Azra bebek Geldi:))

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Bebegim Dünyaya geldi kizlar cok sükür aldim kucagima cok sevdim onu sirin bisi :))

Ayin 8inde doktorum Sezeryana aldi beni Catim cok dar oldugu icin ve bebegim geldi dünyaya..

Annemler cok sükür destek oluyorlar bana ama simdi Annem haftaya giderim artik eve diyor icimde bir sıkıntı var nasil yapcam nasil edicem diye cok korkuyorum icimdeki sıkıntı gitmiyor basaramicam die korkuyorum.. ne yapmam gerek?

öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün:)) bakım için hiiçç korkma allahın izniyle herşey hallediliyor.ama öncelikle senin toparlanmış olman lazım bebekle ilgilenebilmek için.şöyle anlatayım ben normal doğum yaptım dikişim,ağrım çoktu 2 aya anca ayaklandım.eğer yanımda annem olmasaydı kızımla nasıl ilgilenirdim bilmiyorum çünkü o süreçte sadece emzirmek için alabildim bebeği.ama ne zaman ayağa kalktım o vakit dört gözle bekledim yanımdakiler gitsin de azıcık yanlız kalalım bazı şeylerle kendim başa çıkayım diye.çok da güzel oldu kızımla anca anne kız olduğumuzun farkına varabildik:)) şimdide bazen çok daraldığımda annemi çağırıyorum bi iki gün yardım ediyo.ayyy çok uzattım yani demem o ki o çocuğu 9 ay karnında taşıdın ve doğurdun ya gerisini de yaparsın alimallah :))

oncelikle hayirli olsun..saglikla buyin bebisini..bende 3 ekimde anne oldum..benim yanimda da hep annemler vardi..20gun boyunca nerdeyse hergun kayinvaldem geldi aksamlari bizde kaldi..benim agrim sizim hic olmadi normal dogum yaptim..ama inanir misin bir cok arkadasim dogum yapti cocuklarini kucagima almaya korkuodum bizimkisini ilk gunden korkusuz sekilde aldim..

Herseyin ustesinden gelirsin merak etme..

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım senin bebeğin erkek değilmiydi yoksa yanılıyormuyum????????????

Sagolun kizlar insALLAH basaririm annem dün gitti ve bebegm agladikca neyi var nesi var diye sürekli sacmaliyorum uyumaynca neden uyumadi biyerimi agrio die tedirgin oluyorum annem varken cok daha kolaydi insALLAH düzene girer bu durumum :(((

Sagol cnm evet erkek demisti doktor ama kızmıiş hihi :))

ayyyyy çok sevindim canım yaaa benimde bu bebeğim ikinci bir oğlum var bu bebeğime 12.haftada kız dediler 14 te erkek dedi inşallah yanılmıştır benimkide kız çıkar ..sana kaç haftaya kadar erkek dedilerde kız çıktı doğuncamı anlaşıldı bir umut oldu valla şimdi bana....

Son düzenleme:
ayyyyy çok sevindim canım yaaa benimde bu bebeğim ikinci bir oğlum var bu bebeğime 12.haftada kız dediler 14 te erkek dedi inşallah yanılmıştır benimkide kız çıkar ..sana kaç haftaya kadar erkek dedilerde kız çıktı doğuncamı anlaşıldı bir umut oldu valla şimdi bana....

cnm bnm bende 14. Haftada erkek demisti sonra 16. Haftada kiz oldugunu söledi doktorum.. insALLAH ALLAH sennde gönlüne göre verir cnm ALLAH saglklica kucagna almayi nasip etsn insALLAH

cnm bnm bende 14. Haftada erkek demisti sonra 16. Haftada kiz oldugunu söledi doktorum.. insALLAH ALLAH sennde gönlüne göre verir cnm ALLAH saglklica kucagna almayi nasip etsn insALLAH

amin canım inşallahhh .kızına sağlıklı uzun mutlu ömürler versin allahhhh......

Back