B & D sweet home...

yemek odası takımınızı ve salon takımınızı çok beğendim,,nereden aldığınızı öğrenebilir miyim ?bütün eşyalarınızı huzur içinde kullanın bir ömür boyu

Ben adana da yaşıyorum. Daha dogrusu evlenip buraya taşındım. Burda ki consept bir magzadan aldık dimax die. Salon takımınıda adana dan aldık yine.

cok beğendım
huzurla oturun ınş
çok tıtız cok duzenlı cok kullanışlkı ve cok şık

cok güzel .....güle güle oturun....
ya kizlar ben birsey merak ettim son zamanlarda herkesin salon koltuklari beyaz,zor olmuyor mu kullanimi?Yoksa örtü mü kullaniyorsunuz günlük kullanirken?

Çok güzeller eşyaların, hepsi de benim zevkime uygun açık tonlarda. Siyah beyaz yatak odaları zaten favorim. Güle güle huzur içinde oturun zemuszemus

cok güzel .....güle güle oturun....
ya kizlar ben birsey merak ettim son zamanlarda herkesin salon koltuklari beyaz,zor olmuyor mu kullanimi?Yoksa örtü mü kullaniyorsunuz günlük kullanirken?

Çok teşekkür ederim. Evet beyaz olunca kir gosterir gibi korkular oluyor ama ben koltuk takımım arkadan fermuarlı olup kumaşı her istedgmde yıkıyabiliyorum. kumaşı da baya kaliteli kir tutmuyor. ama tabii cocuk falan olunca ne olur onu bilemicemm:))

çok güzel eviniz güle güle oturun , yatak odanızın dolabı çok farklıymış çok beğendim

yatak odamız aynı cnm bnm:)
evin çok güzel güle güle kullan inş:)

Back
X