• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AZOSPERM UMUT YOK

meyyit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
133
37
18
27
MERHABA
25 YASIMDAYIM ESİM 29 İKİ YILLIK EVLİYİM YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SEMENDE SPERM SIFIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI. DİREK TESE İLE SPERM ARANACAĞI INDA İSE YÜZDE OTUZLUK BİR İHTİMAL OLDUĞU SÖYLENDİ. DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. AYNI DURUMDA OLUP ÇIKIŞ YOLU BULABİLEN VAR MI?

Erzurum eah şu an için gen analizi için kan verdik sonucunu bekliyoruz ama tek hormon kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü bize tese bile çok düşük ihtimal dedi direk
Merhaba öncelikle allah sabır versin bu is öncelikle sabır gerektiriyor
Benimde esim azospermi hastası öncelikle fsh yüksek 11 üstü olması bi sıkıntı olduğunun göstergesi fakat buna bakarak sadece hormon kaynaklı diyemeyiz önce genetik testlerinizin çıkmasını bekleyin genetik sonuçları çıkmadan herhangi bi tedaviye başlamak dogru olmaz. Doktorunda tesede bile çok düşük ihtimal demesi canınızı sıkmasın ilk basta boşa umut verip ameliyattan sonra yüzünüze çocuğunuzun olmıcağını söyleyip hayal kırıklığına ugramktan iyidir. Bodoslama ameliyata atlamamaniz iyi olmuş yani

MERHABA
25 YASIMDAYIM ESİM 29 İKİ YILLIK EVLİYİM YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE SEMENDE SPERM SIFIR OLDUĞUNU ÖĞRENDİK. DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI. DİREK TESE İLE SPERM ARANACAĞI INDA İSE YÜZDE OTUZLUK BİR İHTİMAL OLDUĞU SÖYLENDİ. DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. AYNI DURUMDA OLUP ÇIKIŞ YOLU BULABİLEN VAR MI?
Tedaviye başladınız mı acaba ? Doktor ne gibi ilaçlar verdi ?

benim eşimde de azospermi var
Hormon testleri istediler yaptırdık bizde. Fsh yüksek sanırım genetik temiz çıktı iknci kromozom analiz donucunu brkliyoruz bakalım tese olmayı düşünüyoruz

Back