Azosperma ve erkekte prolaktin yuksekligi.

kara_duvak

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
18
Mhb arkadaslar.esimde prolaktin yuksekligi 35.normali 12-13 olmasi gerekiyormus..ilac iciyoruz.sperm tahlilimiz 0.sperm icin igne vuruluyo.acaba hic anne olamayacak miyim? Bunlari yasayan var mi faydasi oluyor mu

Mhb arkadaslar.esimde prolaktin yuksekligi 35.normali 12-13 olmasi gerekiyormus..ilac iciyoruz.sperm tahlilimiz 0.sperm icin igne vuruluyo.acaba hic anne olamayacak miyim? Bunlari yasayan var mi faydasi oluyor mu
meraba .benim eşimdede aynı durum vardı prolaktin 50 küsürlerdeydi ..bu yüzden sperm üretimi de yoktu ilaçla bi kaç ayda hormonları düzene girince sperm çıkışı oldu merak etme ilaçlar iyi gelicektir.iğneler ve takviye vitaminler ve tabiki keçiboynuzu pekbezi gibi bitkisel şeyleri ihmal etme..allahın izniyle olucaktır..
bizim daha sonra başka problemlerde çıktı neler neler varikosel flan morfoloji bozuktu tüp bebek tedavileri olduk ama sonuç alamamıştık ki...rabbim kendiliğinden nasip etti şimdi hamileyim..umutsuz olma sakın

Gercekten mi hamile mi kaldiniz...ya ben cok agliyorum...psikolojim cok bozuldu.hatta sperm ignesini yarim yarim boluyoruz.oluyor her gun.hipofiz mr i cektik.adenom var gibi ama tam da izlenemedi.ilac verdi prolaktin yuksekligi icin.bilmiyorum acayip derecede psikolojim bozuk..soyle dunyanin butun cocuklarini dogurmak istiyorum saglikli bir sekilde.herkese de ispat etmek istiyorum.

Peki siz igne kullandiniz mi..prolaktin icin de ilac.sperm ornegi verdiginizde ne cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…