Azosperm- Sertoli cell only sendromu tüp bebekle minik mucizem

Merhaba bebeğiniz hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bir sorum olacak, eşimizden kaç tüp sperm alındı

Merhaba bebeğiniz hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun bir sorum olacak, eşimizden kaç tüp sperm alındı
Merhaba tüp dolacak kadar değildi ameliyatta benim yumurta sayıma yetecek kadar çıktı 10 yumurtam döllendi yani elimizde fazla kalmamıştı sertolide bir tane bile sperm değerli bizim için

Anladım teşekür ederim cevap verdiğiniz için. :)
son olarak tedaviye başladıgınızda eşinizin değerleri normal mıydı yoksa normalin üstünde miydi? fsh kaçtı acaba ?
Hepsi normaldi değerleri hatırlamıyorum maalesef bület bey şaşırmıştı hatta tüm değerler normal ama neden mikro tesede az sperm çıktı diye. O iğneyle bile gelecek düşüncesindeymiş ama maalesef sertoly cell only çıktı yani doğuştan sperm hücresi yok

eşim 1 kere mikro tese amelyatı oldu sperm çıkmadı. patoloji sonucu sertoli cell sendromu geldi. mikro tese oldugunda tüm değerleri normaldi. sadece testestorun seviyesi düşüktü. 2 ci mikro tese için bülent bey ile tedaviye başlayacağız. tekrar deneyeceğiz. değerleri şuan normal nasıl bir tedavi uygulayacak bekliyoruz.

Anladım hayırlısı olsun hakkında bizim total testesteron seviyesi başta biraz düşüktü ilaçla yükseldi ama çıkış sağlanmadı

Neden ikinci kez tese olacaksınız?

Neden ikinci kez tese olacaksınız?
tedaviye başlayacağız. eğer tedavi sonrasında çıkış olmaz ise tekrar mikro tese deneyeceğiz. bülent erol da tedavi sonrasında kimle konuştuysam sperm bulunmuş. bizde bundan umutluyuz. 1 kez daha deneyeceğiz . tabiki temennimiz tedavi ile kendiliğinden çıkış olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…