Kontakt Lens B&L Renu Solisyon

karamelka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
20
0
29
Arkadaşlar ben yıllık lens kullanıyorum uzun zamandır Bio True kullanıyordum gayette rahattım ama o olmadığı için Renu aldım ama eminde olamadım yumuşak lens diyor benimki yıllık olduğu için sert bence bayada büyük boşa gitsin istemiyorum ama lensimin rengini değiştirecekse kullanmam sizce napmalıyım

Arkadaşlar ben yıllık lens kullanıyorum uzun zamandır Bio True kullanıyordum gayette rahattım ama o olmadığı için Renu aldım ama eminde olamadım yumuşak lens diyor benimki yıllık olduğu için sert bence bayada büyük boşa gitsin istemiyorum ama lensimin rengini değiştirecekse kullanmam sizce napmalıyım

ben 2 solüsyondanda kullandım,lensin renginde bi değişiklik olmadı

ben de renu kullanıyorum 5 senedir.. hiçbir problem ile karşılaşmadım rahatlıkla kullanabilirsin:)

teşekkür ederim biraz geç bir teşekkür oldu ama sınav hazırlıklarından bi türlü vakip bulamıyorum nete bende ilk başlarda biraz rahatsız olmuştum ama şimdi çok rahat rengide değişmedi

renu cok ıyı bı marka kesinlikle.rahatlıkla kullan canım ben 4 senedir kullanıyorum hiçbir sorun olmadı.

Bir de lens kullananların yapay gözyası damalarından kullanması gerekiyor.Cunku lens bir sure sonra göz kuruluguna sebep olabilir.
Refresh marka damla cok ıyı ve pratik tavsiye ederim...

X