Ben uzuunca bi araştırma sürecinden sonra buldugum Ataşehir Azra anaokuluna gönderdim kızımı. O kadar memnunuz ki cocuğum cok mutlu bir cocuk olarak büyüyor. Çok şükür en ufak bir sıkıntı yaşamadık 2 senedir. Okulumuz artık bizim ikinci evimiz oldu diyebilirim. Benim için herseyden önemlisi kızımın sağlığı ve psikolojisiydi. Bu yüzden kurucularının psikolog olduğunu arkadaşımdan duyduğumda hemen görüşmeye gitmek istedim. Kızım henüz 4 aylık olduğu için cok tedirgindim ama Azra hem beni hem kızımı büyüttü diyebilirim. Kızım büyürken her bir aşamasını evde de onların desteğiyle yürüttüm. Öğretmenlerin sevgisi içtenliği benimkinden farksız. Son derece Atatürk'çü ve çocuklara bunu sonuna kadar aşılayan bir okul. Üstelik bildiğim kadarıyla kurum olarak 40 küsür yıllık bir geçmişleri olan tek anaokulu. Erenköy ve Pendikte de şubeleri var. Aradığımdan cok daha fazlasını buldum verdikleri eğitimde.Kızım şuan tam 36 aylık ve evde sürekli ingilizce şarkılar söylüyor
okulda hergun toprakla iç içe olması da beni ayrıca mutlu ediyor. Artık eşimle benim ondan öğrenicek çok şeyimiz var
Herkese kolaylıklar dilerim bu süreçte