Kontakt Lens b&l lens önerileri?

Sen bilirsin doğallıktan yanaysan onu seç ama b&l den daha başarılı lensler var onlara da bak istersen...

ben blue topaz hareli kullandım. 1 yıllıktı yırtılmasaydı 3 sene kullanırdım sanırım 2 sene ilk günkü gibi kullandım. kendi gözlerim sananlar oluyordu...

bende bosch and lomb blue azulla blue topaz arasında kaldım:KK43:
kendı goz rengım koyu kahve.blue topaz çok mu koyu olur yada blue azul açıkmı klaır bılemıyorum
hıç bırını deneme ımkanım olmadı blue topaz resımınız varsa eklersenız cok sevınırım sızce blue topaz mı yoksa blue azul mu almalıyım gozde ne çok koyu nede çok cart bır mavı olsun ıstemıyorum
tesekkurler

bende bosch and lomb blue azulla blue topaz arasında kaldım:KK43:
kendı goz rengım koyu kahve.blue topaz çok mu koyu olur yada blue azul açıkmı klaır bılemıyorum
hıç bırını deneme ımkanım olmadı blue topaz resımınız varsa eklersenız cok sevınırım sızce blue topaz mı yoksa blue azul mu almalıyım gozde ne çok koyu nede çok cart bır mavı olsun ıstemıyorum
tesekkurler

gözlerin kahveyse blue azul ve blue topaz oldukça koyu mavi renkler..göz rengini açmadığı gibi gözde lacivert duruyor ve yapay bir mavi tonu...hayalkırıklığına uğramaman için söyleyim canım...
aqua da koyu mavi sonuç veren bir ton...

benim gözlerim siyah azul resmen oyuncak bebeklerin gözü olurya çok koyu lacivert onlar gibi oldu garip yani sanki paintte koyu laciverte boyamışsın gibi yapay oldu koyu renkse gözlerin hiç önermem.light greeni öneririrm çok tatlı duruyor koyu gözde ben kullanıyodum gayet hoş ama dibine girince o damarlar çok rahatsz edici görünüyor hiç doğal durmuyor ama uzaktan güzel.kendi gözün gibi durmasını istiyorsan b&lnin hiçbir lensini önermem brde ben grisini kullandım gerçekten çok açtı göz rengimi çok açık yeşil mavi arası birşey duruyordu ama onda damarlar daha bi belirgin oldu daha açık olduğu için.yine dediğim gibi uzaktan güzel.birde b&l lensler biraz kalın beni kalınlığı konusunda rahatsz etmiyordu ama göz yapına göre değişiyor bu.ben bilmiyorm ama b&l kadar opak daha damarsız bir lens varsa onu öneririrm doğal durcağını düşünüp hüsran yaşaman kötü olr lens olduğu çok bellidir b&lnin

gözlerin kahveyse blue azul ve blue topaz oldukça koyu mavi renkler..göz rengini açmadığı gibi gözde lacivert duruyor ve yapay bir mavi tonu...hayalkırıklığına uğramaman için söyleyim canım...
aqua da koyu mavi sonuç veren bir ton...

cevap için tesekkur ederım canım
göz rengım kahve tenım bugday sacım koyu kestane rengı bır ara mavı lens denemıstım ama markasını hatırlamıyorum çok yakısmıstı.
fakat sımdı deneme fırsatım yok olunca acıkcası sansa bırakıp solotıca gıbı markaların dogallıgına guvenıp renkte husrana ugrayıp verdıgım para bosa gıtsın ıstemıyorum
baktım pıyasada uygun olan freshlook ve bosch and lombtı freshlook denedım berbat durdu çok yapaydı.
bu nasıl olur bılmıyorum:KK43:
ne çok acık nede çok mavı kaçmayan canlı bır mavı renk ıstıyorum bı de su klasık gozu fırlayacakmıs gıbı gosteren lenslerdende nefret edıyorum çok kotu duruyolar,doğal olsu n ıstıyorum
offffff
yardım edın lutfenn

