Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri B-succes göğüs büyütücü

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
Arkadaşlar bu hapın içinde şerbetçi otu dahil 12 kadar bitki varmışş....3 ayda 3 beden büyütüyormuşş.....ürünü beğenmezsek geri yollayıp paramızı geri alabiliyozzz......içinde kimyasal madde hormon yoktur yazıyo...bakanlık onaylı........bu hapı kullananların yorumlarını bekliyom...lütfen yazınnnn.......

ben inanmıyyorum pek böle kremlere :S kandırmaca gibi gelıyor
ottan şaşmam :))

ben kullandım 2 ay kadar çok hafif bir dolgunluk oldu sonra söndü yani almaya değmez ama bünyeden bünyeye değişebilir bu arada geri iadeli olduklarına inanmayın satana kadar öyle derler sonra geri almazlar ben inanmıyorum

3 ay kesıntısız kullanmak lazımmıŞ...gÜnde 3 defa yutulacakmıŞŞ....bolsu tÜketılecekmıŞŞŞ.......sıgara --alkol kullanılmayacakmıŞ bu sÜrede....sen nasıl kullandın canım...gÜnde 3 defa mı yuttun..

ayys pardon :)) krem sandım ben onu :)) gecici diil mi onlar ya bırakınca gider :S

Bende o yÜzden aÇtım konuyu....geÇıcımı kalıcımı dıye.....ama baŞka kullanan yok galıba...

canım iki ay bütün kaidelere uyarak uyguladım hiç eksizsiz inan az bir dolgunluk oldu sonra bir kutu daha aldım onuda iki günde bir kullandım iki ay gitti sanırım, etkisi olacaksa iki ayda ya da dört ayda olurdu diye düşünüp devam etmedim inanmadım bu ilaca şimdi touch me den daha iyi sonuçlar alıyorum:))

tamam canım touch me yi kullanıyorsan sonuçlarını bizimle paylaş olur mu... touch me krem mi nasıl kullanılıyorr.....kaç ay kullanılacakkk......

canım bide b-succes hapı kaça aldın senn.....nerden aldın....sahte ürün almış olabilirsinn belkii......

bir internet sitesinden ama sahte olmadığını tahmin ediyorum kızlar bu biraz bünye işi bana fayda etmeyen size edebilir her ürün farklı bence kilomu alıyorum diyorum belki ama göğüsler neden birden dolgunlaşsın hemde 5 günde hiç beklemiyordum üzerinde meyve resimleri var salyangoz falan yok sabunuda yok ve resim olara kolsuz kapalı bluz giymiş bir bayan var

X