- 10 Ocak 2013
- 46
- 0
- Konu Sahibi Anqel_1992
Bausch and lomb optima natural look serisinden green amazon ya da dark green kullanmış olanlar varsa resim koyabilirler mi? Ben almayı düşünüyorum ama çok kararsızım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben B&L un light green i kullanıorum pek memnun kalmadım renginden resimlerde çok farklı çıkıyo mesela ama canlı başkası bakınca gözümde gri gibi duruyo ama dark green daha acık bi ton incelediğin zaman farkı göreceksin kendi göz rengin de çok büyük faktör bide senin ne istediğine bağlı belirgin bi yeşil mi olsun yoksa daha nötür mü...
selam mesajınızın üzerinden baya zaman gecmis ama rica etsem b&l dark green in resimleri varsa ekleyebilir misiniz?dark green i ben şuan kullanıyorum, ama konu sahibi konuyu açalı baya olduğundan mutlaka ya almış kendi denemiş veya almaktan vazgeçmiştir.
yine de merak eden varsa, benle irtibaya geçsin. foto çekip koyabilirim.
cok tesekkür ederim resim icin:)baya koyuymus bende solotica hidrocor mel aldım cok acık olduğu icin rengi kullanamadım hic simdi koyu bir renk bakıyorum baya koyıymus bunlar siz memnun muydunuz peki?artık kullanmıyorum bunları süreleri doldu. ama elimde resimleri var, size atayım..
Eki Görüntüle 1406404
ben rahat edemedim. renk olarak zaten o dönem koyu, çok göze çarpmayan bir renk istiyodum. ama rahat değillerdi, o yüzden de pek kullanamadım.cok tesekkür ederim resim icin:)baya koyuymus bende solotica hidrocor mel aldım cok acık olduğu icin rengi kullanamadım hic simdi koyu bir renk bakıyorum baya koyıymus bunlar siz memnun muydunuz peki?
ya aynı sekilde bende dikkat cektiği icin acık kullanamadım aslında mellerin rengi cok güzel iste ama ne biliyim aynı sebeplerden dikkat cekmeyen koyu tonlarda bisey istiyorum meli daha yeni aldım keske mel yerine natural colors ocre alsaymısım cok pisman oldumben rahat edemedim. renk olarak zaten o dönem koyu, çok göze çarpmayan bir renk istiyodum. ama rahat değillerdi, o yüzden de pek kullanamadım.
bende de solfex quartzo var, o da bana baya açık oldu. ama alıştım bir de zamanla rengi oturuyo mu ne anlamadım.
bir sonraki hedefim desio lensler.. desert dream ya da kahve tonu bi lensi var ikisi arasında kaldım. açık renk kullanınca insanlara birden farklı geliyo, başka biriymişim gibi,, daha doğrusu öle sölüyolar. bende heryerde rahat kullanamıyorum.
normalde kimse gözlerimin rengine iltifat etmiş değildir. ama lens takınca herkes birden kendi gözlerin daha güzeldi demeye başladı.
ya aynı sekilde bende dikkat cektiği icin acık kullanamadım aslında mellerin rengi cok güzel iste ama ne biliyim aynı sebeplerden dikkat cekmeyen koyu tonlarda bisey istiyorum meli daha yeni aldım keske mel yerine natural colors ocre alsaymısım cok pisman oldum
aslında mel in rengi çok doğal... bende sonradan acaba mel mi alsaymışım dedim yani. bir de ben yanlışlıkla aylık lens aldım, aylıkların rengi daha açıkmış keşke bunu bilseydim.ya aynı sekilde bende dikkat cektiği icin acık kullanamadım aslında mellerin rengi cok güzel iste ama ne biliyim aynı sebeplerden dikkat cekmeyen koyu tonlarda bisey istiyorum meli daha yeni aldım keske mel yerine natural colors ocre alsaymısım cok pisman oldum