• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık ınsanlar neden bu kadar cıkarcı?

bu arada yanlıs anlasılma olmasın calısmak ıstıyorum zor geldı dedıgım sabah 9 aksam 10 11 bıtıslı ısler 1 gun ızın bu sekıl bır calısmayla ders calısmayı bırak dınlenmek bıle ımkansız sımdı daha ıyı bır arıyorum sabah 9 aksam 7 ınsallah bulucam moral olmayınca hersey zor oluyor kpss hazırlnasam bıle dıyorum ınsallah eksıkkalan ne varsa basarırım haytım ıcın

Çok iyi şartlarda bir iş bulman gerekmiyor, yani çok iy şartlar dediğim çok yüksek maaş, yada çok büyük bir şirket düşünme. Daha küçük işyerleri, küçük şirketlerde sekreterlik olabilir mesela. Saatleri daha mantıklı olur, biraz da çevrendeki bütün insanlara karşı mesafeli ol. Senden bişey isteyemesinler. Kimseyi kırman gerekmiyor ama biraz mesafe koyarsan rahat edersin.

arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum.ıyi bir iş bulacağına inanıyorum o zaman bunları pek düşünmemeye başlayacaksın farklı bir hayatın olcak.ınsan para kazanınca daha birr kendine güveni geliyor sanki.Ben de senin gibiyim insanlaarı kıracağım diye çok içime atarım ama yavaş yavaş bunu aşmaya başladım gerektiğinde gereken cevabı vermem gerektiğini o zaman daha çok önemsendiğimi anladım.Bu siteninde etkisi çok büyüktür.Evlilik konusunda sıkıntılarını bir kenara bırak bence artık seni seven kalbinin güzelliğini sevecektir.Maddi şeylerle insanı değerlendiren biri de zaten kimseyi mutlu edemez zamanla hepsi düzelir önemli olan zor zamanlarında bile dimdik durup olumlu bakmak hayata.Gerçekten pozitif düşünce her zaman beraberinde olumlu şeyler getiriyor.Tüm güzellikler seninle olsun arkadaşım.

bence bu yazdıklarınızın hepsinin çözümü yine kendinizsiniz öncelikle komşunuza tavrınızı koyun size gelmesine bile izin vermeyin sizin elinizde ne de olsa teyzenize de gitmeseydiniz keşke sonuçta baştan öyle mi anlaşmışlar rahatsızım deseydin kendini önemse çevrendekilerin sana yaptırmak istediklerini eğer yapmak istemiyprsan yapma bence

Çok iyi şartlarda bir iş bulman gerekmiyor, yani çok iy şartlar dediğim çok yüksek maaş, yada çok büyük bir şirket düşünme. Daha küçük işyerleri, küçük şirketlerde sekreterlik olabilir mesela. Saatleri daha mantıklı olur, biraz da çevrendeki bütün insanlara karşı mesafeli ol. Senden bişey isteyemesinler. Kimseyi kırman gerekmiyor ama biraz mesafe koyarsan rahat edersin.

yorumların ıcın cok tesekkur oncelerı babam kucuk yerlerde calısma bırebır yerlere gıremessın dıyordu ban bu sebepten gıremıyordum sımdıde aynını dıyor ama ben kucuk bır yerde de olsa sekreterlık ısı bakıcam saatlerı daha ıyı dedıgınız gıbı

davlumbazzz tesekkur guzel dıleklerın ıcın umarım oyle olur))

melek 21 aynen dedıdıgınız gıbı mesefa koyucam bayaca aslında benım o komsunun evıne hıc gıtmemem de bır mesefe degıl mıdır?babamla cıddı konusmam yanında gulmem hıc mesela uzanmam bacak bacak ustune atmam odama cekılırım ureklı yanında oturmam vs .. aslında guler yuzlu olmam mıdır ?ınsanları boyşe gevşek agızla ban laf atmaları ..anlamıyorum sadece suna ınanıyorum ben allah yolunda kotuluk dusunmeyen ıyı bır ınsanım ınce ruhlu bırıyım sanırım tek sucum bu bu hayatta guzel gunler benımde hakkım degıl mı dıyorum bazan

