Merhaba arkadaşlar.Başlığı görünce hemen yazmak istedim.
6 yıllık evliyim.eşimin azosperm olduğunu 1,5 yılın sonunda öğrendik.Hemen araştırma içine girdik.bize ilk başta değerler normal olunca tıkanıklığa bağlı olabileceği söylenmişti.Bursada bir tüp bebek merkezinde Micro Tese Ameliyatı oldu eşim.Ama sonuç Olumsuz oldu.
“O merkezide yazmak isterdim ama yine insaflı davranıp yazmamayı tercih ediyorum.Ameliyatlı eşimi kaldırıp yarım saat bile müşade altında tutmadan,yanımıza bile gelmeden taburcu ettiler.”
Daha sonra Kaan Aydos ismiyle çok karşılaştık.zor zahmet randevu alabildik.6 ay kadar tedavi uyguladı.hiç bir cvp alamadık.Bütün değerler en başından beri olması gerektiği gibiydi.
Haploid testi istedi.Balıkesirden kalktık Ankara’ya yaptırdık sonuç yine olumsuz.
Tedaviyi bitirdi.çocuğunuz olmaz dedi evlatlık düşünün dedi..
2019 un başında Emre Bakırcıoğlu ile tanıştık.Bütün değerler normal ama sperm çıkışı hiç yoktu.Micro teseyi sadece bir kez deneyen doktorlardan.mart ayında tese olduk.
Odaya geldi ilk başta çok başarılı geçmedi ama laboratuvar dan yıkama işlemi sonucu bekliycez dedi.2 saat ameliyat da kaldı eşim.
Ve mucize oldu 2 tüp canlı sperm bulundu
Şimdi Aynı klinikte beraber çalıştığı Numan Bayazıt hocamla tüp bebek tadevisndeyiz.
Dün transfer işlemi olacaktı ama karnım da sıvı birikmesi sonucu hocamız yapmadı.5 tane embriyo donduruldu.1 ay inşallah transfer işlemi gerçekleşecek.
Şimdi Duam bebeğimin bana tutunması
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün..