Gebeliğe Hazırlık B 12 Kullananlar Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Afilim92

♡cennet kokulum geldi ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
15.666
20.349
398
Dün genel tetkik icin tahlil hormom testi falan yaptırdim b12 im 144 cikti normalden 45 deger falan düşük daha önce hap kullanmıştım ama,tuylenme yaptigi icin birakmistim cok zararini gormedim ancak artik gebelik icin ugrastigim icin kullanmak zorundayim feremat ve dodex kullananlar tecrubelerini yazar mi ,tüylenme sorunu yasayan oldu mu ?

Tuylenme sorununun b12den kaynaklandigina eminmisin?b12 cok oonemli bir vitamin.bende sıklıkla eksikligini yasiyorum.bu ilaclari kullandim.bana doktorlarin soyledigi ya cok az kirmizi et yiyorsun yada mide bagirsak sorunlar var olmustu ve ikinci secenek dogrulandi.Bu b12 ilaclari benim sindirim sistemi rahatsiz ediyor sadece her ilac gibi tuylenme olmadi hic

Evet hormonlarımda sorun yok daha onceki kullandigim hap tüylenme yapmıştı doktorla paylastim ilac degistirmisti,ama ustunden uzun zaman gecti ismini hatirlamiyorum bile

Canım gebelik düşünenlere gwnwldw folik asit başlatıyorlar ben vitaminnum kullanıyorum b12 içeriyoe hamilelik içinde çok kullanılıyor

Ben dodexi ilk başladığımda bir hafta boyunca her gün sonra bir ay boyunca haftada bir ve sonra her ay olmak uzere 4 yıl kullandım. Cok fazla kullandim yani tuylenme gibi bir şey olmadı. O kadar kullanmaya olsa olurdu heralde.

Canım gebelik düşünenlere gwnwldw folik asit başlatıyorlar ben vitaminnum kullanıyorum b12 içeriyoe hamilelik içinde çok kullanılıyor
Folik asiti 2 aydir kullanıyorum B12 ye yeni basliyacam ,Unutkanlik falan yapıyor daha once,olumsuz cok etkiledi beni B12 eksikligi

Folik asiti 2 aydir kullanıyorum B12 ye yeni basliyacam ,Unutkanlik falan yapıyor daha once,olumsuz cok etkiledi beni B12 eksikligi
Canım benim vitaminimin resmini atayım sana doktoruna danış ondan al folik asitte içeriyor çoğu vitamini içeriyor benim ki hamileler için ideal ben folik asit dediğim halde bunu verdi zaten folik asit var içinde

31.50 fiyatı bende de çok unutkanlık vardı bunu kullanıyorum 11 aydan beri birşey kalmadı

Eklentiler

• 20170422_165319-1.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 144
  • 20170422_165302-1.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 182
Gecmis olsun. Benimde b12 im cok dusuk tu senin kadar olmasa. Benexola baslarken hamile kaldim . Bir iki tane ictikten sinra biraktim ilaci. Feremat kan ilaci diye biliyorum. Arkadasin onerdigi ilac dodexin yada bir tablet benexolun binde biri b12 icerir sana gore cok dusuk b12 si. Dodex ampulde hergun yapilmiyor cok onceden yaptirmistim hatirlamiyorum cok. Bide normal b12 vitaminleri kullanmistim kutu kutu ama tuylenme yapmadi. Drla gorus bence hamile degilsen dozu yuksek b12 verebilir. Sonra hamilelikte kullanilanlar dusuk doz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…