Senin sinirlerin bozulmuş çok bozulmuş canım, yazındaki kargaşadan anladım, birini bitirmeden sanki diğerini anlatmışsın gibi. Yapacağın şey insanlara hayır demesini bilmek, kendini kimseye aptal yerine koydurmamak. Maalesef insanlar artık arkadaşlıkta sevgi, dürüstlük aramıyor, kim kimi nasıl kullanırıma bakıyor, hatır gönül gütmek eskide kaldı. Eşya meselesine de fazla takılma, seni kabul eden ailenle, maddi-manevi sıkıntılarınla herşeyinle sevsin. Evi eşyası çok düzgün olupta kendisi beş para etmeyen aileler var. Önemli olan görgüsü, saygısı tam insanlar olmak, yoksa maddiyatsızlık ayıp değil.

Üzülme, insanlara taviz verme bence, biraz açık sözlü olabilirsen, içindekileri uygun bir dille karşındakilere de anlatabilirsen ilk başta biraz bozulcaklardır ama hep senin kendini yıpratıp üzmenden iyidir ve seni kullanmaya cüret edemezler. ınşallah uygun bir iş bulursun kendine. ış bulduğun zaman yine senden para konusunda faydalanmaya çalışabilirler. Sana tavsiyem bankada kendine ait bir hesap açtır ve oraya yatır paranı, kimse dokunamaz... Umarım sen de istediğin gibi bir hayata kavuşursun, sağlığına dikkat et, unutma her şeyin başı sağlık... opuyorumnanaktan

Az evvel daha önce açtığınız konulara göz attım.

Üst kat komşunuzun size bu ilk laf sokması değil sanırım.

Size yaşınızın geçtiğini,neden evlenmediğini vs sorup sanınızı sıkmış.Burcunuzla ilgili de çeşitli şeyler söylemiş.

Size bir şey soracağım; siz bu komşunuzu seviyor mu sunuz ? Sevmiyorsanız neden dediklerini kafaya takıyorsunuz ki.Lütfen sadece sevdiklerinizi kaale alın.Bu tip insanların ne dedikleriyle uğraşmayın.
Milletin ağzı torba olsaydı herkes dedikoducuların yersiz konuşanların ağzını büzerdi.

Çocuğunu da birdaha göndermesine müsade etmeyin.Siz istemedikçe kimseye ders vermek zorunda değilsiniz bunu unutmayın.

Sadece sizin keyfiniz bilir sadece.Fikirlerinize kararlarınıza karışmalarına izin vermeyin sakın.

Eski konularınıza göz attığım için fazlasıyla sağlık sorununuz olduğunu gördüm.Geçmiş olsun.
Bu rahatsızlıklar hep stresten kaynaklanıyor işte.Kafanız ve ruhunuz biraz rahat olsa o zaman bu kadar sık rahatsız da olmazsınız eminim....

Bir işe girmelisiniz diye düşünüyorum hiç değilse ev sorunlarında da uzak durmuş olursunuz.

bende teraziyim
ve evet ben dengesizim yani dengesiz zaamanlarım çok oluyo:roflol: itiraf edeyim
aöfteysen aöf resmi sitesinden ders çalış
inan süper oluyo
e-alıştırma çok güzel mesela
canım öyle kolay mı elounun kahrını çekmek... kolay olsa evlenirdm teee yaşım 25 oldukaydirigubbakcemile3
takma kimseyi bayanssulusmile

evet allah bana kolaylık versın sorun hıc bıtmez kendımı bıldım bılelı boyle ıste tartısmalar sevgısızlık hep babamdan

