• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens B&L mi yoksa Freshlook mu ?

paradise0

((:
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
227
34
318
mrb kızlar
bende koydum kafama lens alcaamkaydirigubbakcemile2
ama o kadar çok seçenek var ki doğal durmasını istiyorum birde buğday tenliyim saçlarım da koyu kumral gözlerim de koyu kahve
sizce gri-açık mavi mi almalıyım yoksa yeşil mi daha hoş durur ? CADIARZU
birde marka önereblirmisinizz ? kaydirigubbakcemile4

Yeşiller genelde daha doğal duruyor ama koyu kahve göz için Freshlook green önermem.Açık gözlerde Freshlook green doğal duruyor, ben onu kullanıyorum beni yeni görenler kendi gözüm sanıyorlar=) Ama koyu kahve gözlü arkadaşımda berbat duruyor.
İki markayı da kullanmış biri olarak B&Lnin daha rahat olduğunu söyleyebilirim fakat çok damarlı bir lens.
Solotica öneririm ben kullanmadım ama neredeyse herkes çok memnun hem rahatlık hem de doğallık açısından, bende solotica alacağım.Fakat fiyatı Freshlook ve B&Lnin bayağı üzerinde.

freshlook-b&l arasından freshlook b&la göre daha ince daha damarsız yani lens oldugu daha az belli
b&l cok kalın bi lens gözlerimi çok çizmişti yani gözünde oldugunu hissediyorsun
hiç konforlu değil tavsiye etmem :olmaz:

ama soloticalarada bakabilirsin cok dogal dursun istersen yerimseniben

aslında gri mavi arası birşeyler istiyorum ama nasıl durur bilmiyorum ilk lensim olcağı için pek de bi bilgim yok açıkcası .. bir de değişiklik yaptığım belli olsun biraz diyorum yeni bi hava katsın çok mu şey istiyorum :1:

yoo tabiki lens ne için değişiklik için :)
dogal dursun dersen solotica serisine bak derim
fiyatları biraz yüksek olsada değer yerimseniben

bu haresiz (cor) solotica grafite

grafitefd1.png

freshlook cok dogaldi ama gozlerimi maffetti..solotica almayi dusunuyorum.cok kisi memnun oldugunu soyluyor..

Çok teşekkür ederim kızlar kaydirigubbakcemile2
Yaz tatlnde almayı düşünüyorum alıyım en kısa zamanda sizlerle paylasacağım delikafadulden

BENDE freshlook KULLANIYORUM CIKARINCA FARK ETTIM SANKI KENDI GOZBEBEKLERIM PARLAMIS BI TUAF DURUYO AYNI SIKINTIYI CEKEN ARKADAS VARMI ?

BENDE freshlook KULLANIYORUM CIKARINCA FARK ETTIM SANKI KENDI GOZBEBEKLERIM PARLAMIS BI TUAF DURUYO AYNI SIKINTIYI CEKEN ARKADAS VARMI ?

benim bi bilgim yok tatlımm ..

kızlaaar bende aldım lensleriimmii kaydirigubbakcemile4
işte bunlar da benim koyu yeşil gözlerim opuyorumnanaktan

çok şükür çok doğal durdular kaydirigubbakcemile2

Back
X