RABBİM HAYIRLI SONUÇ VERSİN İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİMMerhaba canım, benim esim azosperm. Tese olmanızı önermem bizim tesede sperm bulunamadı ama daha sonra dogru tedavi ile doğal sperm cıkısları basladı tüp bebek asamasındayız suan. Size özelden yazacagım.
umutsuzluğa kapılma lütfen tek bir sperm ile binlerce hamile kalan var. yeterki allah nasip edecek olsun. öncelikle direk tese işlemine geçmeden min3 aylık tedavi görse daha mantklı çünkü sperm kendini anca yeniler ve ilaç takviyesi ile sperm çıkışı görülebilir.bunun için gerek ileç gerekse bitkiseş çok yöntem varMERHABA
25 YASIMDAYIM ESİM 29 İKİ YILLIK EVLİYİM YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SEMENDE SPERM SIFIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI. DİREK TESE İLE SPERM ARANACAĞI INDA İSE YÜZDE OTUZLUK BİR İHTİMAL OLDUĞU SÖYLENDİ. DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. AYNI DURUMDA OLUP ÇIKIŞ YOLU BULABİLEN VAR MI?
inşallah pozitifi de görürsünüzz :)Merhaba canım, benim esim azosperm. Tese olmanızı önermem bizim tesede sperm bulunamadı ama daha sonra dogru tedavi ile doğal sperm cıkısları basladı tüp bebek asamasındayız suan. Size özelden yazacagım.
Amin inşallahinşallah pozitifi de görürsünüzz :)
evet bugün 11.haftadayız allah isteyen zorlu yollardan geçen herkese nasip etsin inşallah :)Amin inşallahSizde hamilesiniz sanırım saglıkla kucagınıza almak nasip olsun
Ayni durumu bizzat yaşadık canım tedavi olmayı deneyin hemen teseyi hiçbir işinin uzmanı doktor onermez.MERHABA
25 YASIMDAYIM ESİM 29 İKİ YILLIK EVLİYİM YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SEMENDE SPERM SIFIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI. DİREK TESE İLE SPERM ARANACAĞI INDA İSE YÜZDE OTUZLUK BİR İHTİMAL OLDUĞU SÖYLENDİ. DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. AYNI DURUMDA OLUP ÇIKIŞ YOLU BULABİLEN VAR MI?
Sonuç alabildiniz mi pekiAyni durumu bizzat yaşadık canım tedavi olmayı deneyin hemen teseyi hiçbir işinin uzmanı doktor onermez.
Sonuç alabildiniz mi peki
Hayırlı sonuçlar alın inşallah çok sevindim adınızaEvet hatta tüp bebek denedik şuan transferin sonucunu bekliyorum 1 tanr de 5. Gun kaliteli embryom var. Mucadeleni ver bitkisel olsun biz çok pes ettik aynı yollardan geçtik bilirim tüp bebek bile deneeymezsiniz dedi doktorlar
Amin canım inşallah. Allah vesile çıkartsın karşınıza inşallahHayırlı sonuçlar alın inşallah çok sevindim adınıza
Eşim bir buçuk sene boyunca iğne kullandı sonunda sprem çıkışımız oldu teseye gerek kalmadı spermleri dondurdular tüp bebek yapacağız bu ay inşallahMERHABA
Insallah kucağınıza almak nasip olurEşim bir buçuk sene boyunca iğne kullandı sonunda sprem çıkışımız oldu teseye gerek kalmadı spermleri dondurdular tüp bebek yapacağız bu ay inşallah
Nasipten öte yol yok elbet. İnsan bir yerde eli kolu bağlı oturup bekliyor öylece Hakkımızda hayırlısı...İstanbuldaysan doc dr Emre Bakırcıoğlu nu tavsiye ederim, eşimin arkadası azoluydu tedavi sonrası tesede sperm bulundu bebek kucaklarında şimdi. Allahtan umit kesilmez
Bizde sperm olmasına ragmen 9 yıldır 3 tüp bebek denememize ragmen sonuc alamadık.. Bu işler tamamen nasip işi.. Sperm olsaydı bile olacağının garantisini kimse veremez yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?