- 2 Aralık 2024
- 13
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi derinimsi1
Merhabalar sizce Emre bakırcıoğlu mu yoksa Bülent Erol mu Azosperm konusunda asla karar veremiyorum tanıyan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba esimde azosperm var bulundugum ilde bi tupbebek tedavisi gördük negatif sonuçlandı. Mikro tese oldu eşim kalitesizdi spermleri. Bizde dün istanbuldaydik bulent beyi tercih ettik onunla görüştük . Suanlik bi ilac tedavisi uyguladı bize 3 ay sonra gideceğiz tekrar İstanbula. Doktorla görüşmemiz iyi geçti güler yüzlü iyi doktor gibi geldi bana . İlerleyen süreçte ne olur bilmiyoruz tabi daha yeniyizMerhabalar sizce Emre bakırcıoğlu mu yoksa Bülent Erol mu Azosperm konusunda asla karar veremiyorum tanıyan var mı
Her hastasından sperm buluyor çok normal mi acaba bilemiyorum insan hep bir tereddütte kalıyor karar veremiyorum aslaMerhaba esimde azosperm var bulundugum ilde bi tupbebek tedavisi gördük negatif sonuçlandı. Mikro tese oldu eşim kalitesizdi spermleri. Bizde dün istanbuldaydik bulent beyi tercih ettik onunla görüştük . Suanlik bi ilac tedavisi uyguladı bize 3 ay sonra gideceğiz tekrar İstanbula. Doktorla görüşmemiz iyi geçti güler yüzlü iyi doktor gibi geldi bana . İlerleyen süreçte ne olur bilmiyoruz tabi daha yeniyiz
Okadar bilgim yok esimde tese ile sperm bulunuyor ama kalitesiz morfolojisi bozuktu o yüzden biz gittik bulent beye . Ama her hastasindan sperm bulması iyi bsey işinde iyi olduğunun gostergesi benceHer hastasından sperm buluyor çok normal mi acaba bilemiyorum insan hep bir tereddütte kalıyor karar veremiyorum asla
Maalesef her hastada sperm bulamıyor. Ortalama iki hastadan birinde buluyordur. Bulmadıklarını Instagramda paylaşmıyor tabii ki. Bülent hoca güler yüzlü ve işinde çok iyi bir doktor ama genel olarak her hastaya aynı ilaçları veriyor. Biz çok şükür ilaçların faydasını gördük mikroteseye gerek kalmadan sperm çıkışı olduHer hastasından sperm buluyor çok normal mi acaba bilemiyorum insan hep bir tereddütte kalıyor karar veremiyorum asla
Peki eşinizle aynı anda mı işleme girdiniz ? YAni dondurdunuz mu yoksa taze mi olduMaalesef her hastada sperm bulamıyor. Ortalama iki hastadan birinde buluyordur. Bulmadıklarını Instagramda paylaşmıyor tabii ki. Bülent hoca güler yüzlü ve işinde çok iyi bir doktor ama genel olarak her hastaya aynı ilaçları veriyor. Biz çok şükür ilaçların faydasını gördük mikroteseye gerek kalmadan sperm çıkışı oldu
Peki eşinizle aynı anda mı işleme girdiniz ? YAni dondurdunuz mu yoksa taze mi oldu
Fulya’da mı tedavi oldunuz suan ki süreciniz nedirMaalesef her hastada sperm bulamıyor. Ortalama iki hastadan birinde buluyordur. Bulmadıklarını Instagramda paylaşmıyor tabii ki. Bülent hoca güler yüzlü ve işinde çok iyi bir doktor ama genel olarak her hastaya aynı ilaçları veriyor. Biz çok şükür ilaçların faydasını gördük mikroteseye gerek kalmadan sperm çıkışı oldu
Evet fulyada tedavi olduk. Benim doktorum da Özkan özdamardı. Oğlum 14 aylık oldu, iki adet donmuş embriyomuz varFulya’da mı tedavi oldunuz suan ki süreciniz nedir
Bizim gen testleri temizdi fsh 19 du suan 3 tane ılac başlattı nasıl olacak bilmiyorum inşallah iyi gelir güzel haberler alırız bize 3 ay sonrası ıcın sperm testı ıstedı siz nasıl ilerlerdi süreç acaba umut tüp bebeğe gittikEvet fulyada tedavi olduk. Benim doktorum da Özkan özdamardı. Oğlum 14 aylık oldu, iki adet donmuş embriyomuz var