canım görmek istiyorum derken bebegine ve kendine zarar veriyorsun ben pek onaylamıyorum ilk haftalara altdan baktırmayı inanın bana bu dönemde biraz doktora az giderseniz sizde bebegizde mutlu olacaksınız. rahat bırakın bebegi yahu minnak henüz sekillenmemiş birseyi göreceksinizde ne olacak
birbucuk 2 aydan önce doktora giden bütün anneler sıkıntı cekmiştir buda doktorun henüz gözükecek kadar buyumemiş bir sey için (dogal olarark) kesin konuşmamasından kaynaklı.
BEBİŞİDE KENDİNİZİDE STRESE SOKMAYIN.
BEN İLK GEBELİGİMİ DÜŞÜK YAPTIM COK ARASTIRDIM İLK GEBELİGİMDE DOKTORARDA COK GİTTİM ÖLE AZ KANAMAYLA DÜŞÜKMÜŞÜK OLMUYOR. İKİNCİ GEBELİGİMDEDE AKILLANMADIM DOKTORA COK GİTTİM AYNI SİZİN GİBİ YOK GÖZÜKMEDİ YOK BEBEK OLUSMADI DEDİLER VEEEE KANAMAM BAŞLADI TAM BİR AY BOYUNCA KANAMAM OLDU sora baktım ben üzerine düştükce kötüye gidiyor. topladım bohcamı annemin yanına köye gittim ne internet var ne doktor inanaın kanamam gecti hersey normale döndü sadece folik asidimi bırakmadım. ayrıca doktorlar ilk aylarda progestoronuda önermiyor dogaya karsı gelmeyin doga ya hep ya hiç diyor problemli bebegi atıyor vcücut. inanın bu yasadıklarınızı yasadım akıllandım birdaha bebiş yapmaya karar verdigimde adetim 1 ay gecene kadar doktora gitmem