benim gözlerim siyah azul resmen oyuncak bebeklerin gözü olurya çok koyu lacivert onlar gibi oldu garip yani sanki paintte koyu laciverte boyamışsın gibi yapay oldu koyu renkse gözlerin hiç önermem.light greeni öneririrm çok tatlı duruyor koyu gözde ben kullanıyodum gayet hoş ama dibine girince o damarlar çok rahatsz edici görünüyor hiç doğal durmuyor ama uzaktan güzel.kendi gözün gibi durmasını istiyorsan b&lnin hiçbir lensini önermem brde ben grisini kullandım gerçekten çok açtı göz rengimi çok açık yeşil mavi arası birşey duruyordu ama onda damarlar daha bi belirgin oldu daha açık olduğu için.yine dediğim gibi uzaktan güzel.birde b&l lensler biraz kalın beni kalınlığı konusunda rahatsz etmiyordu ama göz yapına göre değişiyor bu.ben bilmiyorm ama b&l kadar opak daha damarsız bir lens varsa onu öneririrm doğal durcağını düşünüp hüsran yaşaman kötü olr lens olduğu çok bellidir b&lnin

cevap için saol tatlım
ben ne cok acık ne cok cart nede çok koyuu olmayan canlı gozu olu donuk gostermeyen bırmavı ıstıyorum
deneyerek alamayacagım ıcın açıkcası olan parayı dokup husrana ugramakta ıstemıyorum sen mavı ton olarak hangı markayı hangı tonu onerrırsın
koyu mavıde damar daha az bellı olur dıye almak ıstemıstım haklısın damar bellı olunca kotu duruyor
hem damarsız hemde ıstedıgım ozellıkte hangı lensı alıcam bılemıyorumm :KK43:(((

freshlookun hareli grisini önerebilirim..doğal bir açık mavi tonu veriyor...b&l de pek tavsiye edilecek olan yani senin aradığın özelliklere sahip mavi duran renk yok...
pahalı markalarda da önerebilirdim ama senin söylediğin çerçeve içinde sadece freshlook hareli gri diyebiliyorum..

freshlookun hareli grisini önerebilirim..doğal bir açık mavi tonu veriyor...b&l de pek tavsiye edilecek olan yani senin aradığın özelliklere sahip mavi duran renk yok...
pahalı markalarda da önerebilirdim ama senin söylediğin çerçeve içinde sadece freshlook hareli gri diyebiliyorum..

güneşcim diğer markalarda olur yeterkı doğal mavi dursun ne çok acık ne cok koyu canlı,gözde ben lensım demıycek demıyorum muhakkak der ama en azından az bellı edecek olan bı mavı olsun dıger markalarda neler onerırsın tatlım,sen sanırım baya uzun zamandır kullanıyo olmalısın lens

güneşcim bu arada çok tesekkur ederım
sanırım lens sayesınde arkadas olduk ben memnunum umarım sende memnunsundur:)
deneyerek alma fırsatım olsa hıc dusunmeden solotıca alıcam ama netten sparıs verıp alacagım ıçın umutlarım yabana gıtsınde ıstemıyorum anlıyosundur benı
bunu hayırlısıyla bı alıp mavıye baslayım ılk deneme fırsatım oldugunda alıcam solotıcaları nasıp:)
sımdı sonuc olarak b&l da aqua,blue azul ve blue topaz
freshlooktada gercek safır turkuaz arasında gıdıp gelıyorum bıde parkal mavı dıye yenı bır renk varmıs ama cart bı renk olma olasılıgı yuksek gıbı dusunuyorumbıde freshlook sanırım b&l a gore daha kubbe gıbı gorunuyo olmalı dusuncelerını beklıyorum yardım et ne olurrrrr:)

adore bi blu ve adore bi aqua arasında kaldım
koyu kahve gozde hangısı ıyı durur deneyen varmı arkadaslar
bi blue çok bellı belırsız aqua ıse yesılımsı durur dıye suphelerım var

X