Erkek İnfertilitesi AZOSPERM DE HANGI DOKTOR?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merakını çekmek ne demek ya tek ezberlediğin cümleyle neyi kanıtlama çabasındasın ? ilacın özü bikidir deyip konuyu kapatıp ot yenmez :) sen durduk yere bana sataşmışsın haddini bil

ayrıca senin genel olarak kullandığın tarz sokak ağızı... senin gibi insanların fikir sahibi taklidi yapmasıdır gücüme giden

Merhaba Dertli04,
Öncelikle sunu söylemek istiyorum ki Allah en kisa zamanda kucaginiza bir bebek almayi nasip eder insallah. Biz de esimle ayni sorundan yakiniyoruz. Aslinda benim esim kemoterapi sonucu degil de gecirmis oldugu agir bir testis enfeksiyonu sonucu agir hasar olusup azoospermi olusmus. Sanirim sizinkine benzer bir durum. Bu kaniya da ürologumuz yapmis oldugu teseden sonra vardi. Dünyamiz basimiza yikildi. Esim o kadar umutsuz ki, tedavi olmakla olmamak arasinda kaldi. Sizin izlediginiz yol nedir acaba? Mesela hangi doktora tedavi oldunuz ve ne tür bir yöntem uygulandi? Biz bir de Almanya‘da yasiyoruz, tedavinin cevap verecegini bilsek hic düsünmeden Türkiyeye gelip oluruz tedavimizi. Bizi de bilginlendirirsen cok ama cok sevinirim, sirf sana bu soruyu sorabilmek icin bir hesap olusturdum.
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

celalettin peduruyu tavsiye edebilirim en azından whatsaptan durumunuzu ve test sonuçlarınızı atın yorum yapar tedavi için

Merhaba, biz de esimin yeni azoospermik oldugunu ögrendik ve doktor arayisindayiz. Kafam o kadar karisik ki. Benim esimin degerleri normal, yani tüm azoosperm hastalari ayni degerlere sahip degil. Azoosperminin altinda yatan sebebe göre degisiyor. Kafamiz cok karisik. Hangi doktora gitdecegimizi hic bilmiyoruz.

Biz celalettin Peru ya gittik hiç memnun kalmadık bence alanında uzman felan değil zaten alanıda üroloji değil dahiliye. Ahmet Hakan haliloğlu çok gerçekçi çok iyi bir doktor Ahmet Hakan haliloğlundan da sonuç alamasaydık Kaan aydosa gitmeyi düşünüyorduk diğerlerini bilmiyorum ama peru ya kesinlikle gitmeyin

Kesinlikle gitmeyin deme. Insanları yanlis yollara itme. Sen memnun kalmamis olabilirsin bize yaramadi dersin. Bize gayet yardimcı olabildi allah razı olsun . Yoksa tese olacaktık bizim zor animizda elimizden tuttu allah razı olsun

Canım kesinlikle gitmryin demeden iyi olur çünkü bir çok insan buradan bakıp derdidine deva arıyor Peredan herkes memnun ayrılacak diye tabiki bı kaide yok fakat bu bütün Dr için geçerli mesela biz 6 ay gibi kısa bir zamanda sayımız 1_2 adetten 2 milyonu gördük Peru da oyuzden sanda bulunmayalim derim

merhaba siz peruda muayene oldugunuzda mı sayınız artti

Evet canım edim kucukken inmemiş testis sorunu yaşamış o yüzden sperm azlığı vardı
bizimde azlığımiz var birte tek yumurtalık var testis kanseri nedeni ile biri alındı tek yumurtalıkli azlık var doktor araştırıyorum tüp bebekle hamile kalmıştım ama 5aylıkken kalbi duydu 1ay önce kaybettik şimdi tekrar doktor arayışına girdim eşim de ameliyat olalı 2ay şuan sonuçları bile ne durumda bilmiyoruz

Rabbim yardimcimiz. Olsun biz celalettin perişan memnun kaldık Allah ondan razı olsun

SONUÇ NE OLDU, BEBEĞİNİZ OLDU MU?

O Fsh zaten yumurtalıklarda sperm üretimi olmadığı için yükseliyor. Ha bire üret üret diyor üretim olmuyor. Yani fsh da sıkıntı yok. Dışardan tekrar düşürülüp fsh verilmesi bir anlam ifade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…