Azospermi ile mücadele edip olumlu sonuç alanlar

Merhaba lütfen hesabımı takip edin, size çok faydası olacak içerikler paylaşıyorum. Özellikle eşiniz için istediğiniz sonucu alırsınız inşallah.. Hesap ismim mandalinaliboyoz (instagram

Hımmm iğneyi sizden duyuyorum ilk kez benim eşime 3 ilaç verdi suan 2. Ayımızdayız 3 ay sonunda sperm testı verecegız sizin inhıbın ve amh kaç çıkmıştı acaba

Hımmm iğneyi sizden duyuyorum ilk kez benim eşime 3 ilaç verdi suan 2. Ayımızdayız 3 ay sonunda sperm testı verecegız sizin inhıbın ve amh kaç çıkmıştı acaba
Amh vs o zaman yaptırmıştımkaç çıktı hatırlamıyorum . benim bi promblemim yok çok şükür sadce eşimden kaynaklı şimdi celalletin hocanın tedavisini göreceğiz hayır olur inşaAllah inbihin b düşük çıktı. Ama düzelir dedi bakalım 3 aylık tedavimiz ne olacak . Ama önceki tedavşye yanıt vermişsin dedi celalletin hoca bu iyi bişey dedi

Merhaba nerede tedavi oldunuz ameliyatla mı çıkış oldu yoksa ilaç tedavisiyle mi

Şuan tüp bebek aşamasındayız canm bir sıkıntı çıkmazsa yarın transferim gerçekleşicek sizde tedavide miisnizz azo mu
Aaa inşallah çok güzel haberler alırsınız Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin evet azospermi esımın hormon testler hep yüksek çıkıyor suan Bülent hocada tedavideyiz bahçecide 2. Ayımızdayız 3. Ay sonunda sperm testi alacaklar bakalım ne olacak sizden o zaman sperm bulundu mu

Sağol canm isteyen herkese inşallahh çıkış oldu tek tük canm dondurma yapıldı bizimde azosperm fsh yüksekliği falansa vardı s

Siz bahçeci merkezinde tedavi gördünüz yoksa farklı bir yer mi
Yok canm ankara alifedayız
Eşimden bide inhibin b istemişti oda 31 çıktı yani düşük çıktı inhibin b yüksek çıkması gerekiyormuş sanırım sizin eşinizin kaçtı inhibin b ve amh
onu hiç bilmiyorum xanm başka adı olabilir mi ? amh 7.2 çıkmıştı pcos diye yazıyor internette ama munede falan öyle bi görüntü çıkmadı adetlerimde düzenlidir genel olarak arada geçikmem olurr doktor sonuç yanlış çıkmış olabilir denişti canm hiç bilmiyorum

He yok erkekten bahsediyorum ben eşim verdi amh ve ınhıbın b ıstemıstı Bülent hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…