Erkek İnfertilitesi Azosperm tedavisini Celalettin Peru'da görenler...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tıkanıklık nerede?

Bizde perunun hastasıyız 2.5 senedir gidiyoruz eşim azosperm hormon bozukluğu fsh lh çok yüksekti neyse ilaçlar iğnelerle biraz düzeltti taki 7 ay önce bize verdiği7 aylık iğneleri kullanana kadar sonra ilaçlar bitti gittik sonuçlara baktı siz 7 aydır neredesiniz hormonlar yükselmiş demez mi sinirden öldük e be adam bize 7 aylık ilacı verdin bitince gel dedin geldik, yok o öle demezmiş e madem reçeteyi de biz mi yazdık yani. Bide utanmadan siz 7 aydır gelmiyonuz siz 500 TL verin yeter demez mi dalga geçiyor bide. Hocam dalgamı geçiyonuz bizim için bir gün bile önemli siz 7 ay boşa gitti diyonuz adama dalmamak için zor tuttum kendimi

Eşime de senin hicbirseyin yok dedi daha once tese yapilmisti ve sperm bulunamamisti azosperm yani. Bazi takviyeler vermis onlari kullan 3 ay sonra gel dedi bakalim insallah olumlu olur

Kızlar nasılsınız ?? Tedaviler nasıl gidiyor bizim randevuya 1.5 ay kaldı bakalım ilerleme var mı. Sizler ne durumdasınız

Arkadaşlar bize simdilik bitkisel takviyeler verdi lavanta cayi hashas tohumu polen kullanicaz. Ve bol bol çinko iceren besinler yemesini soyledi. 2 ay sonra tekrar gitcez esimin hormonlari normal bu arada sebepsiz azosperm

Kızlar merhaba Celalettin Peru da tedavideyiz haftada 2 ovitrelle ile 2 ayda FSH ve lh 0 a düştü. Kendisini aradık ama açmadı teli WhatsApp a da cevap vermedi. Sekreteri vasıtasıyla ulaştık kendisine. Aynen devam edin gelince ikinci iğneye geçeriz dedi. Kontrole de daha var. Daha önce bunları yaşayan arkadaşlar lütfen bilgi verin. Bu aşamada hangi iğne veriyor. Sonra esim gidip test yaptirdiginda birşey çıkma ihtimali varmı, şöyle ki bu hormonlar sperm üretimini uyaran hormonlar biz bunları sifirladik bu durumda nasıl sperm üretecek vücut. Bilenler cevap yazsın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba celalettin beyden memnun kaldinizmi

Merhaba uzun zamandir buraya bir bilgi girilmemis bir gelisme var mi acaba kimsenin durumunda?

Okudugum ilk olumsuz msj celalettin Peru ile ilgili niye 500tl istemis ki

Bizde ayni sekilde gittik ve inanilmaz ilgisiz bir insan, bizimle konusurken bir yandan telefonla ilgileniyor, bir yandan baska bir is organize ediyordu. Bize düzgün hic aciklama yapmadi, cok kaba konusuyor verdigi bitkisel ilaclardan bahsederken bu ilaclar yengeyi azdirir gibi yorumlar yapti. bitkisel ilaclari verdi. Bizde o anda ilaclari aldik asagiya sok olmus sekilde indik sonra asagida bekleme salonunda ilaclari geri vermeye karar verdik ve sekreterine ilettik fakat bize böyle bir seyin mümkün olmadigini söyledi ve biz 2400 liramizi bu sekilde cöpe atmis olduk. Bize verdigi bitkisel ilaclarin hicbir faydasini görmedik. Insallah fayda gören insanlar olur fakat bizim icin bir faydasi olmadi.

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım açıkçası. Benim eşim 9 aydır tedavi görüyor. Her gittiğinde spermlerin geliştiği ile ilgili çıkıyor sonuçlar. Yavaş yavaş sperme dönüşüyor hücreleri. Ya da o şekilde söylüyorlar bilemedim. Ben gidemiyorum İstanbulda yaşamadığımız için ama eşim olumsuz bir tavırdan hiç bahsetmedi. Biraz çatlak diyor sadece. Bilemedim şimdi son yazılanları okuyunca. Bize 3 ayda bir gelin deyip 3 aylık periyotlarla ilaç yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…