Kontakt Lens b&l green amazon, dark green

Anqel_1992

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
46
0
Bausch and lomb optima natural look serisinden green amazon ya da dark green kullanmış olanlar varsa resim koyabilirler mi? Ben almayı düşünüyorum ama çok kararsızım.

cnm ben B&L un light green i kullanıorum pek memnun kalmadım renginden resimlerde çok farklı çıkıyo mesela ama canlı başkası bakınca gözümde gri gibi duruyo ama dark green daha acık bi ton incelediğin zaman farkı göreceksin kendi göz rengin de çok büyük faktör bide senin ne istediğine bağlı belirgin bi yeşil mi olsun yoksa daha nötür mü...

b&l gri rengi merak ediyordum bugün başka bir konuda arkadaşın biri paylaşmış pek memnun kalmamış bende dark green mi denesem diye düşünüyordum..lenslerimi aldığım İnternet sitesinden deneme lensi istedim fakat bu markada yokmuş.daha önce kullananlardan ben de cevap bekliyorum..bu arada gözlerim açık kahverengi..​

Seneler önce Dark Green denemiştim, gözlerim açık kahve ve yakışmıştı, cart durmamıştı. Green amazon'u ise bir arkadaşım kullanıyordu ve belli belirsiz bir renk olduğunu koyu olduğunu hatırlıyorum.

amazon çok güzel daha önceden kullanmıştım fakat fotoğrafım yok tatlım

B&L un dark green i light green de açık normalde tam tersi olması lazım çok ilgin ben light green kullanıyorum hareli memnun değilim sadece renginden kullanımı çok rahat gözü yormuyo

cnm ben B&L un light green i kullanıorum pek memnun kalmadım renginden resimlerde çok farklı çıkıyo mesela ama canlı başkası bakınca gözümde gri gibi duruyo ama dark green daha acık bi ton incelediğin zaman farkı göreceksin kendi göz rengin de çok büyük faktör bide senin ne istediğine bağlı belirgin bi yeşil mi olsun yoksa daha nötür mü...

canım ben belirgin bir yeşil istiyorum gözlerim koyu kahverengi. ama sen dark green, light tan daha açık diyosun kafam karıştı doğrusu. kusura bakma geç cevap verdim.
cevaplar için teşekkürler. bir de resim koyabilseydiniz keşke :)

janm ben bouahun green kullanmstm aekadasım almıstı. çok hosuma gtmıstı gözumde mavı duodu ama cok bebeksı bı mavı sonra llensım gunu gectı attm . ben aldım 20 gun kdr oldu bous artık green bı tane kalmıs dgerı kaldırılmıs bende odur dıe aldım ama önjekı kdr canlı durmuo anlamadım valla

dark green i ben şuan kullanıyorum, ama konu sahibi konuyu açalı baya olduğundan mutlaka ya almış kendi denemiş veya almaktan vazgeçmiştir.

yine de merak eden varsa, benle irtibaya geçsin. foto çekip koyabilirim.

Bende green amazon var resmimde görebilirsinz herkes kendi gozlerm saniyor lensim diye bagirmiyor kendine eger esmersen cok acok renk bi lens almamalisin

dark green i ben şuan kullanıyorum, ama konu sahibi konuyu açalı baya olduğundan mutlaka ya almış kendi denemiş veya almaktan vazgeçmiştir.

yine de merak eden varsa, benle irtibaya geçsin. foto çekip koyabilirim.
selam mesajınızın üzerinden baya zaman gecmis ama rica etsem b&l dark green in resimleri varsa ekleyebilir misiniz?

selam mesajınızın üzerinden baya zaman gecmis ama rica etsem b&l dark green in resimleri varsa ekleyebilir misiniz?
artık kullanmıyorum bunları süreleri doldu. ama elimde resimleri var, size atayım..
yesillens.jpg

cok tesekkür ederim resim icin:)baya koyuymus bende solotica hidrocor mel aldım cok acık olduğu icin rengi kullanamadım hic simdi koyu bir renk bakıyorum baya koyıymus bunlar siz memnun muydunuz peki?
ben rahat edemedim. renk olarak zaten o dönem koyu, çok göze çarpmayan bir renk istiyodum. ama rahat değillerdi, o yüzden de pek kullanamadım.
bende de solfex quartzo var, o da bana baya açık oldu. ama alıştım bir de zamanla rengi oturuyo mu ne anlamadım.
bir sonraki hedefim desio lensler.. desert dream ya da kahve tonu bi lensi var ikisi arasında kaldım. :KK64:açık renk kullanınca insanlara birden farklı geliyo, başka biriymişim gibi,, daha doğrusu öle sölüyolar. bende heryerde rahat kullanamıyorum.
normalde kimse gözlerimin rengine iltifat etmiş değildir. ama lens takınca herkes birden kendi gözlerin daha güzeldi demeye başladı. :KK59:

ben rahat edemedim. renk olarak zaten o dönem koyu, çok göze çarpmayan bir renk istiyodum. ama rahat değillerdi, o yüzden de pek kullanamadım.
bende de solfex quartzo var, o da bana baya açık oldu. ama alıştım bir de zamanla rengi oturuyo mu ne anlamadım.
bir sonraki hedefim desio lensler.. desert dream ya da kahve tonu bi lensi var ikisi arasında kaldım. :KK64:açık renk kullanınca insanlara birden farklı geliyo, başka biriymişim gibi,, daha doğrusu öle sölüyolar. bende heryerde rahat kullanamıyorum.
normalde kimse gözlerimin rengine iltifat etmiş değildir. ama lens takınca herkes birden kendi gözlerin daha güzeldi demeye başladı. :KK59:
ya aynı sekilde bende dikkat cektiği icin acık kullanamadım aslında mellerin rengi cok güzel iste ama ne biliyim aynı sebeplerden dikkat cekmeyen koyu tonlarda bisey istiyorum meli daha yeni aldım keske mel yerine natural colors ocre alsaymısım cok pisman oldum:KK43:

ya aynı sekilde bende dikkat cektiği icin acık kullanamadım aslında mellerin rengi cok güzel iste ama ne biliyim aynı sebeplerden dikkat cekmeyen koyu tonlarda bisey istiyorum meli daha yeni aldım keske mel yerine natural colors ocre alsaymısım cok pisman oldum:KK43:

bahsettiğiniz o renk daha mı koyu

bende koyu renk düşünüyorum açık olamayan bir dark green lens tavsiye varsa çok iyi olur özellikle fotoğraf ekleyenler çok büyük iyilik ediyorlar

aslında mel in rengi çok doğal... bende sonradan acaba mel mi alsaymışım dedim yani. bir de ben yanlışlıkla aylık lens aldım, aylıkların rengi daha açıkmış keşke bunu bilseydim.

X