canım bence de bi işe gir kendi paranı kazan en azından böylece annenlerin durumları seni sıkmaz hem de kafan dağılsın diye dışarı çıkarsın kendine bi iki bişey alırsın
evde kendini çok hırpalama annende kansızlık varsa e bunun ilacı var? annen de iyi valla bende kansızlık var diyip sana iş yaptırtmıyordur inş. tabi ki yardım edilir ama bütün yük sende gibi bi hava sezdim ben
komşuna gelince aynen de ki ben parayla ders veriyorum bundan sonra vaktim değerli benim de. aynen de bunu o sana neler diyor sen bundan mı çekinceksin?
hiç bi zaman lafını söylemekten çekinme. ellerin için allerjik bişey olmuştur belki temizlik maddesinden fln git hastaneye baksınlar
ayrıca yeri geldi mi çirkefin ötesi olmayı bilceksin. ben çocukluğumdan beri ne piskopat akrabalar-komşularla dalaşıyorum küçücük yaşımdan beri. insanlar densiz hadlerini bilmiyorlar sen bildirteceksin
ayrıca ne kadar kıymetli olduğunu unutma. okulunu bitir elbet evlilik doğru insan denk gelirse olur ama önce yapıcaklarını yap tamamen ruhen bi düzlüğe çık canım sonra bakarsın o işlere

hepimizin bir kaderi var. kaderde ne varsa onu yaşayacağız. sen de kendini çok fazla sıkmamaya çalış.

gün olur, devran döner... sen bile anlayamazsın nasıl olduğunu. güzel günleri çağır, gelsin inşallah...

herkesin kendine göre dertleri var
kimse dört dörtlük yasamiyor malesef
geldimide üst üste geliyor evet insanlar cikarci
kimse karsiliksiz hic birsey yapmiyor
karsiliksiz hic birsey beklememek lazim sanirim insanlardan
en azindan ailem destek olsun diyorsunuz haklisinizda
pozitif olup negatif seylere fazla takilmamaya calisin
allah yardimciniz olsun

oy kıyamam san canım benimolumunekankayizsmilesıkılmışsın sen,o yüzden belki herşey herkes annen baban bile gözüne batar olmuş,arada herkesin böyle dönemleri olur tatlım herşeye isyan edesi gelir insanın,herşeyden vazgeçesi gelir ama ben biliyorum sen inançlı bir kızsın ve bu sıkıntıları nasıl yeneceğini biliyorsun,şu anda sadece bardağın boş tarafını görüyorsun belki biraz da dolu tarafını fark etmeye çalışmalısın.
sağlık sorunun ciddi değildir inşallah tatlım ihmal etme kendini,elindeki güzellikleri görmeye çalış kendini her zaman senden daha zor durumda olanlarla kıyasla benim de birşeye canım sıkıldığında öyle yapıyorum ve mutlaka elimde şükredecek birşeyler olduğunu farkediyorum,gün gelir kendimi niye abuk subuk şeylere bu kadar üzmüşüm dersin inan bana..
hiçbir sıkıntı,zorluk baki değildir sadece sabretmek lazım...
bir söz vardır çok anlamlı;karanlığın en koyu olduğu an sabaha en yakın olduğu andır...
sabır canım herşeye sabır dile...

ben yardımcı kitaptan üniteleri okuyorum ardından ünite arkasındaki soruları çözüyorum soru bankası aldım onuda çözüyorum yeterli oluyo çıkmış sorular var nette bul onları çöz hemen hemen aynı sorular çıkacaktır Matematiktede önerim var galiba tek çözüm ben öyle yaptım kursa gidiceksin canım bütünlemeler için aof kurslarına kaydol konuları baştan anlatıyolar 150 tl ödüyosun hem ucuz olur hemde dersini verirsin ordada sıcak ol arkadaş edin çevren olursa belki işte bulursun rabbim yardıcın olsun ben santralim bu ay bitiyo okul kpss ye hazırlanıyorum şükür.

Back
X