Canım gebelik düşünenlere gwnwldw folik asit başlatıyorlar ben vitaminnum kullanıyorum b12 içeriyoe hamilelik içinde çok kullanılıyorDün genel tetkik icin tahlil hormom testi falan yaptırdim b12 im 144 cikti normalden 45 deger falan düşük daha önce hap kullanmıştım ama,tuylenme yaptigi icin birakmistim cok zararini gormedim ancak artik gebelik icin ugrastigim icin kullanmak zorundayim feremat ve dodex kullananlar tecrubelerini yazar mi ,tüylenme sorunu yasayan oldu mu ?
Dün genel tetkik icin tahlil hormom testi falan yaptırdim b12 im 144 cikti normalden 45 deger falan düşük daha önce hap kullanmıştım ama,tuylenme yaptigi icin birakmistim cok zararini gormedim ancak artik gebelik icin ugrastigim icin kullanmak zorundayim feremat ve dodex kullananlar tecrubelerini yazar mi ,tüylenme sorunu yasayan oldu mu ?
Folik asiti 2 aydir kullanıyorum B12 ye yeni basliyacam ,Unutkanlik falan yapıyor daha once,olumsuz cok etkiledi beni B12 eksikligiCanım gebelik düşünenlere gwnwldw folik asit başlatıyorlar ben vitaminnum kullanıyorum b12 içeriyoe hamilelik içinde çok kullanılıyor
Canım benim vitaminimin resmini atayım sana doktoruna danış ondan al folik asitte içeriyor çoğu vitamini içeriyor benim ki hamileler için ideal ben folik asit dediğim halde bunu verdi zaten folik asit var içindeFolik asiti 2 aydir kullanıyorum B12 ye yeni basliyacam ,Unutkanlik falan yapıyor daha once,olumsuz cok etkiledi beni B12 eksikligi
31.50 fiyatı bende de çok unutkanlık vardı bunu kullanıyorum 11 aydan beri birşey kalmadıFolik asiti 2 aydir kullanıyorum B12 ye yeni basliyacam ,Unutkanlik falan yapıyor daha once,olumsuz cok etkiledi beni B12 eksikligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?