- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...i-gozlerimizin-resimlerini-paylasalim-75.html
burda bi arkadaş dark greenin resmini koymuş çok beğendim. bende de böyle durur mu ki?
light green mi dark green mi?
ben blue topaz hareli kullandım. 1 yıllıktı yırtılmasaydı 3 sene kullanırdım sanırım 2 sene ilk günkü gibi kullandım. kendi gözlerim sananlar oluyordu...
bende bosch and lomb blue azulla blue topaz arasında kaldım
kendı goz rengım koyu kahve.blue topaz çok mu koyu olur yada blue azul açıkmı klaır bılemıyorum
hıç bırını deneme ımkanım olmadı blue topaz resımınız varsa eklersenız cok sevınırım sızce blue topaz mı yoksa blue azul mu almalıyım gozde ne çok koyu nede çok cart bır mavı olsun ıstemıyorum
tesekkurler
gözlerin kahveyse blue azul ve blue topaz oldukça koyu mavi renkler..göz rengini açmadığı gibi gözde lacivert duruyor ve yapay bir mavi tonu...hayalkırıklığına uğramaman için söyleyim canım...
aqua da koyu mavi sonuç veren bir ton...
benim gözlerim siyah azul resmen oyuncak bebeklerin gözü olurya çok koyu lacivert onlar gibi oldu garip yani sanki paintte koyu laciverte boyamışsın gibi yapay oldu koyu renkse gözlerin hiç önermem.light greeni öneririrm çok tatlı duruyor koyu gözde ben kullanıyodum gayet hoş ama dibine girince o damarlar çok rahatsz edici görünüyor hiç doğal durmuyor ama uzaktan güzel.kendi gözün gibi durmasını istiyorsan b&lnin hiçbir lensini önermem brde ben grisini kullandım gerçekten çok açtı göz rengimi çok açık yeşil mavi arası birşey duruyordu ama onda damarlar daha bi belirgin oldu daha açık olduğu için.yine dediğim gibi uzaktan güzel.birde b&l lensler biraz kalın beni kalınlığı konusunda rahatsz etmiyordu ama göz yapına göre değişiyor bu.ben bilmiyorm ama b&l kadar opak daha damarsız bir lens varsa onu öneririrm doğal durcağını düşünüp hüsran yaşaman kötü olr lens olduğu çok bellidir b&lnin
freshlookun hareli grisini önerebilirim..doğal bir açık mavi tonu veriyor...b&l de pek tavsiye edilecek olan yani senin aradığın özelliklere sahip mavi duran renk yok...
pahalı markalarda da önerebilirdim ama senin söylediğin çerçeve içinde sadece freshlook hareli gri diyebiliyorum..
freshlookun hareli grisini önerebilirim..doğal bir açık mavi tonu veriyor...b&l de pek tavsiye edilecek olan yani senin aradığın özelliklere sahip mavi duran renk yok...
pahalı markalarda da önerebilirdim ama senin söylediğin çerçeve içinde sadece freshlook hareli gri diyebiliyorum..