AZOSPERM UMUT YOK

meyyit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
133
37
18
27
MERHABA
25 YASIMDAYIM ESİM 29 İKİ YILLIK EVLİYİM YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SEMENDE SPERM SIFIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI. DİREK TESE İLE SPERM ARANACAĞI INDA İSE YÜZDE OTUZLUK BİR İHTİMAL OLDUĞU SÖYLENDİ. DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. AYNI DURUMDA OLUP ÇIKIŞ YOLU BULABİLEN VAR MI?

Maalesef
Estradiol (E2) (Serum/Plazma) 33.7
Prolaktin 10.5 µg/L
Lüteinizan hormon (LH) 9.83 mIU/mL
Follikül stimülan hormon (FSH) 22.9 mIU/mL
Sensitif total testosteron 4.63 ng/ml
Hormon tahlilleri bu şekilde
Kuzum FSH falan yüksek sanki. Hormon kaynaklı azosperm olabilir mi sizin acaba ? Hangi doktora gidiyorsunuz hangi ildesiniz ?

Erzurum eah şu an için gen analizi için kan verdik sonucunu bekliyoruz ama tek hormon kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü bize tese bile çok düşük ihtimal dedi direk
Bunup neye dayanarak diyor ki ? Sadece spermiyogram testi ile sadece şuan cocuk olmaz diyebilir. Nedenini arastirip sonra tese ile dusuk der. Varikosel kaynakli mi hormonal mi genetik mi tıkanıklık mı var vs. Ben de hala doktora gitmedim eşim kendini çok kötü hissediyor

Eşime hiç bahsini açamıyorum bir buçuk aydur ne yaşadığımızı Allah biliyor. Rabbim yardımcımız olsun. Doktorun da merhametlisi gerçekten şart. Bize yüzde otuz ihtimal verdi dünyam başıma yıkılmış durumda...

Ne zor bir sınavdayız. İçim içimi yiyor elimden bir şey gelmiyor. Çok üzülüyorum. Kimseye bir şey diyemiyorum

Merhaba doktora nasıl ulaştınız acaba telefondan yardımcı olabiliyorlarmi bu şekilde?

Merhaba doktora nasıl ulaştınız acaba telefondan yardımcı olabiliyorlarmi bu şekilde?
Ilk on konusma yapabiliyorlar telefondan. Farkli bir sehirde oldugumuz icin telefonla gorusmustuk.

Sizden bircok test istiyor doktor. Cogunu da kendi anlasmali oldugu hastaneden yaptirmanizi istiyor. Biz durumumizdan dolayi gidemedik yanina. Fakat esimle ayni sorunu yasayan bir arkadasi tedavi olmustu onda. Esimin arkadasi kendisinin kullandigi ilaclari , ilaclari nasil kullanacagini bize soylemisti zaten. Biz sadece telefonda doktora kendi ilimizde yaptirdigimiz testleri yolladik ve su ilaclari kullaniyoruz diyip onay aldik. O da kullanmamiza onay verince bir daha gorusmedik doktorla.

Ilk ince Allahin izni ve OL demesiyle sonra da bu vesile olan ilaclarla sifamizi bulduk cok sukur.

Darisi hayirlisiyla isteyen herkesin basina insallah

Kske
bizde yardım edebilecek biri çıksa bisekilde bizimde hiç imkanımız yok

Ya bu konu
hakkında konuşabilmek iyi olurdu

Sizin hormon kaynaklimiydi acaba

Merhaba hanımlar, biz ikinci defa tüp bebek denemesi yapacağız fakat malum tedavi ve ilaç fiyatları çok arttı. Eşim önceden kanser hastalığı geçirdiği için heyet raporu alacağız. Bunun için hastaneye gittik sağlık kurulundaki danışmadan bilgi aldık. Onlar bunun kısmi engelli raporu olduğunu bu sayede yardım alabileceğimizi söylediler. Kendisi ya da eşi, kanser vb hastalık geçirmiş ve tüp bebek için heyet raporu almış olan var mı? Tam olarak nasıl alabiliriz? Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Eşiniz azospermi miydi? Neyden kaynaklıydı acaba?

ilk öğrendikten sonraki şoku atlatıp tedaviye yönelince inşallah çıkışlar olur hepimiz bunun için uğraşıyoruz malesef ki. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur bi umut gidiyoruz peşinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…