Erkek İnfertilitesi AZOSPERM DE HANGI DOKTOR?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, en son 2017 de yazmıştım buraya , arada girip bakıyorum.Celalettin Peru hakkında benim gibi düşünenleri görünce yazmak istedim.
Biz 2017 yılında Emre Bakırcıoğlunda mikrotese olduk, sonuç olumsuz olunca ara verip 2018 yılında Celalettin Peruda şansımızı denemk istedik.
Eşimin rahatsızlığı fsh çok yüksek bize 2 sene tedavi dedi kabul ettik .İlk başta Esenler Ensar hastanesindeydi hastane ortamı falan çok kötüydü ama bizle laubali konuşması daha kötüydü , yanında ben varken sen erkeksin testestoron düşük bundan sonra güzel günler bekliyor dedi, sen de çocuğu olmuyo diye boşama haa kocanı dedi, bizle görüşürken telefonu çalıyor açıyor biz yokmuşuz gibi konuşuyor bir yandan bisküvi yiyor hazır ilaç listesini tutuşturup yolluyor.
Eşim ne işimiz var burda dedi sabret benim hatrıma belki şifa burda buluruz dedim.
3 defa ensar hastanesine gittik sonra floryaya taşınmış oraya gittik .
Yine laubali dosyamızı bilgisayara geçirmemişler bile elimde flaş 4. gidişimizde sonuçları verdim doktora, yine sabır dedim ne dediyse yaptım ama sonra çok düşündüm hergün iğne vurulmaktan bıkıp tedaviyi sonlandırdık .Din adı altında işi gücü para olmuş en son ilaç şirketinden takviye bile önerdiler bitkisel tamamda 5 ayrı yerden bitkisel mi olur.
Andromed laboratuvarından başka test kabul etmiyor ya onu da çözdük ...Her gidişte bir seviye ilerlemiş gösteriyorlar tamamen kandırmaca .Haram zıkkım olsun aldığı paralar diyorum başka bir şey demiyorum.

sizde sıkıntı nedir azospermde?şimdi neye karar verdiniz?bu süreç zor insanlar para için herşeyi yapıyor maalesef

sizde spermatid cıktı mi ya da elonge kaçıncı seviye

aynı durumdayız bizde ilerlemede olmadı 2 senemiz boşa gitti başladıgımız yerdeyiz

sizde sıkıntı nedir azospermde?şimdi neye karar verdiniz?bu süreç zor insanlar para için herşeyi yapıyor maalesef
fsh yüksekliği idi şuan doktor yüzü görmek istemiyorum, tedaviyi sonlandırmaya karar verdik, rosi ise sanş çok düşük %15 ameliyat olmak istemiyoruz belki evlat edinme o okunuda da kesin karar vermedim önce kendimi iyileştirmek istiyorum:)

Kaan hocaya gittiniz mi? Kaan Aydos birde onu deneyin. Benim esimdede varikosel çıktı. Şu an Kaan hocayla tedaviye başladık bakalım sonuç ne olacak.

arkadaşlar merhaba.okuyunca yazmak istedim.eşim 7-8 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş.sperm testi sonucu azosperm olduğunu öğrendik.herşey sıfırdı.tsh 32lerde testesteron 230lardaydı.ankarada bir doktora gittik.ovittelle ve menegon kullandık.3 aylık bir tedaviydi.daha sonra doktor içimize sinmedi.ve başka doktor arayışına girdik.acıbadem maslak ürolog tansu güdelciye gittik.içimize çok sindi.bi kaç vitamin tedavisyle devam ettik.tese ameliyatı oldu eşim.3tüp sperm bulundu.çok şükür şimdi ikizlere hamileyim.Allahım isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır siteye girmemiştim zamaninda stresle bir umutla okuyup yazistigim bu konuyu simdi okuyunca gozlerim doldu size umut olmak için yazıyorum. Benim eşim de azospermi .Kaan hocada 2 yıl boyunca tedavi gordu cesitli ilaclar kullandi tahlil zamani gelince hep stres olduk hiçbirşey çıkmadı bu süre zarfında 1 kez tese ameliyati oldu cikan az sayida spermle bir kac kez tup bebek denedik olmadi ama ameliyatta elde edilen biyopsi sonucuna gore tedavi sekli belirlendi ve esim hic yilmadan ümitsizliğe kapilmadan tedavisine ara vermedi devam etti.Saglikli beslenmeye ozen gosterdi.en sonunda 2.tese ameliyatında da az sayida fakat tedaviyle istenilen kaliteye ulasilan spermle tüp bebek yapildi.Su anda 1 kizim var. Bu arada Tedavi oncesi ben de saglikli seyler yemege ve metabolizmami hizlandirmaya ozen gosterdim bir kaç kilo bile verdim. Size onerim ümitsizliğe asla kapılmayın tedavinize özen gösterin ve bol bol dua .ben hepinize dua ediyorum .

bize umut oldun azosperm sebebi neydi

Testesteron düşüktü hipospermatogonez demek soyle bi ev gibi düşünün evin bütün odalarının dolu olmasi gerekirken hücre sadece bir odada var onun da sayisi çok çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…