• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B & D sweet home...

mutfagını çok sevdim..
güle güle oturun huzurunuz hiç eksik olmasın inş.

Canım evin çok hoş gerçekten, zevkle döşenmiş..Huzurla ve mutlulukla oturun inşaallah..

hayırlı olsun cnm bnm çok güzel döşenmiş bi ev:)

cok beğendım cnm
hele o sıyah beyazlı oda harıka
yatak odandakı yatağın ustundekı tatlış gercek mı
mutfağınıda cok beğendım masallah:nazar:

Çok teşekkürlerr:)) begenmenize cok sevindik gercekten de. O tatlışta evet gercek:)) bizim janımız Raja'mız:))
TEkrar teşekkürler gusel yorumlarınız için:))

cnm çok zevkle döşemişsin çok begendim...tasarımcı oldugun belli:) her konuda zevklisin demekki..güle güle oturun canım içim açıldı bakınca .opuyorumnanaktan

özellikle salonuna bayılmakla birlikte bütün evini çok beğendim
ah tabi köpüşünüzü unutmayayım bayanssulusmile
Allah huzurlu ve mutlu bi ömürle eskitmenizi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

cnm çok zevkle döşemişsin çok begendim...tasarımcı oldugun belli:) her konuda zevklisin demekki..güle güle oturun canım içim açıldı bakınca .opuyorumnanaktan

:))) harika yorumun için cok teşekkürler sabah sabah cok ii geldii bana:)))

özellikle salonuna bayılmakla birlikte bütün evini çok beğendim
ah tabi köpüşünüzü unutmayayım bayanssulusmile
Allah huzurlu ve mutlu bi ömürle eskitmenizi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

Cok sevindim begenmenizee:)) iyi yorumlar alınca cok sewiniyorum:)) ahh o köpüşümm her yerdee:)) ne zaman fotograf makinasını görse hemen poz verme gibi bi olayı var:))) tekrar cok teşekkürlerr:))

harika özellikle yatak odana bayıldımmmmmmm

Back
X