Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik testlerimiz yapıldı inmemiş testis veya herhangi geçirilmiş ateşli hastalık yok . Tüm testlerimizi yaptırdık hepsi temiz sadece testesteron düşük oda zaten çok düşük de değil sebebi ne bilemiyorumöncelikle sorun sadece testesteron hormonu düşüklügümü ? genetik testler yapıldımı küçükken geçitilen bir ateşli hastalıgı varmı varikosel ,inmemiş testis sorunu var mı bunların hepsi kontrol ettirilmeli türkiyede azospemi denince akla celalettin peru,kaan aydos ,emre bakırcıoglu,tansel kaplancan gibi isimler başta geliyor bunlardan birinden randevu alıp muayene olabilirsiniz.
Testesteron sonradan düşmüş elimizde testler var neden düşmüş olabilir bilmiyoruzöncelikle sorun sadece testesteron hormonu düşüklügümü ? genetik testler yapıldımı küçükken geçitilen bir ateşli hastalıgı varmı varikosel ,inmemiş testis sorunu var mı bunların hepsi kontrol ettirilmeli türkiyede azospemi denince akla celalettin peru,kaan aydos ,emre bakırcıoglu,tansel kaplancan gibi isimler başta geliyor bunlardan birinden randevu alıp muayene olabilirsiniz.
Testesteron 1.78 en son böyleydi ama bundan 1 yıl önce 2 yıl önce falan olan testlerde hep 4.50 ve 7.60 değerler daha önceki yıllardada yüksek ama bu hafta yaptırdığımız testte 1.78 çıktıTestesteron değeriniz ne kadar ?
Sizdede mi aynı durum var nedir durumunuzTestesteron değeriniz ne kadar ?
Bizimde ilk başta 3.20 gibiydi daha sonra klomen kullandık 2.80 e düşmüş Yani 280 e östrojen de 58 e yükselmiş .Zaten 600 bin sperm vardı azospermi olmuşuz şimdi ilacı bıraktık testesteronu yükseltip östrpjeni düşürtmeye çalışıyoruz .bu yüzden sıfırlanmoş değerler .testesteron/ östrpjeni oranı 10 ve üstü olmalıymış .280/58 den bizim 4 lü bir değer çıkıyor bunu yükseltmek gerekiyor .Östrpjen değeri de önemli .Bizde 2 aya doktora gideceğiz Kaan Aydos a ama o zaman a kadar rdoğal şeyler deniyoruzTestesteron 1.78 en son böyleydi ama bundan 1 yıl önce 2 yıl önce falan olan testlerde hep 4.50 ve 7.60 değerler daha önceki yıllardada yüksek ama bu hafta yaptırdığımız testte 1.78 çıktı
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah yine sizde 600 bin çıkmış inşallah hayırlısyla bian evvel kucağına alırsın evladını. Biz Kaan aydosa gittik bence Kaan aydos doğru bir tercih değilBizimde 3
Bizimde ilk başta 3.20 gibiydi daha sonra klomen kullandık 2.80 e düşmüş Yani 280 e östrojen de 58 e yükselmiş .Zaten 600 bin sperm vardı azospermi olmuşuz şimdi ilacı bıraktık testesteronu yükseltip östrpjeni düşürtmeye çalışıyoruz .bu yüzden sıfırlanmoş değerler .testesteron/ östrpjeni oranı 10 ve üstü olmalıymış .280/58 den bizim 4 lü bir değer çıkıyor bunu yükseltmek gerekiyor .Östrpjen değeri de önemli .Bizde 2 aya doktora gideceğiz Kaan Aydos a ama o zaman a kadar rdoğal şeyler deniyoruz
Evet kolay testesteronu yükseltmek ama bilemiyorum testesteron yükselince sperm çıkışı olur mu bende bilemiyorum ama en azından hormonlar doğru bir şekilde işlerTestesteronu yükseltmek kolay diye biliyorum .Vitamin desteğiyle , protein desteğiyle ve beslenme şekliyle rahat düzelebilir ama buna bağlı mı azospermi bilmiyorum
Neden herhangi bir tedavi uygulamadı mı ? Zaten bizim klomen yan etki yaptığı için sıfırlandı .Doktor ilacı bıraktıktan sonra tekrar çıkış olur dedi 1 ay oldu .Bu hafta eşim tekrar hormon testi verecek ve 1 ay sonra sperm testi vereceğiz .sayıyı hızı biraz yükselttikten sonra tüp bebeğe geçeceğizRabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah yine sizde 600 bin çıkmış inşallah hayırlısyla bian evvel kucağına alırsın evladını. Biz Kaan aydosa gittik bence Kaan aydos doğru bir tercih değil
Bence denemek gerek .Biz d vitamini , proxeed plus , e vitamini , l arginine kullanıyoruz testesteronu yükseltiyor bunlar .Ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyorum , çakşır tozu , ginseng kullanıyor eşimEvet kolay testesteronu yükseltmek ama bilemiyorum testesteron yükselince sperm çıkışı olur mu bende bilemiyorum ama en azından hormonlar doğru bir şekilde işler
Evet bizde Çinko e vitamini ginseng d vitamini kullanıyoruz bide maca tozu diye bir toz var onu kullanıyoruz . Bol bol faydalı geliceğini düşündüğüm meyveler yediriyorumBence denemek gerek .Biz d vitamini , proxeed plus , e vitamini , l arginine kullanıyoruz testesteronu yükseltiyor bunlar .Ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyorum , çakşır tozu , ginseng kullanıyor eşim
Ovitrelle klomen tarzı çatlatıcı büyütücü Aynı tarzda .Am fsh ı biraz yükseltip testesteronu yükselmek .Ama bizde yan etki yaptı Bem güvenemiyorum artık ilaçlara.Bize de buradaki doktora endok ve sudafed vermişti klomenle beraber .İltihap varsa açsın diye dalar işe yaramadı yaradıysa da klomen sayesinde anlayamadık .Tansel kaplancanla yüz yüze mi görüştünüz ,”?Biz Kaan aydosa gittik bizim bildiğimiz şeyleri anlattı sonra endol diye bir ilaç yazdı gönderdi kullandık hiçbir değişiklik olmadı sonra bizde mesaj attık hocaya çok ilgisizdi buraya gelin muayene ücretini ödemeden cevap veremem demişti hiç memnun kalmadık . Bizde tansel kaplancanla görüştük bu hafta tedaviye başladık ovitrelle iğne yazdı onu kullanmaya başladık haftada bir 1 ay sonra test vereceğiz bakalım sonuç ne olacak
Eşim kendine macun yaptıEvet bizde Çinko e vitamini ginseng d vitamini kullanıyoruz bide maca tozu diye bir toz var onu kullanıyoruz . Bol bol faydalı geliceğini düşündüğüm meyveler yediriyorum
Ama benim kür türü şeyler tüketemiyor o yüzden çok zorluk çekiyoruz ginseng ve maca tozunuda tüketmekte çok zorluk çekiyor keşke düzenli tüketebilseBence denemek gerek .Biz d vitamini , proxeed plus , e vitamini , l arginine kullanıyoruz testesteronu yükseltiyor bunlar .Ayrıca keçiboynuzu kürü yapıyorum , çakşır tozu , ginseng kullanıyor eşim