum
saç uzatma yöntemleri topiğinde konum var gelişmeleri ordan takip edebilirsin canım

katı olduğu için biraz alıyorum elimde ısıtıp dipten uca sürüp bekletiyorum ne kadar bekletebilirsem bazen yarım saat bazen geceden sabaha kadar
ara sıra da bir miktar cam kavona koyup biraz zeytin yağı ile benmari usulü eritip tüm saçıma ve diplerime ılık bir şekilde yediriyorum.
dax ı saç diplerime sürüp saç boylarına hindistan cevizi yağı sürüyorum bu şekilde dönüşümlü kullanıyorum
saç uzatma yöntemleri topiğinde konum var gelişmeleri ordan takip edebilirsin canım
Çok teşekkür ederim açıklamanız için.
Konunuza geleceğim:KK200:

(Arkadaşlar migrosta hindistan cevizi yağı gördüm konserve kutusunda katı şeklinde fiyatına şok olacaksınız 10 TL hep alıcam alıcam diyorum kararsızlıktan alamadım.tavsiye ederim)(Bide pantene 3 dakikada onarım kremi 9 TL olmuş ve saç ürünlerinden bazıları tek fiyat olmuş watsonsta 9 TL sitesine girip katologdan bakabilirsiniz kasım ayı kataloğu) gratise henüz bakmadım ondada saç ürünlerinde indirim yada tek fiyat olabilir. bi bakın derim.konuyu görünce bende gördüklerimi paylaşayım dedim:-)

.

Eklentiler

• - HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI VE KARBONAT MUCİZESİ.webp
    - HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI VE KARBONAT MUCİZESİ.webp
    29 KB · Görüntüleme: 137
  • HİNDİSTAN CEVİZİ - DİŞ TARTARI.webp
    HİNDİSTAN CEVİZİ - DİŞ TARTARI.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 154
  • HİNDİSTAN CEVİZİ BAĞIRSAK TÜMÖRÜNÜ TEMİZLİYOR.webp
    HİNDİSTAN CEVİZİ BAĞIRSAK TÜMÖRÜNÜ TEMİZLİYOR.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 112
  • HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI FAYDALARI.webp
    HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI FAYDALARI.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 140
  • HİNDİSTAN CEVİZİ.webp
    HİNDİSTAN CEVİZİ.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba kizlar, kendi kullandigim maskeyi yazmak istiyorum, benimde kivircik saclarim var ve maalesef o magdurlardan biride benimyani kuaför magduru. Saclarimin kivircikligi gittikce benimde ömrümden ömür gidiyordu sankiama sonra internete dadandim, ne kullanabimirim ne maskesi yapsamda kestirmeden, kendi dogalligina dönse. Önce karar verdim , ve basladim,
1 avakado rondodan krem seklini alana kadar ezsin,sacin uzunluguna göre bildircin yumurtasi, ben 2 tane kiriyorum omuzlarimda cünkü saclarim, sonra iki yemek kasigi mayonez, 4-5 yemek kasigi zeytinyagi, susam yagi, varsa eger hazir karisim yaglar keyfinize göre, bal 2-3 yemek kasigi, istediginiz markada serum kirin birde, sonra hepsini bir kapta iyice bilesene kadar karistirin ve saclariniza yatmadan sürün ve strec filme sarin ve yatin, haftada 2-3 kere yapin bunu inanin saclarin kendini nasil toparladigini görceksiniz, ve bir sey daha söylim sac dökülmesi olanlar, daha ilk yikadiklarinda %70 azaldigini farkedecekler, ve saclari asiri saglikli yapiyor, hani yikarken saclari yanmis olanlar bilir, ölmüs gibi hafif oluyor saclar bu maskeden sonra elinize canli bir sac geldiginizi hissedeceksiniz, bol bol dua edin banaj

Lifeco organik hindistan cevizi yagi en iyisiymis.
Ben ona o parayi vermek yerine hakiki zeytinyagi ve badem yagi ikilisine daha yatkinim. Hem iyi de geldi bana, tavsiye ederim. Saca direkt vitamin uygulamak iyi bi cozum olabilir ama icten destek daha muhim. Beslenmeye dikkat.

Back
X