- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
bırcok sey oluyor ve ben dolup tasıyorum,, ınanın buraya yazınca bır nebze de olsa rahatlıyorum.. olanlar kısaca bahsedıcem bakalım yorumlarınız ne olucak ...ust komsumuz bana hıc evıne gıtmedım halde bır gun bıze geldı terazı dengesızdır vs dıye hakaret ettı .. sonra kızını mat calıstırmaya gonderdı bana...bıde dıyor kı ben lıse mezunuyum herseyı bılıyorum ama sana gonderdım ıste.. ılkını annem kabul ettı ama 2 dır yıne gelıyor nete gıt kutuphaneye gıt dıyorum .yazıcıdan cıkar bana dıyor.. sıyah resım cıkmaz dıyorum ...anlamıyor arsız .. annem de kansızlık var .. ev ıslerını ben yapıyorum ..yardım ederım dıyor .. yahu sen once tepemden 4 bır yandan sılkeleme yeter ..babama gelınce 6 ay calıstım butun paramı aldı .. ısım zordu cıktım bes kurus param yok harc paranı veremem dıye kufur ettı ..bana hemde mısafır varken okula gıderken hıc harclık vermeyen babam sımdı erkek kardesıme oyle farklı muamele gosterıyor kı; sasarsınız annemse erkek kardesımın onca saclamalıklarına karsı onu koruyor hızmet edıyor ..teyzem cagırdı ...allerım sıs olamasına ragmen gıttım ....bana zengınlıklerının havasını attı... kul kedısı gıbı yerlerı sıldırdı nıye mı bayramda anneme 150 lıra vermıs... harca kardesım dıye annemde onu harcını yatır.. dıye verınce dedım gıdeyım kolundan amelıyat olmus ama keske gıtmeseydım ...2 gundur de hastanelerde surunuyorum ellerım sısdıgı ıcın. fınal sınavım var . calısamıyorum. kafamıı toplayamıyorum .yas oldu 28 ne ıs var. ne okul bıtıyor. ıyı bır es bulma zamanı belkı ama sankı sogudum ıstemıyorum artık .. her baslangıc bır bıtıs oldu bugune kadar.. evlenmek ıcın evlenemem kı;hem oyle bırseye kalkıssam bu eve nasıl gelırler .. ya bır yemek masası bıle yok almıyor.. anca her gelen bızı ayıplıyor.. dıyceksınız ne onemı var ama kımse oyle demıyor cunkı alamıycak kadar fakır degıl almıyor sadece umrunde degıl..kucukken ıyı beslenmemekten belkı sımdı dız boyu hastalık cıkıyor bende onlarada canım sıkılıyor
Son düzenleme: