Nasıl tedavi aşamasindasiniz ? Hangi doktora gittiniz lütfen bana da yazınMerhaba canım, benim esim azosperm. Tese olmanızı önermem bizim tesede sperm bulunamadı ama daha sonra dogru tedavi ile doğal sperm cıkısları basladı tüp bebek asamasındayız suan. Size özelden yazacagım.
Hangi doktora gittiniz acabaEşim bir buçuk sene boyunca iğne kullandı sonunda sprem çıkışımız oldu teseye gerek kalmadı spermleri dondurdular tüp bebek yapacağız bu ay inşallah
Transfer oldum bekliyorumNasıl tedavi aşamasindasiniz ? Hangi doktora gittiniz lütfen bana da yazın
bahçeci umut tüp bebek merkezi prof.dr ebru öztürk şidddetle tavsiye ederim.. aklına takılan bişey olursa seve seve cevaplarımKızlar ben de 2 gün önce eşimin sperm testi sıfır çıktı. Şoku yeni atlattım. Önericeğiniz her seye açığim. İstanbulda yaşıyoruz doktor onerebilir misiniz. Bu sürecte bizi neler bekliyor. Yardımcı olalim birbirimizeallah yardimcimiz olsun
suan çok şükür hamileyim neler hissettiğini çok iyi anlıyorumKızlar ben de 2 gün önce eşimin sperm testi sıfır çıktı. Şoku yeni atlattım. Önericeğiniz her seye açığim. İstanbulda yaşıyoruz doktor onerebilir misiniz. Bu sürecte bizi neler bekliyor. Yardımcı olalim birbirimizeallah yardimcimiz olsun
Özelden msj atabilir misiniz banaNasıl tedavi aşamasindasiniz ? Hangi doktora gittiniz lütfen bana da yazın
Attim canimÖzelden msj atabilir misiniz bana
Yaa çok mutlu oldum bana umut oldun... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin İnşallah... Nasıl yollardan geçtiniz acaba ? Ebru hanımı araştırıcam randevu almaya çalışıcam. Süreç maliyetli mi acaba ? Ortalama ne kadarsuan çok şükür hamileyim neler hissettiğini çok iyi anlıyorum
Canim ozelden mesaj atarmisn detayli herseyi anlatiymYaa çok mutlu oldum bana umut oldun... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin İnşallah... Nasıl yollardan geçtiniz acaba ? Ebru hanımı araştırıcam randevu almaya çalışıcam. Süreç maliyetli mi acaba ? Ortalama ne kadar
Doktorumuz normalde yurt dışında çalışıyor bizim tanıdığımız olduğu için Türkiye’ye geldiğinde Medicalpark hastanesine gidiyoruz orda muayene ediyor bu ay geldiğinde tüp bebeği yapacak yine gidecek 2 haftalık geliyor sonra yine gidiyor uzaktan telefonla görüşüyoruzHangi doktora gittiniz acaba
ÇOK teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız içinBenim eşimde hipogonadizme bağlı azosperm hastasıydı. Canlı cansız bir tane bile sperm yoktu. Hatta bir doktor çocuğunuz zor olur. tese ile bile zor demişti. Fakat Yüce Rabbime şükürler olsun tedaviyle yaklaşık beş milyona yakın sperm çıkışı oldu yaklaşık bir buçuk yıla yakın bir zamandaki tedavi ile.
Hemen tese yapmayin. İlk önce bu azosperm neden kaynaklı diye bir arastirma yapılsın. Ona göre bir tedavi uygulansin. Bu yol uzun ve sıkıntılı bir yol. Sabır istiyor. Pes etmemek gerekiyor.
Yıllarca tedavi görüp yeni yeni bir sperm hücresi oluşmaya başladı diye şükreden hastalar var. Yani demek istediğim Allah'ın izniyle imkansız diye bir şey yok. Rabbimize sığın ve tedavi olarak olması gereken her seyi yapmaya çalışın. Çıkış olmasa dahi tedaviden sonra tese ile birçok sperm bulunuyor. Tedavisiz teseye göre tedavi olup tese olmak şansı daha da arttırıyor.
Sakın umutsuzluga kapılmayın. Üzülmeyin. Pes etmeyin. Bizlere de aynı şeyler söylendi doktor tarafindan fakat biz Allah'ın izniyle çaba gösterdik pes etmedik ve Allah'ın izniyle sperm çıkışının olacağına inandik.
Elhamdulillah şuan tüp bebek tedavisiyle iki aylık hamileyim. Darısı inşallah size ve tüm isteyenlerin başına. Dualarım bütün içtenligimle bütün evlat sahibi olmak isteyen kardeslerime.
Nasıl bi tedavi uygulandı acaba? Bende aynı durumdayım. İlk tese denememiz başarısız oldu öneri verir misiniz?Merhaba canım, benim esim azosperm. Tese olmanızı önermem bizim tesede sperm bulunamadı ama daha sonra dogru tedavi ile doğal sperm cıkısları basladı tüp bebek asamasındayız suan. Size özelden yazacagım.
Celalettin Peru’da tedavi oldu. Semra Sertyel’de ardısık sperm testi verdi. 9 ay sürdü ama sonunda çıkış oldu.Nasıl bi tedavi uygulandı acaba? Bende aynı durumdayım. İlk tese denememiz başarısız oldu öneri verir misiniz?
Canim direkt tese diyen hicbir doktora itibar etmeyin. Zaten azospermin neden kaynaklandigi bilirseniz ona gore bir tedavi uygularsiniz. Zaten oyle her zaman doktora gitmiyorsunuz. Alti ayda bir ilaclarin ne kadar etkili oldugunu gormek icin kan testi ve sperm testi veriyorsunuz.ÇOK teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız içinbizde sıkıntı şu ki direk tese deyip yüzümüze kapanıyor kapılar. Mesleğimiz gereği keyfimize göre de izin alamadığımız için hepten bağlanıyor elim kolum. Allahtan umut kesilmez. Böyle hikayeler okudukça umudum artıyor
Neler önerildi size doğal sperm çıkışı için? Bizde aynı durumdayız..Merhaba canım, benim esim azosperm. Tese olmanızı önermem bizim tesede sperm bulunamadı ama daha sonra dogru tedavi ile doğal sperm cıkısları basladı tüp bebek asamasındayız suan. Size özelden yazacagım.
Neyden kaynaklı azosperm sizin ? Ne dedi doktor acaba ?Rabbim doktorun da merhametlisi ile karşılaştırtırsın hepimizi doktor gerçekten çok önemli...
Gen analizi için kan verdik sonucunu bekliyoruz henüz sebebini bilmiyoruz maalesefNeyden kaynaklı azosperm sizin ? Ne dedi doktor acaba ?
Bu süreçte ilaç vermiyorlar mı peki ? Gen analizi 3 aya falan çıkıyor diye araştırdım benGen analizi için kan verdik sonucunu bekliyoruz henüz sebebini bilmiyoruz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?